Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kwarantanna boks K12.

Psa widziałam pierwszy raz ok. 2 tygodnie temu. Leżał w kącie boksu zwinięty w kłębek. Pomyślałam, że to stary, min. 10-letni amstaff. Teraz jest jeszcze gorzej. Pies trzęsie się, wstaje, rozgląda bezradnie, znów zwija się w kłębek i cały czas drży. Okazało się, że ma tylko 5 lat! Podobno przejawia agresję.

Kastracja: TAK
Szczepienie: Tak

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goslaczek napisała :
Jest to jeden z trzech psów które zostaną uśpione w pierwszej kolejności ( dla osób poprawnych politycznie: poddane eutanazji).:-(:placz::-(:placz:

Posted

Jest więcej zdjęć, wstawiałam do zbiorczego bullowatych, może ma ktoś czas, żeby poszukać? Oryginały mam na laptopie u Mamy, do którego na razie nie mam dostępu.

Puchatku, dziękuję za banner Bezimiennego!

Posted

Mam pomysł! Prześlijmy banner Bezimiennego do wszystkich, którzy udzielają się na astowym wątku. Trzeba też przekopiować temat na astowe forum. Jeśli mamy uratować tego psa, to trzeba działać szybko, dziś wieczorem, już!

Posted

Kochani może by go przetransportować do hoteliku pod Wrocław??????????
Jeśli będzie własna karma to 20zl doba i ja bym się zajęła jego psychiką i jakbym sobie wyrobiła zdanie to można by było domu szukać:)

Posted

kiddy, ale to wychodzi 600 zł. + jakieś 200 zł karma... czyli 800 zł miesięcznie... bardzo dużo :shake:

Niewątpliwym plusem jest Twoja chęć pracy z psem, ale na miejscu jest hotel za 400 zł (z karmą)... a i na niego nie mam funduszy :shake:

Ja jestem bezradna.