Adsum Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Dostalam deklaracje, wpisalam nr legitymacji i na razie nie wiem czy beda jakies legitymacje klubowe...:lol: To wszystko bedzie omawiane na walnym zjezdzie gdy klub sie zawiaze. A ja ostrzegam lojalnie, ze bede namolna, meczaca i bede scigac wszystkich tych, ktorzy jeszcze nie zapisali sie do klubu! I radze przygotowac sobie BARDZO dobre wykrety tym , ktorzy nie zachca sie zapisac!:p Quote
Wiza Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 a wlaśnie jak będzie te zebranie kiedyś tam to moze tylko tata przyjechać jak na niego byla deklaracja czy ja tez moge z nim? :lol: Quote
E.A.C Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Na stronie Golden Retriever Klubu w linkach, zamiast strona DRC (Deutsche Retriever Club), gdzie ogolnie sa wszystkie retrievery , moglaby byc strona www.grc.de, ktora jest tylko o Goldenach. :p Quote
SimonK Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='E.A.C']Na stronie Golden Retriever Klubu w linkach, zamiast strona DRC (Deutsche Retriever Club), gdzie ogolnie sa wszystkie retrievery , moglaby byc strona www.grc.de, ktora jest tylko o Goldenach. :p Juz dodany GRC z Niemiec :) Na przyszlosc prosze o info przez dzial kontaktu: http://www.goldenretrieverklub.pl/kontakt.php :) Quote
Recommended Posts