brazowa1 Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Czy ja Wam pisalalam o tym wyrosnietym nastolatku,ktory od 3 miesiecy przychodzil do schroniska? Zawsze pytal o Timona.Troche niesmialy,bardzo spokojny mlody czlowiek.Wczoraj byl z mama,dzis znowu i niezmiennie chcial Timona. Zostali poinformowani (zreszta juz wczesniej o tym mowilysmy) o jego problemach. Maja wybranego weta,zapas karmy Timona poszedl razem z nim (bo w swieta moze byc problem),mam nadzieje,ze przynajmniej okres swiateczny przebiegnie bezbiegunkowo. Zyczmy szczescia Timonowi! i trzymajmy kciuki! Quote
vesna30 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Brązowa jesteś lepsza niż św. Mikołaj :);) Kurde ale się cieszę :) :):):):)):)) :) Quote
Betbet Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Cudowna wiadomość! Timon trzymamy kciuki, skoro chłopak tyle czasu się interesował, to chyba dobrze wróży, nie?No i jeśli Mama na to przystała...Kurcze Timooooon! Dasz radę! Quote
deedee77 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:super!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 :BIG::BIG::BIG: Świąteczny cud!!!!!!!!!! Trzeba młodego pana na dogo zaprosić, ciekawa jestem jak Timon sobie teraz poczyna?! A chłopak wytrwały, wspaniale! Quote
olenka_f Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Kasia25 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ja troszkę spóźniona jestem, co tam nawet bardzo:evil_lol: Ale jakże się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: HURRA!!!!!!!!!!!!!! Brazowa1, bedą jakies wieści>??????????? Quote
brazowa1 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 w polowie stycznia zapisany do szkoly :) Quote
vesna30 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 :) :) uczony TIMON będzie :):) edukacja ważna rzecz ;) Quote
brazowa1 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Same dobre wiesci. Timonowi ludzie nas odwiedzili :),piesek juz na drugi dzien w domu przestal miec biegunke,po prostu- DOM.Obecnie powoli tyje.Lada dzien idzie do szkoły.Cala rodzina jest bardzo zaangazowana w tego pieska,Timon mial szczescie.Aaaaa i nie nazywa sie juz Timon. Gdy przy wygilijnym stole rodzina zastanawiala sie nad nowym imieniem,pies na dzwiek slowa Nero wyraznie zareagowal-albo tak mial na imie albo bardzo podobnie,bo pokazal,ze tak,to jest wlasnie on :) A zeby bylo jeszcze przyjemniej,to gdy wracalam ze schroniska,zobaczylam dumnego,szczuplego,blyszczacego owczarka,ktory szedl na spacer z swoim wysokim panem -to byl wlasnie Nero :) przepieknie sie ze mna przywital i odeszedl bez ogladania sie-juz ma swojego pana :) Quote
brazowa1 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 NIe! Bo tu ciotki sobie potem szutki robia. Pan baxowy juz do mnie pisal! Quote
brazowa1 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 aaaaaaaa,przestraszylam ciotki,co? :diabloti: Nie,pan baxiowy smial sie do rozpuku,powiedzial,ze caly watek przesledził,raz sie wzruszal,raz smial :evil_lol: Quote
akucha Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Brązowa, my mafijnego faceta nie mamy. No zaproś! A pan Baxowy też by mógł, prawda ciotki? Fotki przysłał? Quote
brazowa1 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Gabi,ja teraz nie bede sledzila calego watku,co tam o nim wypisywalam :razz: Quote
brazowa1 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 nie,nie,nie.Ciotki sa zbyt duze zartownisie. Akuszko,baxowe fotki,sama Akucha wklejala na watek :) Quote
akucha Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 A szefową mamy ciętą, co? Żałuje nam... Tamte fotki już przeterminowane! Quote
Kasia25 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ufffffffff, ja już się boje na niektóre wątki wchodzić, ale widzę, że tu wesoło:lol: Dawaj, Go Wiola, nie bądź dziecko Quote
brazowa1 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Nie bedzie demoralizowania młodziezy.Koniec,kropka.Akusznosc jako pedagog powinna wiedziec :eviltong: Quote
akucha Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Proszę mnie tu błędów życiowych nie wypominać... Hehehe, Woliu, mlodziez teraz taka do przodu jest... tylko my jak dinozaury, pruderyjne takie :roll: Quote
brazowa1 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Wiecie,kogo mozna spotakac na ulicach Sopotu? Jedzie na rowerze wysoki nastolatek,a obok niego biegnie duzy,wypasiony owczarek,ktory wyglada ,jakby wlasnie wyszedl z wystawy :) Quote
akucha Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 A upolujesz ich kiedyś aparatem? Piękna ta historia domu dla Timona, super chłopak mu się trafił. Quote
Recommended Posts