Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ja Wam pisalalam o tym wyrosnietym nastolatku,ktory od 3 miesiecy przychodzil do schroniska? Zawsze pytal o Timona.Troche niesmialy,bardzo spokojny mlody czlowiek.Wczoraj byl z mama,dzis znowu i niezmiennie chcial Timona. Zostali poinformowani (zreszta juz wczesniej o tym mowilysmy) o jego problemach. Maja wybranego weta,zapas karmy Timona poszedl razem z nim (bo w swieta moze byc problem),mam nadzieje,ze przynajmniej okres swiateczny przebiegnie bezbiegunkowo.
Zyczmy szczescia Timonowi! i trzymajmy kciuki!

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudowna wiadomość! Timon trzymamy kciuki, skoro chłopak tyle czasu się interesował, to chyba dobrze wróży, nie?No i jeśli Mama na to przystała...Kurcze Timooooon! Dasz radę!

Posted

Ja troszkę spóźniona jestem, co tam nawet bardzo:evil_lol:

Ale jakże się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

HURRA!!!!!!!!!!!!!!

Brazowa1, bedą jakies wieści>???????????

• 2 weeks later...
Posted

Same dobre wiesci.
Timonowi ludzie nas odwiedzili :),piesek juz na drugi dzien w domu przestal miec biegunke,po prostu- DOM.Obecnie powoli tyje.Lada dzien idzie do szkoły.Cala rodzina jest bardzo zaangazowana w tego pieska,Timon mial szczescie.Aaaaa i nie nazywa sie juz Timon.
Gdy przy wygilijnym stole rodzina zastanawiala sie nad nowym imieniem,pies na dzwiek slowa Nero wyraznie zareagowal-albo tak mial na imie albo bardzo podobnie,bo pokazal,ze tak,to jest wlasnie on :)
A zeby bylo jeszcze przyjemniej,to gdy wracalam ze schroniska,zobaczylam dumnego,szczuplego,blyszczacego owczarka,ktory szedl na spacer z swoim wysokim panem -to byl wlasnie Nero :) przepieknie sie ze mna przywital i odeszedl bez ogladania sie-juz ma swojego pana :)

• 6 months later...
Posted

Wiecie,kogo mozna spotakac na ulicach Sopotu?
Jedzie na rowerze wysoki nastolatek,a obok niego biegnie duzy,wypasiony owczarek,ktory wyglada ,jakby wlasnie wyszedl z wystawy :)