akucha Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Szukamy miłosników ON-ków, Timon chce do domu! Quote
Betbet Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Są gdzieś w świecie takie drzwi, które na Timona czekają, tlyko muszą na siebie trafić..pies i drzwi... Quote
akucha Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :lol: ale to chyba trudne jest... Wiolu, masz jakies jego nowe fotki? MOże napiszę do Anashara, żeby wrzucił go na strony adopcyjne owczarków, co myślisz? Quote
brazowa1 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 nic z tego..... nie wiem,moze do jego ogloszen dodac prosbe,czy ktos nie chcialby stac sie jego opiekunem i oplacic jego badania? to piekny i mily owczarek :( jest czasem jakas poprawa,widac,ze ma np lepsza kupe,ale ciagle szkielet :( Quote
akucha Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :-( zaraz zrobię ogłoszenie. Jakie piękne i wzruszające foty. Quote
akucha Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Wystawiłam Tima razem z prośbą. Gabi, on nie tyje, jest chodzacym smutkiem. To chyba jakąś kompleksówkę trzeba. Quote
brazowa1 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Trzeba mu zrobic znowu krew-wszelkie parametry,jakie mozna.Moze usg-niech w koncu cos sie okaze,bo zal psa. Quote
Betbet Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Ok cioteczki. Czuję się Wam czasem tak beznadziejnie nieprzydatna, że może teraz się przydam? Od jakiegoś czasu namiętnie zbieram fanty na bazarek, całkiem niezłe myślę i postanowiłam je trzymać tak długo aż przyjdzie realna potrzeba użycia ich. Może to właśnie teraz? Niby miały być na rzecz SDZ. Aleee zwierzę to zwierzę, nie ważne kto się nim opiekuje. Zaraz po Świętach, jeszcze przed Sylwestrem mogę wywalić bazarek na badanie dla Timona. Jest i płytka Cerekwickiej z autografem i bibeloty, Harry Potter część pierwsza po angielsku. Niemieckie kosmetyki i kawy bardzo dobrej jakości. Może podjadę do Niemiec (uf otworzyli mi granicę mogę jechać samochodem-więcej rzeczy się załaduje;)) i kupię jakiś alkohol mini, one mi ładnie szły na bazarkach. Jesli trzeba to dajcie znać, ja nie zawsze moge śledzić wątki, ale chciałabym w końcu realnie pomóc. Quote
brazowa1 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Betbecie,ja mam mnostwo rzeczy na bazarek-znajomi mi fajne rezczy przynosza,tylko,co ja wystaiwe,to wdepa,jakos wena mi sie skonczyla.Zimowe oslabienie czy co...Wiem,ze to ogromne obciazenie,ale jak juz wyszlas z ta propozycja na ochotnika....to czy moglabym Ci fanty przekazac? sa dwie najpilniejsze potrzeby.Sterylizacja suczki Miszy i badania Timona.Na Misze mamy juz 100 zl (dziekuje cioteczko !!!!),kolejne 100 jest zdeklarowane przez pewna Pania,50 jeszcze brakuje. Quote
Betbet Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Brazowa zaden problem, tylko po Świętach. Wracam tak 28-29 i ruszam z bazarkiem. Będę go głównie aktualizować nocami, bo niestety ten rok mam wariatkowo, po prostu nie istnieję. Także pomoc cioteczek w podnoszeniu będzie nieoceniona. Już zwerbowałam jednego elfa, niebawem zarejestruje się na dogomanii, będzie pilnować bazarku w wolnym czasie w ciągu dnia. Umówimy się i zabiorę od Ciebie fanciory. Jesli sprawa Miszy jest tak pilna, to myślę, że mogę natychmiast wysłać Ci te 50 zł przelewem internetowym...a potem wybazarkuję sobie to jakoś.Właściwie to chyba mogę Ci wysłać nawet te 150 zł, bo mam tyle, a wtedy jeśli ta Pani wpłaci to mi oddasz? Quote
brazowa1 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 wiesz...ja tam wole,zeby ta Pani wpierw wplacila,a potem sterylka ,samo zycie,co Ci bede tlumaczyc ;) Fanty czekaja,dac znac tylko, kiedy przekazac-sa super!!!!Zarobia na sterylke jak nic. Quote
Betbet Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 no ok..ale jakby co to daj znac wplace, wiem wiem, samo życie...gdyby Pani coś tam wypadło i nie wpłaciła to cóż...pomagałybyście biednej studentce sie wyżywić heheh;) Quote
brazowa1 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Tiomna wszyscy serdecznie maja dosyc. Ledwo po kastracji,a trzeci kolnierz w rozsypce.Kazdy kolnierz sporo kosztuje,tylko do niego to nie dociera :shake: Kupe dzis mial dobra,to tak na pocieche. Quote
Betbet Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 a too niegodziwiec jeden z tymi kołnierzami. Belzebubie jeden grzeczny bądź, bo się bierzemy za Ciebie niebawem! Quote
Brucio Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 zrobilam banerki dla TIM-ONka.Moze sie komus przydadza. 250x100 pikseli 250x100 pikseli Quote
Betbet Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 ale super. ja wigilijnie podrzucam Timona no i jak juz bedzie bazarek to nim podlinkuję banerek:) Quote
Recommended Posts