asiak Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 piękny Tim-onek cudo nad cudami...tylko te oczęta takie troszke smutne...ale powróci blask w oczkach tylko domku potrzba...i wierzę,ze domek szybciutko znajdzie... Quote
olenka_f Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='brazowa1']Wymiana na Niuśke?[/quote] noooooooooooooooooooooooooooooo ale na 3 dni :diabloti: Quote
olenka_f Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Gabryjella']A to Wy macie tam dogokomis ? Skup, sprzedaż, wymiana ?[/quote] sprzedaż zdecydowanie sprzedaż, jak zarabiac to razem i wszyscy :eviltong: tylko ja bym chyba musiała dopłacić do Nusi Quote
Kasia25 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Co tam dopłacić po prostu nie podasz adresu zwrotnego i czołem! Quote
brazowa1 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 byla pani zainteresowana Timonem,ale niestety,zrezygnowala,gdy dowiedziala,sie,ze pies bedzie wymagal specjalnej karmy. On najwyrazniej zle przyswaja.Je i jest chudy. Quote
akucha Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pies ją drapał, jakby zachorował, to pewnie by go zwróciła. Ludzie chcieliby, żeby pies był takim perpetum mobile... Quote
brazowa1 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Ale to dobrze o niej swiadczy-zna swoje mozliwosci finansowe...Gorzej jakby ktos sie uparł,a schody zaczelyby sie potem... Quote
akucha Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Masz rację. Ale jesli ona ma takie skromne mozliwości, to dlaczego interesują ja owczarki i duże psy? Mnie to wszystko juz denerwuje... Zdrowe psy tez mogą zachorowac. Quote
Kasia25 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 A ile może wynieść taka specjalistyczna karma na mc? Quote
akucha Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Tim czeka na ludzi, którzy podołają opiece nad potrzebującym psem! Quote
Edi100 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Ło matko:placz: Taki chudy.Bedzie mu zimno. To straszne:( Quote
Recommended Posts