brazowa1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Tim-ONa (juz wszyscy zaczeli na niego wołac Timon) po raz pierwszy zobaczylam na dworcu w Sopocie,biegal zdezorientowany,szukajacy.Wygladal jak domowy owczar,ale juz wtedy w oczy rzucała sie jego przerazliwa chudość. Oczywiscie wyladował w schronisku. Wielki pies,z okolo10kilowa niedowaga,owczarek-przecinek,owczarek-opłatek. Doszla biegunka,ktora spowodowala jego dalszy spadek wagi.Timon walczyl dzielnie,obecnie bez biegunek,koopa ustabilizowana Uffff,a pies zaczal powoli tyc. Co go wyroznia? wspaniały charakter.To pies bardzo socjalny,odwazny,lubiacy ludzi.Łagodny i posłuszny.Pieknie sie bawi,zna podstawowe komendy,jest młody.Urody tez mu nie mozna odmowic.Pieknie reaguje na dzieci.Dobrze dogadywal sie z nieduzym psem,z ktorym umieszczono go w boksie.Timon nawet pysk ma sympatyczny.Nie jest pobudliwy,nie jest histeryczny,to rozwazny owczarek.Mozna go przytrzymac za kufe i jego obrona jest wycofanie mordki,a nie gryzienie. Nalezy liczyc sie z tym,ze Timon bedzie wymagal specjalistycznej karmy dla psow o wrazliwym przewodzie pokarmowym. Timon jest w schronisku od miesiaca,czeka na dom,gdzie kochaja owczarki. Quote
Pascal Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Oj, Timonku....i tobie krzywdę zrobiono :(( Hopaj do góry i pokaż się wszystkim. Quote
akucha Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Może jeszcze nie ma fotek. Nic to, podnosimy chłopaka! Quote
Celina12 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 za jakiś czas następne zdjęcia.... Quote
GoniaP Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Piękny Tim... Zasluguje na najlepszy dom. A Allegro i inne ogłoszenia ma? Quote
brazowa1 Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 GoniaP napisał(a):Piękny Tim... Zasluguje na najlepszy dom. A Allegro i inne ogłoszenia ma? Jeszcze nic nie ma,to jego debiut. Quote
GoniaP Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 No to szybko!! Nie ma co czekać!! Takie cudo szybko znajdzie dom. Tyle, że ten dom trzeba sprawdzić wskroś, żeby nie było niespodzianek... :roll: Quote
agusiazet Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Tim jest piękny z wyglądu i z charakteru, na pewno ktoś go pokocha!!! Quote
akucha Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Zrobię mu dzisiaj trójmiejskie. Leć chudziaku, Ty tu pewnie długo miejsca nie zagrzejesz :lol: Quote
akucha Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ogłoszony na trójmiejskich, czekamy na dobry dom!!!! Quote
brazowa1 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Mam nadzieje! Jest tego wart. Akuszko,ja dopiero dzis zobaczylam,jak Ty masz pieknie napisana miejscowosc.Wzruszylam sie. Quote
wredne_słonko Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 brazowa1 napisał(a):Mam nadzieje! Jest tego wart. Akuszko,ja dopiero dzis zobaczylam,jak Ty masz pieknie napisana miejscowosc.Wzruszylam sie. Hehe. To po maturce dla Akuszki UG będzie jak znalazł ;) Quote
akucha Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Wiolu, fenkju :p Sloneczko kochane - po maturce??? Oj, kiedy to było!!! :diabloti: Lecimy z Timem do góry, szukami szieletorowi nowego domu! Quote
wredne_słonko Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 To Ty już starucha jesteś :> ;) Quote
akucha Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Taaak!!!!!!!!! Starucha nadmorska :diabloti: Timon czeka na fantastyczny dom!!! Quote
deedee77 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Mafia ciotek nadmorskich-to mafia staruch nadmorskich;) W górę Timonku!!!!!!!!!!! Quote
Pascal Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Timon do góry, do góry - niech cię wszyscy zobaczą. Quote
Brucio Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 napiszcie do dogomaniaka Anashara .On prowadzi stronke z owczarkami a TIM-ON chyba tam pasuje osmiele sie:razz: zacytowac Annashara: "Proszę o zgłaszanie ONków do adopcji do mnie na maila maciej@anashar.pl W mailu prosze o opis: Imię: Wiek: Miasto przebywania: Wątek: (link na dogo) I tutaj dłuższy opis charakteru oraz w załączniku najlepiej 3-4 zdjęcia w min. rozdzielczosci 500x375px. Wszystkie psiaki przysłane do mnie zostaną umieszczone na stronie adopcyjnej owczarków http://owczarekwpotrzebie.com" tu np "znalazlam "Anashara na dogo http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77655&page=8 Quote
Brucio Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 widze , ze prace techniczne trwaja na stronce,ale zglosic TIM-ONKA ;) nie zaszkodzi [SIZE=1]Brazowa,ten model tak ma z ockami[/SIZE] Quote
Recommended Posts