Lambi Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Witam wszystkich, właśnie dotarłam do domku. Bardzo wszystkim dziękuję za gratki, oraz składam gratulacje wszystkim innym startującym. Atmosfera przesuperowska :p bardzo miło było z wszystkimi pogadać i się naśmiać :p Zuzol jest super i ten jego charakterek:loveu::loveu: Carbonara napisał(a):Pisze smsm do Dorki:);) Dziękuję;):lol: Quote
Canaveral-staff Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 FORGETA-buziaczki dla ANTKA :buzi: czekamy na zdjęcia-oczywiście po wykonanych obowiązkowych czynnościach:painting::kaffee_2::sabber::sleep2: :bye::bye::bye::bye::bye: Quote
Sebastian Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 FORGETA- Giovaniemu za cierpliwość do kobiet. (Nie krzycz proszę na Zośkę bo się zapiszę do Ligi Kobiet i Cię z Zochą załatwimy).:eviltong: Hehe, powinna jeszcze klapsa w swoje słodkie dupsko dostać!!!żmija sprytna, paskudna:loveu::loveu::loveu:kochana, prześliczna, przecudowna:loveu: Gratulacje przede wszystkim dla Viki i dla wszystkich uczestników, było bardzo miło koło naszego obozu;) Forgeta, Lambi, dziękuję za pomoc w obsłudze moich pociech!!! Quote
coco Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No i nie napisaliśmy jeszcze o bardzo fajnym samczyku z klasy młodzieży. To X FAKTOR NIGHT KING Port Erin - pies z piękną, bardzo wyrazistą głową, który został Zwycięzcą Młodzieży i Najlepszym Juniorem w Rasie, i - jeśli się dobrze orientuję - w konkurencjach finałowych na hali znalazł się w pierwszej trójce. Gratulacje !!! Quote
forgeta Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 coco napisał(a):No i nie napisaliśmy jeszcze o bardzo fajnym samczyku z klasy młodzieży. To X FAKTOR NIGHT KING Port Erin - pies z piękną, bardzo wyrazistą głową, który został Zwycięzcą Młodzieży i Najlepszym Juniorem w Rasie, i - jeśli się dobrze orientuję - w konkurencjach finałowych na hali znalazł się w pierwszej trójce. Gratulacje !!! rzeczywiście piekny pies :loveu:choć to dopiero młodzieżówka! Już teraz wygląda dostojnie i samczo i cudownie czarny jak smoła. Gratulacje! A klase potwierdził bedąc w pierwszej 3. G R A T Y !!!! Quote
Carbonara Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 forgeta napisał(a):rzeczywiście piekny pies :loveu:choć to dopiero młodzieżówka! Już teraz wygląda dostojnie i samczo i cudownie czarny jak smoła. Gratulacje! A klase potwierdził bedąc w pierwszej 3. G R A T Y !!!! smolasty jak jego ojciec :) i ja równiez przyłączam się do Gratek dla tego psiaka. Pies bardzo efektowny:) No to Giovanii fajnie Ci sie udał debiut z Zuzolkiem;) Gratulujemy Quote
strumyk Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ajjj, alez sie dzialo. Graty dla wszystkich. Koria - BOBek jak najbardziej zasluzony :) Pieknie idziecie, pieknie :) :loveu::loveu: A Anton - ehh :) :loveu::loveu: Gratki dla wszystkich :) Quote
Sebastian Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 forgeta napisał(a):rzeczywiście piekny pies :loveu:choć to dopiero młodzieżówka! Już teraz wygląda dostojnie i samczo i cudownie czarny jak smoła. Gratulacje! A klase potwierdził bedąc w pierwszej 3. G R A T Y !!!! Prawda, piękny, mocny, duży! choć młodzieżówka! Quote
forgeta Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 No moi drodzy coś mam czyli fotki z góry przepraszam ze niestety nie wszyscy, część z ringu część z poza. Najpierw psy. młodzierz X Factor Night King (rzeczywiście czarny jak noc)Port Erin ocena dosk. Zw.Mł, BIS III pośrednia Wolf Apetite Diabelski Uśmiech n.d.o. otwarta Magnetic Boy Buldożer NDPwR CWC Antonio Senator z B. R.II lokata dosk. Quote
forgeta Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Uppps sorry Giovani za Magnetica nie w ta strona, ale przynajmniej trochę gimnastyki przy monitorze:eviltong: sunie Młodzież Sirius Waleria Przykro mi ale nie mam fotki Zoshua Buldożer II dosk ( były ważniejsze sprawy na ringu niż wystawianie) Pośrednia Vikoria zwana Viktorią Port Erin BOB, jak BIS? Otwarta Free Shot Rygast I dosk. Black Pearl de Presa Awangarda tu też przykro ale nie mam fotek. Quote
forgeta Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Z cyklu różne Staffiki oceniały dwie komisje sędziowskie oprócz P. Kozłowskiej byli jeszcze „Trzej Panowie) No ale o co chodzi… Moja, moja … Z serii staffiki trzy I muzycznie “I believe I can fly” “It must be love” No choć, choć Pan da ci cukiereczka Tato ratuj I z ringu porównanie BOB Quote
forgeta Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 zapomniałam wkleić fotki Wolfa Apetite oto one Quote
Lambi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Forgeta wielkie dzięki za fotki:cool2:są super:p . Niestety na BIS nie zostałyśmy ponieważ pociąg by nam uciekł. Forgeta mogę skraść zdjęcia na których jest Koria na mój topik ? :modla: Jeszcze raz gratki dla X Factor Night King Port Erin, super jest chłopak, głowa mi się bardzo podoba i te umaszczenie ohhhhh:loveu::iloveyou: Quote
Harpagon Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 NASZE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!! Giovani- indywidualne dla WAS ;), SUPER- POZDROWIENIA !!! www.harpagon.com.pl Quote
Sebastian Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 forgeta napisał(a):Giovani to naprawdę nie złośliwie:oops:, wyyybacz proszę!! . To wybaczam:lol: Nie ma sprawy, Zuzol i Zośka nawet do góry nogami wyglądają pięknie:eviltong:choć wyedytować i strzelić poprawkę to minut pięć.:p ==================== A Antoś jak ładnie stoi... ...hmmm Antosiowe fotki też całkiem fajne, pewnie autor nieznany...:razz:. Quote
Sebastian Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Harpagon']NASZE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!! Giovani- indywidualne dla WAS ;), SUPER- POZDROWIENIA !!! www.harpagon.com.pl Dziękuję ślicznie.:oops: Quote
forgeta Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Aż ty marudo, 5minut, 5 minut,a dzieci niech głodne i brudne chodzą:lol: Nio ale masz, niech Ci będzie:eviltong: Quote
forgeta Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 A Antoś jak ładnie stoi... ...hmmm Antosiowe fotki też całkiem fajne, pewnie autor nieznany...:razz:.[/quote] hobbysta chyba jakiś albo fanatyk, bo rzeczywiście był taki moment że nie mogłam znaleźść aparatu. Quote
Sebastian Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 forgeta napisał(a):Aż ty marudo, 5minut, 5 minut,:lol: Nio ale masz, niech Ci będzie:eviltong: Zaraz niech mi..ale co mi?:roll: Wiele nie wymagam... ...sam za pomoc Tobie podziękować umiałem.:roll: Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts