Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich, właśnie dotarłam do domku. Bardzo wszystkim dziękuję za gratki, oraz składam gratulacje wszystkim innym startującym. Atmosfera przesuperowska :p bardzo miło było z wszystkimi pogadać i się naśmiać :p
Zuzol jest super i ten jego charakterek:loveu::loveu:

Carbonara napisał(a):
Pisze smsm do Dorki:);)

Dziękuję;):lol:

Posted

FORGETA-
Giovaniemu za cierpliwość do kobiet. (Nie krzycz proszę na Zośkę bo się zapiszę do Ligi Kobiet i Cię z Zochą załatwimy).:eviltong:

Hehe, powinna jeszcze klapsa w swoje słodkie dupsko dostać!!!żmija sprytna, paskudna:loveu::loveu::loveu:kochana, prześliczna, przecudowna:loveu:

Gratulacje przede wszystkim dla Viki i dla wszystkich uczestników, było bardzo miło koło naszego obozu;)
Forgeta, Lambi, dziękuję za pomoc w obsłudze moich pociech!!!

Posted

No i nie napisaliśmy jeszcze o bardzo fajnym samczyku z klasy młodzieży. To X FAKTOR NIGHT KING Port Erin - pies z piękną, bardzo wyrazistą głową, który został Zwycięzcą Młodzieży i Najlepszym Juniorem w Rasie, i - jeśli się dobrze orientuję - w konkurencjach finałowych na hali znalazł się w pierwszej trójce.
Gratulacje !!!

Posted

coco napisał(a):
No i nie napisaliśmy jeszcze o bardzo fajnym samczyku z klasy młodzieży. To X FAKTOR NIGHT KING Port Erin - pies z piękną, bardzo wyrazistą głową, który został Zwycięzcą Młodzieży i Najlepszym Juniorem w Rasie, i - jeśli się dobrze orientuję - w konkurencjach finałowych na hali znalazł się w pierwszej trójce.
Gratulacje !!!

rzeczywiście piekny pies :loveu:choć to dopiero młodzieżówka! Już teraz wygląda dostojnie i samczo i cudownie czarny jak smoła. Gratulacje! A klase potwierdził bedąc w pierwszej 3. G R A T Y !!!!

Posted

forgeta napisał(a):
rzeczywiście piekny pies :loveu:choć to dopiero młodzieżówka! Już teraz wygląda dostojnie i samczo i cudownie czarny jak smoła. Gratulacje! A klase potwierdził bedąc w pierwszej 3. G R A T Y !!!!

smolasty jak jego ojciec :) i ja równiez przyłączam się do Gratek dla tego psiaka. Pies bardzo efektowny:)

No to Giovanii fajnie Ci sie udał debiut z Zuzolkiem;) Gratulujemy

Posted

Ajjj, alez sie dzialo. Graty dla wszystkich. Koria - BOBek jak najbardziej zasluzony :) Pieknie idziecie, pieknie :) :loveu::loveu:
A Anton - ehh :) :loveu::loveu:
Gratki dla wszystkich :)

Posted

forgeta napisał(a):

Prawda, piękny, mocny, duży! choć młodzieżówka!

Posted

No moi drodzy coś mam czyli fotki z góry przepraszam ze niestety nie wszyscy, część z ringu część z poza. Najpierw psy.
młodzierz
X Factor Night King (rzeczywiście czarny jak noc)Port Erin ocena dosk. Zw.Mł, BIS III

pośrednia
Wolf Apetite Diabelski Uśmiech n.d.o.
otwarta
Magnetic Boy Buldożer NDPwR CWC

Antonio Senator z B. R.II lokata dosk.

Posted

Uppps sorry Giovani za Magnetica nie w ta strona, ale przynajmniej trochę gimnastyki przy monitorze:eviltong:
sunie
Młodzież
Sirius Waleria
Przykro mi ale nie mam fotki
Zoshua Buldożer II dosk ( były ważniejsze sprawy na ringu niż wystawianie)
Pośrednia
Vikoria zwana Viktorią Port Erin BOB, jak BIS?

Otwarta
Free Shot Rygast I dosk.

Black Pearl de Presa Awangarda tu też przykro ale nie mam fotek.

Posted

Z cyklu różne
Staffiki oceniały dwie komisje sędziowskie oprócz P. Kozłowskiej byli jeszcze „Trzej Panowie)

No ale o co chodzi…

Moja, moja …

Z serii staffiki trzy

I muzycznie
“I believe I can fly”

“It must be love”

No choć, choć Pan da ci cukiereczka

Tato ratuj

I z ringu porównanie BOB

Posted

Forgeta wielkie dzięki za fotki:cool2:są super:p . Niestety na BIS nie zostałyśmy ponieważ pociąg by nam uciekł.
Forgeta mogę skraść zdjęcia na których jest Koria na mój topik ? :modla:

Jeszcze raz gratki dla X Factor Night King Port Erin, super jest chłopak, głowa mi się bardzo podoba i te umaszczenie ohhhhh:loveu::iloveyou:

Posted

forgeta napisał(a):
Giovani to naprawdę nie złośliwie:oops:, wyyybacz proszę!!
.

To wybaczam:lol:
Nie ma sprawy, Zuzol i Zośka nawet do góry nogami wyglądają pięknie:eviltong:choć wyedytować i strzelić poprawkę to minut pięć.:p
====================
A Antoś jak ładnie stoi...
...hmmm Antosiowe fotki też całkiem fajne, pewnie autor nieznany...:razz:.

Posted

A Antoś jak ładnie stoi...
...hmmm Antosiowe fotki też całkiem fajne, pewnie autor nieznany...:razz:.[/quote]
hobbysta chyba jakiś albo fanatyk, bo rzeczywiście był taki moment że nie mogłam znaleźść aparatu.

Posted

forgeta napisał(a):
Aż ty marudo, 5minut, 5 minut,:lol:
Nio ale masz, niech Ci będzie:eviltong:

Zaraz niech mi..ale co mi?:roll:
Wiele nie wymagam...
...sam za pomoc Tobie podziękować umiałem.:roll:
Pozdrawiam.