forgeta Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Witajcie. To moja ulubiona wystawa bo minie rok kiedy debiutowaliśmy właśnie tam. Kto się wybiera? Quote
strumyk Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ostatnio na stronie widzialam spis wystawcow, ale tylko podali nazwiska. Quote
forgeta Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 sprawdzałam i jakoś specjalnie nikogo nie widzę, ale to też wynika moze z tego ze nie wielu znam:p Quote
blaira Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ale fajna ekipa sie zbiera....a mnie pewnie nie bedzie...a miala byc towarzysko, ale chyba sie nie wyrobie :placz::placz::placz: Ale i tak zycze udanej zabawy i kazdemu z was wygranej ;) pozdr. Quote
forgeta Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Ha! Brakuje Strumyka i Kaśki i Wybrzeże było by w komplecie.:lol: Quote
strumyk Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ano zgodnie z zapowiedziami nas nie bedzie :) Ale podaje plan sedziowania - staffiki 13.35 PSY Klasa mlodziezy 1 509 - 509 Klasa posrednia 1 510 - 510 Klasa otwarta 2 511 - 512 SUKI Klasa mlodziely 2 513 - 514 Klasa posrednia 1 515 - 515 Klasa otwarta 2 516 - 517 Quote
forgeta Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='strumyk']Ano zgodnie z zapowiedziami nas nie bedzie :) taaaa wiem i z dużym bólem przyjmuję tę wiadomość:placz::placz::placz::placz: Ilona jak jedziesz sama to daj cynk co by spiknąć się na trasie. Quote
Lambi Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 forgeta napisał(a): Ilona jak jedziesz sama to daj cynk co by spiknąć się na trasie. Jadę sama naszą koleją PKP;), ale jeszcze rozkładu nie sprawdzałam i nie wiem o której. A Wy PKP czy autko? Quote
blaira Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 szczegolow nie ma i raczej juz nie bedzie :shake: pozdr. Quote
hun Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Mam krótkie pytanko, a kto sędziuje staffiki???:razz: Family Buldożer Quote
blaira Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Wszystkie TTB sedziuje pani Kozlowska ;) pozdr. Quote
hun Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 blaira napisał(a):Wszystkie TTB sedziuje pani Kozlowska ;) pozdr. Dziękuję, życzę powodzonka:happy1: Quote
Sebastian Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Nikt nic nie pisze, więc ja coś dodam. Będziemy! Magnetic Boy Buldożer/otwarta, debiut w tym składzie Zhoshua Buldożer/młodzież Quote
Sebastian Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Kto wie czy staszki idą na dworzu czy w hali, odpiszcie szybko bo muszę isć szybciej spać...pliss Quote
Lambi Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Giovani napisał(a):Kto wie czy staszki idą na dworzu czy w hali, odpiszcie szybko bo muszę isć szybciej spać...pliss Giovani nie wiem czy zdążyłam czy już śpisz ale jesteśmy na dworzu:cool3:. Do zobaczenia jutro:lol::lol: Giovani ale staszki po 13 wchodzą także chyba da się wyspać. :lol: Quote
Sebastian Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Lambi napisał(a):Giovani nie wiem czy zdążyłam czy już śpisz ale jesteśmy na dworzu:cool3:. Do zobaczenia jutro:lol::lol: Giovani ale staszki po 13 wchodzą także chyba da się wyspać. :lol: !!! dzięki;) Quote
coco Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Vikoria Port Erin - Zwycięzca Rasy !!! Śliczna suczka ! Gratuluję !!! Quote
blaira Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 No wkoncu jakis odzew :evil_lol:\ GRATULACJE!!!! Czekam na cd informacji i fotki pozdr. Quote
Carbonara Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Wielkie gratulacje dla wszytskich lokatowców , bardzuiej lub mniej wygranych:cool3: a szczególne dla kochanej Korii i jej Panci :):multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pisze smsm do Dorki:);) Quote
wejherstaff Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Gratulacje dla ślicznej Vikorii :loveu: i czekamy na pełne wyniki ;) Quote
Canaveral-staff Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 BRAWO VIKORIA:multi::multi:ale dałaś czadu:crazyeye::crazyeye::B-fly::B-fly::laola::bigcool::bigcool::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
forgeta Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Witajcie, chyba pierwsza dotarłam do domu, zmęczona ale bardzo zadowolona, choć Antek nie wygrał to dostałam piękny opis!!! Pani sędzina powiedziała i napisała że Antek jest pięknym psem o bardzo dobrej samczej głowie i wyrazie. Do mojej kolekcji sedziów brakowało mi opisu tylko od niej,a teraz mam:lol:. Gratuluję Korii za rasę,:multi::multi::multi: Ilona i proszę Cię hipnoza jest nie dozwolonym dopingiem. Zuzolowi z tego wszystkiego nie pamiętam ale chyba NDPwR (jeśli się mylę to proszę poprawić). Przesympatyczny i śliczny pies! Giovaniemu za cierpliwość do kobiet. (Nie krzycz proszę na Zośkę bo się zapiszę do Ligi Kobiet i Cię z Zochą załatwimy).:eviltong: Wszystkim za przemiłą atmosferę na ringu. Mam zdjęcia ale powklejam dopiero jutro, (obowiazki:loveu:) Co do wystawy to staffiki zeszły ostatnie z murawy, ringi duże, ale tak poznaczone że praktycznie wszystkie psiaki chodziły z nosami w trawie (sztucznej).Pani sedzina jak zwykle bardzo dosadna w opiniach. Quote
Recommended Posts