Alusia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Mam rozumieć,że dzisiaj nie będzie wystawy???? Quote
REDA&MELA Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Alusia mi się wydaje że wytawa będze tylko ocena psów zostanie poprzedzona minutą ciszy;). Quote
aleb Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 A nas nie będzie na wystawie z powodów osobistych :shake::shake::shake: więc proszę zerknijcie jutro na ring 7 z labkami Quote
GroSSiu Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 muszę się pochwalić :) moje pierwsze poważne wystawianie psów zakończyło się sukcesem :) Nasz Cedrik 2 miejsce na BOG i na Bis Weteranów. Ma ktoś fotki może?:) Quote
IraKa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Można wejść na wystawę z psem niezgłoszonym? Quote
sylrwia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Czy ma ktos fotki wyżłów węgierskich- takie rude. :) Quote
Iwona Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='GroSSiu']muszę się pochwalić :) moje pierwsze poważne wystawianie psów zakończyło się sukcesem :) Nasz Cedrik 2 miejsce na BOG i na Bis Weteranów. Ma ktoś fotki może?:) Gratuluję - piękny wynik:multi::multi::multi: Quote
PARSONRK Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='GroSSiu']muszę się pochwalić :) moje pierwsze poważne wystawianie psów zakończyło się sukcesem :) Nasz Cedrik 2 miejsce na BOG i na Bis Weteranów. Ma ktoś fotki może?:) Gratuluje widziałam finały - śliczne psiaki :) My mamy BOB - w parsonkach (suka Mlodzież) oraz III lokatę BIS Młodzieży z gończą polską :) Quote
grrrond Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Gratuluję wszystkim :cool3: można skromnie poprosić o stawkę foxów krókowłosych ;>? Quote
Theogonia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 a czy ktos bylby tak miły bardzo, i podalby stawke i wynki grupy VII?? Quote
REDA&MELA Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Grossiu i Parsonkr GRATULACJE:multi: Macie jakieś fotki moze??:cool3: Quote
sylrwia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Theogonia na stronie oddziału jest wykaz psów zgłoszonych na wystawę. PARSONRK a jak poszło małej szaro-kudłatej? Quote
massima Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='grrrond']Gratuluję wszystkim :cool3: można skromnie poprosić o stawkę foxów krókowłosych ;>? FOKSTERIER KRÓTKOWŁOSY PSY Kl. otwarta FIDO Łomskie Bagno SUKI Kl. szczeniąt BORA Szczęśliwy Miot Kl. otwarta KORA Łomskie Bagno KROPKA Łomskie Bagno Quote
grrrond Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='massima']FOKSTERIER KRÓTKOWŁOSY PSY Kl. otwarta FIDO Łomskie Bagno SUKI Kl. szczeniąt BORA Szczęśliwy Miot Kl. otwarta KORA Łomskie Bagno KROPKA Łomskie Bagno dziękuje bardzo :loveu: dziś mój wielki dzień!! - malutki piesek u mnie w domu!! Quote
Evni Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 SETER IRLANDZKI PSY POŚREDNIA PALISANDER Rude Ziółko - bdb OTWARTA GIPSY WIND z Arislandu - dosk.I, CWC, NDPwR, BOB, III BOG ZET RED ECCO Eclipse - dosk. SUKI MŁODZIEŻ HELLO DOLLY z Arislandu - bdb KOLEBA DIANY HIKORA - dosk.I, zw. młodzieży, NJwR POŚREDNIA JUICY FRUIT Diervilla - dosk.I, CWC, NDSwR :multi: PALINKA Rude Ziółko - dosk.II OTWARTA Karmino Made GINGER GIRL - nb TRAMPERUS SUITA z Arislandu - dosk.I YPELINE z Saturnii - ? WETERAN BREZA Harpol - dosk.I, NWwR Quote
Blanka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Byl jeden w klasie szczeniat lub mlodziezy i chyba nie zawalczyl za bardzo . Quote
Evni Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Judit']Zna ktoś może wyniki gordonów? Gordony były tylko dwa, a włąściwe dwie sunie: klasa młodzieży FIONA Misialinka YUKKI HILL SHADOW OF THE MOON ale nie wiem który z nich wygrał :) Quote
berdi Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Czy ma ktoś może fotki z dzisiejszych finałów?? O drugą grupę konkretnie mi chodzi:multi: Quote
KaRa_ Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Evni napisał(a):SETER IRLANDZKI JUICY FRUIT Diervilla - dosk.I, CWC, NDSwR :multi: No,no to się ciesze bo znam jej siostre i cudna sunia;)Pewnie cały miot taki śliczny wyszedł Quote
Jureja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Evni']JUICY FRUIT Diervilla - dosk.I, CWC, NDSwR :multi: Ogromne gratulacje dla Nali:multi::p.Mam jej siostrzyczke,równie piękną:eviltong:. Quote
Judit Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Blanka napisał(a):Byl jeden w klasie szczeniat lub mlodziezy i chyba nie zawalczyl za bardzo . Evni napisał(a):Gordony były tylko dwa, a włąściwe dwie sunie: klasa młodzieży FIONA Misialinka YUKKI HILL SHADOW OF THE MOON ale nie wiem który z nich wygrał :) dzięki ;) a jakieś zdjęcia tych dwóch suczek ktoś ma? Quote
nefre Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Mogłabym prosić o stawkę boston terrierów Z góry dziękuję Quote
duzebzium Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 nefre napisał(a):Mogłabym prosić o stawkę boston terrierów Z góry dziękuję SUKI Posrednia-1 DAISY pod Pigwą otwarta-1 DEBI pod Pigwą championow-1 Rodonna's WINNING COLOURS Quote
Recommended Posts