sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Sunia hopsaj na pierwszą moze cie ktos wypatrzy kochaniutka!!!!!!! Quote
agusiazet Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Niki i co z tym Allegro - jeśli nikt nie wystawił ja wystawię, tylko poproszę o tekst i zdjęcia ma krzysiek.z@wp.pl. Napisz w tytule wątku, że szukasz DT nawet płatnego!!! A co z tym Gdańskiem? Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='agusiazet']Niki i co z tym Allegro - jeśli nikt nie wystawił ja wystawię, tylko poproszę o tekst i zdjęcia ma krzysiek.z@wp.pl. Napisz w tytule wątku, że szukasz DT nawet płatnego!!! A co z tym Gdańskiem? jak tylko znajde dzis chwile(pewnie wieczorkiem) to wysle na maila (dzieki) a z gdanskiem...gdyby byl transport to mialaby DT:shake: Quote
Wilejkaros Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 To może w OSTATECZNOŚCI spróbować pociągiem? Z jakimś postojem pośrodku trasy. Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Wilejkaros napisał(a):To może w OSTATECZNOŚCI spróbować pociągiem? Z jakimś postojem pośrodku trasy. problem jest w tym kochani, ze ja sie nie moge tym zajac...prowadze teraz aktualnie wojne z rodzina wlasnie o moje zainteresowanie pomocą psiakom i nie mam jak poswiecic tyle czasu, zeby pojechac z nia nawet pociagiem:shake: agusia wystawi jej allegro, moze to cos da:-( Quote
Wilejkaros Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Szukałaś na wątku transportowym? Jutro już sobota... Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Wilejkaros napisał(a):Szukałaś na wątku transportowym? Jutro już sobota... szukalam...wiem ze jutro sobota:(:(:(:placz::placz::placz: Quote
agusiazet Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Zdjęcia dostałam, Allegro będzie jutro! Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 agusiazet napisał(a):Zdjęcia dostałam, Allegro będzie jutro! oki...ja sprobuje rodzicow urobic, zebym ją na tymczas wziela do siebie...bo jutro juz sobota:placz: bedzie problem bo rodzice nie popieraja tego co robie a na slowo "schronisko" lub "pies" reaguja jak byk na czerwowna plachte:-( Quote
agusiazet Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Allegro suni: http://allegro.pl/show_item.php?item=256188604 Czy powiodło się z przekonywaniem rodziców? Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='agusiazet']Allegro suni: http://allegro.pl/show_item.php?item=256188604 Czy powiodło się z przekonywaniem rodziców? dzieki za allegro:loveu: niestety rodzice nie chca nawet o tym slyszec...:shake: [quote name='Wilejkaros']Niki-lidka, co tam u Was? hmm co u nas? narazie mała jest jeszcze w lublinie...Ci ludzie powiedzieli, ze tez jej szukaja domu bo nie chca zeby do schronu trafila i narazie jeszcze przetrzymaja ja u siebie tydzien...wiec mam czas do nastepnej soboty...mam nadzieje, ze allegro cos da...w miedzyczasie szukam transportu do gdanska... Quote
agusiazet Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Ma Allegro sunia ma już 1 obserwatora. Czy ona nie ma imienia? Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 agusiazet napisał(a):Ma Allegro sunia ma już 1 obserwatora. Czy ona nie ma imienia? pani wolala na nią "Sunia" ja mowilam do niej "Sniezynka" ...ona jak to szczenie reagowala na wszystko jak chciala:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 agusiazet napisał(a):Niki i co z sunią? zyje teraz w takim tempie, ze zaczynam sie gubic do kogo w zwiazku z jakim psem dzwonie:shake: Sunia...wlasnie sunia...pani sie nie odzywa i musze do niej zadzwonic...wiec dzwonie... Quote
kiniaczeq Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 http://images13.fotosik.pl/120/5bde60ee592b649cmed.jpg http://images30.fotosik.pl/86/ae51efd7fdc0fbb7med.jpg nawet podobna do mojego psiaka SZUKAMY DOMU DLA SUńkI!!!!!!!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 nie moge sie dodzwonic do tej pani...jade jutro do schronu...mam nadzieje ze jej tam nie znajde:( Quote
Wilejkaros Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 O, matko! Pani nie odbiera czy abonent poza zasięgiem??? Daj znać koniecznie! Quote
sacred PIRANHA Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Wilejkaros napisał(a):O, matko! Pani nie odbiera czy abonent poza zasięgiem??? Daj znać koniecznie! roznie...raz nie odbiera raz ma wylaczony aparat...panika!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts