Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agusiazet']Niki i co z tym Allegro - jeśli nikt nie wystawił ja wystawię, tylko poproszę o tekst i zdjęcia ma krzysiek.z@wp.pl. Napisz w tytule wątku, że szukasz DT nawet płatnego!!! A co z tym Gdańskiem?
jak tylko znajde dzis chwile(pewnie wieczorkiem) to wysle na maila (dzieki) a z gdanskiem...gdyby byl transport to mialaby DT:shake:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
To może w OSTATECZNOŚCI spróbować pociągiem? Z jakimś postojem pośrodku trasy.

problem jest w tym kochani, ze ja sie nie moge tym zajac...prowadze teraz aktualnie wojne z rodzina wlasnie o moje zainteresowanie pomocą psiakom i nie mam jak poswiecic tyle czasu, zeby pojechac z nia nawet pociagiem:shake:
agusia wystawi jej allegro, moze to cos da:-(

Posted

agusiazet napisał(a):
Zdjęcia dostałam, Allegro będzie jutro!

oki...ja sprobuje rodzicow urobic, zebym ją na tymczas wziela do siebie...bo jutro juz sobota:placz:
bedzie problem bo rodzice nie popieraja tego co robie a na slowo "schronisko" lub "pies" reaguja jak byk na czerwowna plachte:-(

Posted

[quote name='agusiazet']Allegro suni:
http://allegro.pl/show_item.php?item=256188604

Czy powiodło się z przekonywaniem rodziców?

dzieki za allegro:loveu:
niestety rodzice nie chca nawet o tym slyszec...:shake:

[quote name='Wilejkaros']Niki-lidka, co tam u Was?
hmm co u nas? narazie mała jest jeszcze w lublinie...Ci ludzie powiedzieli, ze tez jej szukaja domu bo nie chca zeby do schronu trafila i narazie jeszcze przetrzymaja ja u siebie tydzien...wiec mam czas do nastepnej soboty...mam nadzieje, ze allegro cos da...w miedzyczasie szukam transportu do gdanska...

Posted

agusiazet napisał(a):
Niki i co z sunią?

zyje teraz w takim tempie, ze zaczynam sie gubic do kogo w zwiazku z jakim psem dzwonie:shake:
Sunia...wlasnie sunia...pani sie nie odzywa i musze do niej zadzwonic...wiec dzwonie...