Jump to content
Dogomania

Wystawa Międzynarodowa; Klubowa Poznan 2007

Recommended Posts

Posted

Pozdravljau!!
NDSW-CANTINI Dynastia Bulli
BOB Staffkar
Kl Otwarta
1. VIKORIA Port Erin
2. QANTANAMERRA KACCIORRA Staff-Ka
Młodzież:
1.DŻUMA- Zw.Mł NJWR
2. Solar Wings ARABESQUE MIDNIGHT DANCER
Młodzież psy
1. Jakard Wejherstaff VOO DOO Zw. Mł
:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I my odsapnęliśmy po podróżach :razz:
Dragon drugi ze świetnym opisem :multi: był bardzo dzielny :p pomimo iż bez swojej przyjaciółki Buni, nic a nic się nie nudził, zajął się nim kumpel Carbo - balowali całą noc ;)

niestety są to jedyne fotki jakie mamy z tej wyprawy....

Serdecznie gratulujemy wszystkim wyników -:cool2:

Posted

Pierwsze występy w klasie młodzieży już są za Dżumą. W sobotę na klubowej wystawie Dżuma się nie popisała, bo zeszła z oceną bardzo dobrą - nie chciała pokazać zębów panu sędziemu.

Dzisiaj natomiast w teczce otrzymaliśmy karteczki z tytułami:
Najpiękniejszy Junior
Najpiękniejszy Junior w Rasie
Młodzieżowy Zwycięzca Polski
Młodzieżowy Zwycięzca Europy Środkowej i Wschodniej

Tak więc wczorajszy wybryk Dżumy został jej wybaczony...

Serdecznie gratuluję wszystkim uzyskanych wyników.
Fajnie było znów posmakować atmosfery wystawowej i zobaczyć na żywo znane tylko z relacji forograficznej inne dogomaniackie psy, zwłaszcza szczeniaczki - Dudiego i Manti.

Pozdrawiam wszystkich "starych" jak i nowo poznanych dogomaniaków.

Posted

Gratuluję wszystkim wspaniałym i utytułowanym staffikom:laola:
Vikoria śliczna dziewczynka zaszalała -bardzo się cieszę z Waszej wygranej:cunao:
Staffkar-super Psisko zgarnął wszystko co się dało-tyle tytułów na raz -ogromne brawa:klacz::klacz::ylsuper::ylsuper:
CANNTINI Dynastia Bulli-wielkie brawa-sunia pięknie się prezentuje,gratuluję CACIB-a i NDSwR :sweetCyb::sweetCyb::cool2:

Gratulacje dla BÓJKI za ukończenie championatu i dla Białaski za II lok.:buzi::bigcool::bigcool::Rose::Rose:

Gratulacje dla wiecznie szczekającego MŁ.ZW.EUROPY ŚRODKOWEJ I WSCHODNIEJ oraz MŁ.ZW.PL.-właściciele będą wiedzieli o kogo chodzi:thumbs::thumbs::thumbs::bigcool::bigcool:

i na koniec gratulacje dla wszystkich najmłodszych i debiutujących staffików za wspaniałą prezentację wszzystkie maluchy zachowywały się jakby były już nie raz na ringu :klacz::klacz::klacz::buzi::buzi::thumbs:

troszkę zdjęć mam ale ponieważ nie było mnie w domu 2 dni najpierw muszę wypieścić wszystkie swoje POTWORY,a wieczorkiem jak się zbiorę to coś tam powklejam

Dziękuję wszystkim za wspaniałą -jak zwykle -otmosferę
a w szczególności KASI,JUSTYNIE ,GOSI I IWONCE oraz 2 przystojnym facetom za mile spędzony wieczór,podrawiam wszystkich :bye::bye::bye::bye:

Posted

Brawa dla ANTOSIA:multi::multi::multi::multi::lol::lol:

i za niedzielny występ dla DŻUMY:multi::multi::multi::multi::lol::lol:

Ogromne graty dla PROZAKA -co prawda to nie staffik ale uroczy amstaff który zrobił na mnie ogromne wrażenie,ucałuj Go Gosiu w Jego wielki ,mokry nochal -zczę WAM wielu,wielu sukcesów:Rose::Rose::Rose::laola::cunao::terazpol:

Posted

Hello!
Chciałam wszystkim podziękować za naprawde miłe towarzystwo i super spędzony czas!!! :D to mnie najbardziej cieszy na wystawach :D choć nie ukrywam, że dwa razy 2 miejsce Cartmana też ;) Serdecznie pozdrawiamy wszystkich :D Wygranych i przegranych :D z powodu braku aktualnie czasu podaje linki do galeri. Prosze się "częstować" zjdęciami ;) niestety na hali wychodzą tragiczne zdjęcia :shake:
Międzynarodowa
Klubowa

Posted

przykro mi dzisiaj więcej zdjęć nie będzie :shake::shake::shake: Carlos odgryzł kabel od przeglądarki:diabloti::diabloti::diabloti:

Ależ on nie miły :angryy::p
No cóż czekamy aż zreperujesz usterkę i wrzucisz reszte fotek :cool3:

Posted

międzynarodowa-kl.otwarta
Magnetic Boy Buldożer lok.I dosk. cwc
Lares z Hambalek lok. II dosk.
Antonio Senator z Błękitnego Rodu lok. III dosk.

mam nadzieje że inni uzupełnią reszte winików ;)
Pozdrawiam i gratulacje :smilecol::thumbs:

Posted

[SIZE="3"]Serdeczne gratulacje dla wszystkich wystawianych psiaków i suczek i ukłony dla wszystkich wystawiających właścicieli!!!

Laresowej i Antosiowej, miłym i kochanym ciocteczkom ślemy specjalne pozdrowienia i dziękujemy za miło spędzony wspólnie czas!!!:loveu::loveu::loveu:

Gratuluję sukcesów, życzymy kolejnych!!!:multi::multi::multi:

Posted

A może ktoś ma ładne fotki moich psiaków z wystawy? bardzo proszę o wstawienie, niestety tym razem byłem sam i nie miał mi kto pstryknąć.

Z góry dziękuję... no i bedę oczywiście dłużniekiem;););)

Pozdrawiam.

Posted

Wielkie gratulacje dla Staffkara, który na ringu nieźle powymiatał:cool2::klacz::klacz:
Ogromne gratulacje również dla wszystkich pozostałych uczestników, którym udało sie pokazać ze swoimi pociechami :lol::loveu:
Bardzo dziękuję wszystkim za miłą atmosferę oraz za pogaduszki;)
Canaveral-staff bardzo dziękuję za fotki;):lol:

Posted

Sebastian Książk napisał(a):
A może ktoś ma ładne fotki moich psiaków z wystawy? bardzo proszę o wstawienie, niestety tym razem byłem sam i nie miał mi kto pstryknąć.

Z góry dziękuję... no i bedę oczywiście dłużniekiem;););)

mam cosik i powstawiam, ale później teraz obowiązki rodzinne. Mam niestety same psy lepsze to niż nic.:roll:

Posted

Dzięki Kasia za zdjęcia.My niestety nie mamy żadnych zdjęć:placz:
Wielkie gratki dla Bójki za ukończenie CH:cool2:
Jak zwykle dla niepokonanego Staffkara:B-fly:
dla Tashy i wielu innych wspaniałych psów:multi::multi::multi: