jefta Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='saluczki']czy ktoś się wybiera ????? [FONT=Arial]INTERNATIONAL DOG SHOW “BALTIC WINNER ‘ 2007 ” [/FONT] [FONT=Arial]November 10 -11.11. 2007, [/FONT] [FONT=Arial]Olympic [/FONT][FONT=Arial]Sport[/FONT][FONT=Arial]Center[/FONT][FONT=Arial], [/FONT][FONT=Arial]Riga[/FONT][FONT=Arial], Grostonas str. 6 b [/FONT] sobota[FONT=Arial] , 10.11.2007. FCI groups : II, III, V, X , hendleri / handlers [/FONT] [FONT=Arial]niedziela , 11.11.2007. FCI groups : I, IV, VI, VII, VIII, IX, (0) [/FONT] informacje o wystawie Quote
simbik Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 My jedziemy :lol: i to sami jak te sierotki :placz: tzn. ja i mój Teufel, więc chętnie byśmy się autkiem pod kogoś podczepili, wyruszamy z Łodzi w piątek rano. W niedzielę mija II termin płatności więc dla spóźnialskich ostatni dzwonek :painting:. Mnie już pani straszyła mail'owo, że od poniedziałku płatność 150 euro :crazyeye:. Quote
piotrjan Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 z tego wynika , że tych sierotek bedzie więcej ! my w pełnym składzie (Milosz , Kuba i Zorka ) !!! czemu do Rygi ? .... bo jesteśmy w niej zakochani !!! Quote
simbik Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 piotrjan napisał(a):z tego wynika , że tych sierotek bedzie więcej ! my w pełnym składzie (Milosz , Kuba i Zorka ) !!! czemu do Rygi ? .... bo jesteśmy w niej zakochani !!! A to może macie jakieś sprawdzone noclegi... bo tam z psiakiem ciężko coś sensownego znaleźć :shake:. Coś już tam znalazłam, ale za tanio to nie jest :razz:. Quote
Basik Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Kasiu nawet jeśli by mi domowi pozwolili jechać to i tak VIII w niedzielę... a już kombinowałam co zrobić, aby jednak jechać... Quote
simbik Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Nikt więcej nie jedzie ? Szczególnie zależy mi na jakiejś pomocnej duszyczce w sobotę :roll:. piotrjan wasza ekipa chyba też w sobotę :lol:? Quote
piotrjan Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='simbik']Nikt więcej nie jedzie ? Szczególnie zależy mi na jakiejś pomocnej duszyczce w sobotę :roll:. piotrjan wasza ekipa chyba też w sobotę :lol:? W czym można pomóc ? Pisz na maila lub PW ! Quote
Recommended Posts