doddy Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Lamia co u Lolusia? On jest w hoteliku, czy w Waszym schronisku? Jak sie zachowuje? Moze masz jakies fotki chlopaka? Quote
lamia2 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 doddy napisał(a):Lamia co u Lolusia? On jest w hoteliku, czy w Waszym schronisku? Jak sie zachowuje? Moze masz jakies fotki chlopaka? Nie podobało mu się samotne siedzenie w kojcu, więc jest na tymczasie u bullomanki z 24 godziną opieką, nabiera ogłady. Fotki będą jak do niej pojadę. W przyszłym tygodniu ma kastrację. Prowadzę rozmowy z dwoma zainteresowanymi domkami. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 gratuluję, cuda czynicie z tymi domami. Mnie się nie udało uratować owczarka, za mało zdecydowanie i za wolno działałam:( Quote
lamia2 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Alfa i Zuzia']gratuluję, cuda czynicie z tymi domami. Mnie się nie udało uratować owczarka, za mało zdecydowanie i za wolno działałam:( Alfa i Zuzia to nie cuda, a często zwykły przypadek :cool3: Loluś kupił sobie serce tymczasowych opiekunów i kiedy rozmowy z nowym domkiem stały się bardziej zaawansowane .... odpowiedzieli "przykro mi ale nie oddamy go już" :cunao: Quote
supergoga Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 :multi:Hurra. Nasz Lolek bezpieczny w domku. Tak się cieszę. Czyli przenosimy wątek. Kolejny pies w potrzebie, już bezpieczny. Dzięki Lamia wielkie!!! Quote
Recommended Posts