znikam Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 wysłałam do wyborczej, dzisiaj brat mi zrobi ładne ogłoszenie do rozwieszania ze zdjęciem :cool3: będę odbijać na ksero i spróbuję porozwieszać przynajmniej w mojej dzielnicy... Quote
bea_m Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Skontaktuj się z ludźmi na dogo. Dużo jest tu z Warszawy. Niech drukną ogłoszenia i porozlkejają w swoich rejonach. Quote
znikam Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 piesek znalazł dom, wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie pani z podziękowaniami i informacją, że miała na psa aż czterech chętnych :cool3: poprosiłam ją, aby odesłała ich do mnie - i może uda się upiec dwie pieczenie na jednym ogniu i jakiś inny dalmat również znajdzie domek... jedni chętni już się ze mną skontaktowali :D założyłam już wątek na PP ( http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7672811 ), mam nadzieję, że wszystko się uda i kolejny psiak będzie się wygrzewał w domku zamiast marznąć w schronisku... Quote
Ulaa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A czy ten dom został sprawdzony? Bo to żadna sztuka znależć dom dla dalmata. Znaleźć DOBRY dom - ogromna... Quote
znikam Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 wszystko jest opisane w wątku. dostanę zdjęcia i telefony, zamierzam się wybrać do państwa z tym wszystkim, bo internetu raczej nie mają... jakąś tam wymówkę znajdę ;) jeżeli tylko zadzwonią raz jeszcze... Quote
Ulaa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 znikam napisał(a):wszystko jest opisane w wątku. dostanę zdjęcia i telefony, zamierzam się wybrać do państwa z tym wszystkim, bo internetu raczej nie mają... jakąś tam wymówkę znajdę ;) jeżeli tylko zadzwonią raz jeszcze... To umowy nie podpisaliscie? :-o Quote
znikam Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 to nie był mój pies. wątek założyłam grzecznościowo. właśnie, muszę zmienić tytuł... :D z kim miałam podpisywać umowę, z tymi, co psa wzięli, czy z tymi, dla których założyłam wątek? pierwsza rodzina podpisywała dokument ale nie ze mną; wiem tyle, że są w stałym kontakcie z panią od DT (dla której założyłam wątek)... i tyle. ja działałam poniekąd jako biuro ogłoszeniowe, a ogłoszenia, które dałam, nawet nie zawierały mojego telefonu :) pies jest wydany od pani domkowej rodzinie, która wzięła psa - nie pośredniczyłam w adopcji... z drugą rodziną dopiero się spotkam - jeżeli zadzwonią, bo niestety bywa, że ludzie nie dzwonią... wątek założyłam, aby zorientować się w kropkowej sytuacji i znaleźć dla rodziny psa. co i jak - dokładnie z nimi omówię. zaprezentuję psy, poproszę o decyzję, wezmę od ludzi telefon. skontaktuję się z osobą, która opiekuje się wybranym kropkiem teraz, pomyślimy nad transportem jeżeli będzie potrzebny. przygotuję (lub dostanę) odpowiedni dokument i przed adopcją poproszę o podpisanie go przez moich ludzi. później przekażę dokument DT lub schronisku, w którym jest pies, i dopiero kropek przyjedzie do ludzi. jest tez inna droga. ja kontaktuję się z osobą, która opiekuje się wybranym psem, proszę ją o załatwienie adopcji; i to ona załatwia to wszystko z moimi ludźmi. to zależy, czy ona będzie chciała się angażować w to wszystko, czy powierzy to mi, czy będzie wolała wydać psa sama. ale teraz moi ludzie muszą sie zdecydować. powiedzieli A, czekam na B, a jak przyjdzie co do czego to dopiero będziemy załatwiać adopcję. ja jestem na etapie szukania psa, oni na etapie decyzji... Quote
Diana S Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ciesze sie...oby był to domek prawdziwy i na stałe....:p Quote
:: FiGa :: Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wracam na dogo a tu taka świetna wiadomość :multi: Wspaniale :loveu: Quote
Recommended Posts