esperanza Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Mam nadzieję, że Doria wkrótce znajdzie dom. Quote
Owieczka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='esperanza']Mam nadzieję, że Doria wkrótce znajdzie dom.[/quote] Jest domek , ktory moze wziąść Dorię , ale na próbe bo jest kot w domu ... trzeba by pod kotrola bechawiorysty to zrobić ...moze się uda ? Tylko , że państo są z Łodzi ... Quote
lika Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ale ona eksmisję z poprzedniego domku dostała za swój stosunek do kotów. Nie wiem, czy warto wieźć ją w tej sytuacji pod Łódź. Quote
beam6 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ale może Domek eksmitujący był mało cierpliwy ? Quote
Owieczka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Dzwoniła dziewczyna o Dorie ...ale ma królika , nie sądzę żeby to był dobry pomysł Quote
jayo Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Dziewczyny, zglosila sie tez Pani, ktora ma kota, ale Magda, u ktorej Doria jest na tymczasie definitywnie stwierdza - KOTOW NIE!!! I niestety, czas Dorii na tymczasie tez sie konczy, bo tam tez kot jest :((( Potrzebny jest albo tymczas kolejny albo hotelik na juz. Jesli dziewczyny z dogow potwierdza, ze mozliwe jest miejsce w tym samym hotelu w rRaomiu, w ktorym Doria byla - trzeba bedzie znalezc bardzo szybko jakis przewoz. Ja jade nie wczesniej niz w przyszlym tygodniu. Quote
Hotel KADIF Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='jayo']Dziewczyny, zglosila sie tez Pani, ktora ma kota, ale Magda, u ktorej Doria jest na tymczasie definitywnie stwierdza - KOTOW NIE!!! I niestety, czas Dorii na tymczasie tez sie konczy, bo tam tez kot jest :((( Potrzebny jest albo tymczas kolejny albo hotelik na juz. Jesli dziewczyny z dogow potwierdza, ze mozliwe jest miejsce w tym samym hotelu w rRaomiu, w ktorym Doria byla - trzeba bedzie znalezc bardzo szybko jakis przewoz. Ja jade nie wczesniej niz w przyszlym tygodniu. Posłuchajcie Ciotki, co mówię :evil_lol:! Mam kota,Songa i do dnia 22 października jestem na zwolnieniu lekarskim. Mogłąbym spróbować zresocjalizować te dwa gatunki :shake::diabloti::shake::diabloti:. Po 20 października trzeba szukać kolejnego tymczasu. Poza tym w niedzielę adoptowałam od JoSi z Dogo Ronię. Czy się zgodzą? Mam dwójkę małych dzieci - jeśli Dorka stanowi JAKIEKOLWIEK zagrożenie - temat jest nieaktualny. Poza tym-jak zostanie "odłowione" moje zobowiązanie z Dogo czyli malutka Pinia z Radomia będę miała jedno futro na tymczasie. Co WY na to??? Quote
Hotel KADIF Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='DIF']Posłuchajcie Ciotki, co mówię :evil_lol:! Mam kota,Songa i do dnia 22 października jestem na zwolnieniu lekarskim. Mogłąbym spróbować zresocjalizować te dwa gatunki :shake::diabloti::shake::diabloti:. Po 20 października trzeba szukać kolejnego tymczasu. Poza tym w niedzielę adoptowałam od JoSi z Dogo Ronię. Czy się zgodzą? Mam dwójkę małych dzieci - jeśli Dorka stanowi JAKIEKOLWIEK zagrożenie - temat jest nieaktualny. Poza tym-jak zostanie "odłowione" moje zobowiązanie z Dogo czyli malutka Pinia z Radomia będę miała jedno futro na tymczasie. Co WY na to???[/quote] I muszę uzgodnić temat z TZ... :shake: Hop do góry, Dorka! Quote
jayo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='DIF'] Mogłąbym spróbować zresocjalizować te dwa gatunki :shake::diabloti::shake::diabloti:. Po 20 października trzeba szukać kolejnego tymczasu. Mam dwójkę małych dzieci - jeśli Dorka stanowi JAKIEKOLWIEK zagrożenie - temat jest nieaktualny. [/quote] 1. pomysl dobry, ale z duza ostroznoscia.. 2. nie wiemy jaki ma stosunek do dzieci malych - moje nie sa takie male juz.. Doria jest od wczoraj na Tatarku, bedzie miala sterylke. Po paru dniach bedzie do odbioru.. Quote
Hotel KADIF Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='jayo']1. pomysl dobry, ale z duza ostroznoscia.. 2. nie wiemy jaki ma stosunek do dzieci malych - moje nie sa takie male juz.. Doria jest od wczoraj na Tatarku, bedzie miala sterylke. Po paru dniach bedzie do odbioru..[/quote] O qrczę ..... chciałabym jakoś pomóc :shake::shake::shake: Quote
jayo Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Doria w hoteliku. I szukamy dla niej domu bardzo pilnie, bo w hoteliku tez koty sa :( A dziewczyna do ludzi jest super. Ale jesli bedzie sie tak po roznych miejscach przewalac, to w koncu i to sie moze zmienic, pies tez glupieje, jak nie wie gdzie jego miejsce ....:-( Quote
Owieczka Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Podnoszę psinke :-( tak nagle wszyscy o niej zapomnieli Quote
halbina Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Pamiętamy, ale pomóc nie możemy... :roll: Quote
jayo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Z jej adopcja latwo nie bedzie, bo to duzy pies... I nie nadmiernie wylewny.. Quote
Owieczka Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Doria się przypomina !! :placz: Quote
jayo Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 I dalej nic.... ani jednego telefonu.. Moze jakies ogloszenie ze zdjeciem - gdzie mozna je zamiescic, wiecie? Quote
andzia69 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='jayo']I dalej nic.... ani jednego telefonu.. Moze jakies ogloszenie ze zdjeciem - gdzie mozna je zamiescic, wiecie? www.anonse.com gazeta wyborcza - u nas czasem umieszczali za darmo no i wszelkie portale psiejskie i nie tylko allegro Quote
gdgt Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 jayo napisał(a):I nie nadmiernie wylewny.. Co to znaczy? jakiś autystyk? Quote
Fela Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Bynajmniej, nie jest autystyczna. Tylko imię jej nie pasuje, nie chce być Dorią :eviltong:. No i z doga to ona nie ma za wiele, za to astowata jest bardzo. Miewa głupawki, jak małe dziecko - tarzanie w piachu, skoki i fikoły. Człowiekowi buziaka też dać potrafi, i łapę poda - ale musi mu się człowiek spopdobać. Fajna z niej suka. Wzięliśmy się więc mocniej za nią i... do fajnego domu pojechała. Tak, tak - właśnie jest w drodze. Zamieszka w domu z ogrodem, u suuuuuper ludzi (naprawdę suuuuper), w kurorcie normalnie. Po deptaku na spacery chodzić będzie i w tężniach się inhalować. A co! Quote
gdgt Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 kurcze, znowu muszę szukać psiaka dla ciotki... Quote
halbina Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Hurraaaa!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Będą jakieś wieści z nowego domku? foteczki?... Quote
Fela Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Wieści będą, na pewno. Niech towarzystwo ochłonie po podróży z Otrębusów do Ciechocinka ;-) Gdgt, sorry, tak wyszło, że pani Cię (a właściwie Twoją Ciotkę, tak?)ubiegła, rozmawiałam z nią już wcześniej, ale nie było wiadomo na 100 procent. Ale wybór u nas duuuuuży i na pewno coś ciotce znajdziesz (musi być w typie Dorii i Elzy?) Quote
Fela Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Poproszę o informację, gdzie i kiedy Doria była sterylizowana :roll: Quote
andzia69 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Fela napisał(a):Poproszę o informację, gdzie i kiedy Doria była sterylizowana :roll: chyba nie byla.... Quote
Recommended Posts