Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='esperanza']Mam nadzieję, że Doria wkrótce znajdzie dom.[/quote]
Jest domek , ktory moze wziąść Dorię , ale na próbe bo jest kot w domu ...
trzeba by pod kotrola bechawiorysty to zrobić ...moze się uda ?
Tylko , że państo są z Łodzi ...

Posted

Dziewczyny, zglosila sie tez Pani, ktora ma kota, ale Magda, u ktorej Doria jest na tymczasie definitywnie stwierdza - KOTOW NIE!!!
I niestety, czas Dorii na tymczasie tez sie konczy, bo tam tez kot jest :(((
Potrzebny jest albo tymczas kolejny albo hotelik na juz.
Jesli dziewczyny z dogow potwierdza, ze mozliwe jest miejsce w tym samym hotelu w rRaomiu, w ktorym Doria byla - trzeba bedzie znalezc bardzo szybko jakis przewoz.
Ja jade nie wczesniej niz w przyszlym tygodniu.

Posted

[quote name='jayo']Dziewczyny, zglosila sie tez Pani, ktora ma kota, ale Magda, u ktorej Doria jest na tymczasie definitywnie stwierdza - KOTOW NIE!!!
I niestety, czas Dorii na tymczasie tez sie konczy, bo tam tez kot jest :(((
Potrzebny jest albo tymczas kolejny albo hotelik na juz.
Jesli dziewczyny z dogow potwierdza, ze mozliwe jest miejsce w tym samym hotelu w rRaomiu, w ktorym Doria byla - trzeba bedzie znalezc bardzo szybko jakis przewoz.
Ja jade nie wczesniej niz w przyszlym tygodniu.

Posłuchajcie Ciotki, co mówię :evil_lol:!
Mam kota,Songa i do dnia 22 października jestem na zwolnieniu lekarskim. Mogłąbym spróbować zresocjalizować te dwa gatunki :shake::diabloti::shake::diabloti:. Po 20 października trzeba szukać kolejnego tymczasu. Poza tym w niedzielę adoptowałam od JoSi z Dogo Ronię. Czy się zgodzą?
Mam dwójkę małych dzieci - jeśli Dorka stanowi JAKIEKOLWIEK zagrożenie - temat jest nieaktualny. Poza tym-jak zostanie "odłowione" moje zobowiązanie z Dogo czyli malutka Pinia z Radomia będę miała jedno futro na tymczasie.
Co WY na to???

Posted

[quote name='DIF']Posłuchajcie Ciotki, co mówię :evil_lol:!
Mam kota,Songa i do dnia 22 października jestem na zwolnieniu lekarskim. Mogłąbym spróbować zresocjalizować te dwa gatunki :shake::diabloti::shake::diabloti:. Po 20 października trzeba szukać kolejnego tymczasu. Poza tym w niedzielę adoptowałam od JoSi z Dogo Ronię. Czy się zgodzą?
Mam dwójkę małych dzieci - jeśli Dorka stanowi JAKIEKOLWIEK zagrożenie - temat jest nieaktualny. Poza tym-jak zostanie "odłowione" moje zobowiązanie z Dogo czyli malutka Pinia z Radomia będę miała jedno futro na tymczasie.
Co WY na to???[/quote]

I muszę uzgodnić temat z TZ... :shake:
Hop do góry, Dorka!

Posted

[quote name='DIF'] Mogłąbym spróbować zresocjalizować te dwa gatunki :shake::diabloti::shake::diabloti:. Po 20 października trzeba szukać kolejnego tymczasu.

Mam dwójkę małych dzieci - jeśli Dorka stanowi JAKIEKOLWIEK zagrożenie - temat jest nieaktualny. [/quote]

1. pomysl dobry, ale z duza ostroznoscia..
2. nie wiemy jaki ma stosunek do dzieci malych - moje nie sa takie male juz..

Doria jest od wczoraj na Tatarku, bedzie miala sterylke. Po paru dniach bedzie do odbioru..

Posted

[quote name='jayo']1. pomysl dobry, ale z duza ostroznoscia..
2. nie wiemy jaki ma stosunek do dzieci malych - moje nie sa takie male juz..

Doria jest od wczoraj na Tatarku, bedzie miala sterylke. Po paru dniach bedzie do odbioru..[/quote]

O qrczę ..... chciałabym jakoś pomóc :shake::shake::shake:

Posted

Doria w hoteliku. I szukamy dla niej domu bardzo pilnie, bo w hoteliku tez koty sa :(

A dziewczyna do ludzi jest super. Ale jesli bedzie sie tak po roznych miejscach przewalac, to w koncu i to sie moze zmienic, pies tez glupieje, jak nie wie gdzie jego miejsce ....:-(

• 2 weeks later...
Posted

Bynajmniej, nie jest autystyczna. Tylko imię jej nie pasuje, nie chce być Dorią :eviltong:. No i z doga to ona nie ma za wiele, za to astowata jest bardzo.
Miewa głupawki, jak małe dziecko - tarzanie w piachu, skoki i fikoły. Człowiekowi buziaka też dać potrafi, i łapę poda - ale musi mu się człowiek spopdobać.
Fajna z niej suka. Wzięliśmy się więc mocniej za nią i...
do fajnego domu pojechała.
Tak, tak - właśnie jest w drodze. Zamieszka w domu z ogrodem, u suuuuuper ludzi (naprawdę suuuuper), w kurorcie normalnie. Po deptaku na spacery chodzić będzie i w tężniach się inhalować. A co!

Posted

Wieści będą, na pewno. Niech towarzystwo ochłonie po podróży z Otrębusów do Ciechocinka ;-)
Gdgt, sorry, tak wyszło, że pani Cię (a właściwie Twoją Ciotkę, tak?)ubiegła, rozmawiałam z nią już wcześniej, ale nie było wiadomo na 100 procent.
Ale wybór u nas duuuuuży i na pewno coś ciotce znajdziesz (musi być w typie Dorii i Elzy?)