Asiaczek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Wpadła mi w oko ta Paróweczka i dlatego bardzo się cieszę, że znalazła nowy dom. Dzięki dla wszystkich zaangazowanych w Jej sprawę. pzdr. Quote
ludwa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Widziałam wczoraj wieczorem Paróweczkę (obecnie Nelly;)) Trudno to też nazwać "widzeniem". Chciałam dziewczynkę pogłaskać, zostałam obszczekan zza płotku a potem szczekacz jeden odważny zwiał za drzewka i tyle go widziałam, tylko szczeki były. Państwo zakochani, Pańcia broniona, Pan natomiast nadal nie za bardzo jest lubiany:razz: Quote
esperanza Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 No ładnie... Ale pan się chyba nie zniechęcił? Ludwa widziałaś Szczoteczkę? Quote
ludwa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Nie, Pan łatwo się chyba zniechęcić nie da, tym bardziej że ma mu kto żony dzielnie bronić:loveu:. Szczoteczka miała sterylizację w poniedziałek, na razie nie chce jeść, jest baaaardzo zestresowana, Państwo maja sprawdzić, czy to już mija. Na razie jest w klatce i tam czuje się bezpieczniej. Quote
Asiaczek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Paróweczka/Nelli dobrze trafiła! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Jakies wieści o Nelly? Jak się czuje po sterylce? Wszystko dobrze? Jak ułozyły sie stosunki z Panem...? pzdr. Quote
esperanza Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Mnie i Ludwę wczoraj obszczekała. Myślę, że na lepszy dom nie mogła trafić :cool3: Quote
Recommended Posts