Owieczka Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Puchatek napisał(a):Banerek dla Paróweczki: Dzieki Puchatek :lol: Quote
esperanza Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Czy sunia ma szansę zostać u osób obecnie się nią zajmujących? Quote
Owieczka Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 esperanza napisał(a):Czy sunia ma szansę zostać u osób obecnie się nią zajmujących? Echhh, państwo sa w fazie zastanawiania sią i muszą zapoznac swoja sunię ( bo maja bardzo leciwą sunieczkę ) z Paróweczką ... więc cichosza i trzymamy kciuki ;) Quote
ludwa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Cicho, ciuchotko. SZAAAAAA!!!! Nie wolno zapeszać.....;) Quote
ronja Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 a ja miałam braćsię dziś wieczorem za ogłoszenia Paróweczki... to zacznę od Coli w takim razie Quote
ronja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 i co z Parówczka?trzymać jeszcze kciuki??? Quote
Owieczka Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 ronja napisał(a):i co z Parówczka?trzymać jeszcze kciuki??? Nie mam pojęcia co i jak :shake: Ludwa dzwoniłaś może ?? Podobno decyzja ma być podjęta do soboty więc ...jutro może się coś wyjaśni :roll: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Jejku, jaka ta paróweczka Smakowita! Życzę jej jak najlepiej! Pzdr. Quote
jayo Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 a mnie sie zdaje, ze juz zdecydowane :-) Quote
Owieczka Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 jayo napisał(a):a mnie sie zdaje, ze juz zdecydowane :-) No nie ! My chcemy pewnych informacji !! :placz::eviltong: Quote
ronja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Paróweczko, grzejesz dupkę w swoim domku??? Quote
jayo Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='esperanza']Czy coś już wiadomo?[/quote] Ludwa miala cos napisac.. Quote
ludwa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Oj miała, miała pisać, ale decyzja miała zapaść po weekendzie a wczoraj miałam wolne (od netu także). No więc............................... Sunia zostaje u włascicielki lecznicy (tak na dobry początek współpracy, no i dlatego,że "tak ładnie do nóg się tuli"). Podczas dyskusji rodzinnej, czy sunia zostaje, pani zastanawiała się, czy potrzebny im kolejny pies a syn na to, że im może ten pies potrzebny nie jest, ale oni temu psu na pewno, no i to panią przekonało:loveu: a mnie rozbroiło. Fajny ten syn. Sunia jest psem obronnym, na pacerach pilnuje pańci i szczeka na obcych. Z drugą suńką zapoznała się bez większych drak, ale za to niezbyt podobają się jej mężczyźni. Obszczekuje pana (szczególnie jak pani w okolicy) no i przy mnie nie najlepiej reagowała na pana doktora, podczas gdy do mnie się przymilała. Generalnie: sunia wykąpana, mięciutka, milutka i kochana no i naważniejsze: MA DOMEK :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
esperanza Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Bardzo, bardzo się cieszę :multi: Szczęściara z tej Parówki. Quote
Wilejkaros Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 No to kolejna udana adopcja na koncie Stowarzyszenia. A ile lat ma ten syn? Hehehehehehe ŻARTUJĘ! Quote
ludwa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Nie wiem ile ma lat, nie widziałam nawet ale wart kochania na pewno:loveu:, z chęcią zapiszę się do fan clubu Quote
ronja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 super, kochana Paróweczka. strasznie się cieszę!!! Quote
lika Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Lubię takie dobre wiadomości. Oby tylko takie były. :multi: Paróweczko, bądź szczęśliwa w nowym domku. Quote
Recommended Posts