Gandzia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Ostatni raz byłam tam dzisiaj o 19, porobiłyśmy nowe zdjęcia ale niczym się one nie różnia od tamtych:( Psiaki nadal są u niego - rozmawiałam dzisiaj z pracownikami Pana X - psiaki moga mi jutro wydać (nie wiem czy to dlatego że na wejściu powiedziałam że wczoraj tu byliśmy SdZ i chcemy zobaczyć jak się mają psiaki) Pana Z ma nie być do Pon stał się nagle niedysponowany jak się wcczoraj pojaiwliśmy w lecznicy i uciekł tylnymi drzwiami ale to jeszcze nie koniec:/ Bo zawalił tu też Urząd i Straż miejska!! Rozmawiałam z Panią która tam sprząta bardzo miła pani no ale z klatki szczeniaków nadal capi chociaż podobno mają sprzątane dwa razy dziennie - tak twierdziła żona Pana X:/ Gdy byliśmy przy klatce nagle zaczęli wodę wlewać do miski:/ Dlatego ja je jutro mogę wyciągnąć ale co dalej??;/ Nie mam warunków na kolejne 3 psy nawet na kilka dni:/ Jeden ok ... Już z moją będzie spał ale gdzie dwa pozostałe:placz: Quote
Gandzia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Może ktoś jednak weźmie psiaka na tymczas?? Dzisiaj mogę go podrzucić do Krakowa!!;) Quote
Gandzia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Maluchy Hopp do góry!! Komu takiego kochane szczeniaka - chociaż na tymczas..:( Dzisiaj będę w KrK może ktoś się skusi:D Quote
auraa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 biedactwa w górę! Jakiej one będą wielkości? Quote
Gandzia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Psy mają większe łapki więc będą psami tak za kolano aa suńka ma malutkie łapeczki i ogólnie jest drobnej budowy:) - Podobno psy zostały znalezione w reklamówce ale napewno psy i suńka nie są z jednego miotu Quote
Aleksandra_B Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Maluchy bardzo proszą o pomoc. Quote
fizia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dodałam maluchy tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7134011#post7134011 Quote
anilla Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 straszne...był czas kiedy myślałam że wetami zostają prawdziwi miłośnicy zwierząt - głupia byłamnie mogę pomóc niestety w przechowaniu malucha :(martwi mnie tylko jedno - nawet jak te maluchy się wyciągnie to pewno zaraz pojawią się następneczy na prawdę nie ma możliwości żeby gdzieś to zgłosić???? Quote
Aleksandra_B Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Cholercia....nikt z Krakowa nie może wziąć maluszków???? Quote
Brucio Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 mozna bylo na krakowskim watku pytac:-( albo PW wysylac do krakowianek link do watku krakowskiego http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32052&page=302 Quote
Gandzia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 MALUCHY ZOSTAŁY WYCIĄGNIĘTE!! ZJADŁY DWIE WIEGAŚNE MICHY JEDZENIA;) Sunia na tymczas zostanie u mnie, dwa psy jadą teraz do Krakowa do wolontariuszki SdZ jeden zostanie u niej na tymczasie a drugi możliwe że będzie miał nowy domek. Jeżeli tego nowego domku nie będzie pies prawdopodobnie wróci do mnie bo Kasia mieszka w bloku a ma już psa. Dlatego teraz potrzebne są nowe domki!! WAŻNE, ŻE PSIAKI SĄ BEZPIECZNE!! ;) Pana X nie było wydawał mi je jakiś inny wet;) Quote
anilla Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Gandzia napisał(a):MALUCHY ZOSTAŁY WYCIĄGNIĘTE!! ZJADŁY DWIE WIEGAŚNE MICHY JEDZENIA;) Sunia na tymczas zostanie u mnie, dwa psy jadą teraz do Krakowa do wolontariuszki SdZ jeden zostanie u niej na tymczasie a drugi możliwe że będzie miał nowy domek. Jeżeli tego nowego domku nie będzie pies prawdopodobnie wróci do mnie bo Kasia mieszka w bloku a ma już psa. Dlatego teraz potrzebne są nowe domki!! WAŻNE, ŻE PSIAKI SĄ BEZPIECZNE!! ;) Pana X nie było wydawał mi je jakiś inny wet;) brawo dziewczyny!!! Quote
halbina Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 :multi::multi::multi: szukamy domków na zawsze! Quote
Alicja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [FONT=Arial]hopppppppppppppp...........................[/FONT] Quote
Gandzia Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Dzisiaj szczeniaki są po wyzycie u weta.. odrobaczywione i wykąpane bo mają pchły kolosy...Sunia kuleje na łapkę ale podobno to tylko nadwyrężenie, była na pierwszym spacerku na na smyczy - powiedzmy, że jej się to udaje;) wieczorkiem będą zdjęcia psiaków i suczki i poszukujemy im domków.. Teraz już bez problemu bo przynajmniej są bezpieczne:) Quote
weszka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 No nie :( kolejny koszmar. I pod okiem ludzi, którzy mają o psiaki dbać :shake: Zwyrodnialcy :angryy: Dobrze że maluchy już bezpieczne. Teraz ogłaszać gdzie się da i domki powinny stać w kolejce! Quote
Gandzia Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Oto fotki chłopczyków ;) Mają podobno 2 miesiące , mają krótkie łapeczki ale za to duże;) Są kochaniutkie wykąpane i pchełek się pozbyły:) Zdjęcia suni ukażą się jutro - ina natomiast ma ok 7 miesięcy - już dorosła panna i będzie typowo psiakiem pod ręke:) KOMU TAKIE CUDA?? Quote
GoniaP Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Piękne :loveu::loveu::loveu: One chyba zwariowały ze szczęścia jak zmieniły lokum, co? A czy jakieś konsekwencje wobec tego "weta" będą wyciągnięte? Quote
Recommended Posts