Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatni raz byłam tam dzisiaj o 19, porobiłyśmy nowe zdjęcia ale niczym się one nie różnia od tamtych:( Psiaki nadal są u niego - rozmawiałam dzisiaj z pracownikami Pana X - psiaki moga mi jutro wydać (nie wiem czy to dlatego że na wejściu powiedziałam że wczoraj tu byliśmy SdZ i chcemy zobaczyć jak się mają psiaki) Pana Z ma nie być do Pon stał się nagle niedysponowany jak się wcczoraj pojaiwliśmy w lecznicy i uciekł tylnymi drzwiami ale to jeszcze nie koniec:/ Bo zawalił tu też Urząd i Straż miejska!! Rozmawiałam z Panią która tam sprząta bardzo miła pani no ale z klatki szczeniaków nadal capi chociaż podobno mają sprzątane dwa razy dziennie - tak twierdziła żona Pana X:/ Gdy byliśmy przy klatce nagle zaczęli wodę wlewać do miski:/
Dlatego ja je jutro mogę wyciągnąć ale co dalej??;/ Nie mam warunków na kolejne 3 psy nawet na kilka dni:/ Jeden ok ... Już z moją będzie spał ale gdzie dwa pozostałe:placz:

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psy mają większe łapki więc będą psami tak za kolano aa suńka ma malutkie łapeczki i ogólnie jest drobnej budowy:) - Podobno psy zostały znalezione w reklamówce ale napewno psy i suńka nie są z jednego miotu

Posted

straszne...był czas kiedy myślałam że wetami zostają prawdziwi miłośnicy zwierząt - głupia byłamnie mogę pomóc niestety w przechowaniu malucha :(martwi mnie tylko jedno - nawet jak te maluchy się wyciągnie to pewno zaraz pojawią się następneczy na prawdę nie ma możliwości żeby gdzieś to zgłosić????

Posted

MALUCHY ZOSTAŁY WYCIĄGNIĘTE!! ZJADŁY DWIE WIEGAŚNE MICHY JEDZENIA;) Sunia na tymczas zostanie u mnie, dwa psy jadą teraz do Krakowa do wolontariuszki SdZ jeden zostanie u niej na tymczasie a drugi możliwe że będzie miał nowy domek. Jeżeli tego nowego domku nie będzie pies prawdopodobnie wróci do mnie bo Kasia mieszka w bloku a ma już psa. Dlatego teraz potrzebne są nowe domki!! WAŻNE, ŻE PSIAKI SĄ BEZPIECZNE!! ;) Pana X nie było wydawał mi je jakiś inny wet;)

Posted

Gandzia napisał(a):
MALUCHY ZOSTAŁY WYCIĄGNIĘTE!! ZJADŁY DWIE WIEGAŚNE MICHY JEDZENIA;) Sunia na tymczas zostanie u mnie, dwa psy jadą teraz do Krakowa do wolontariuszki SdZ jeden zostanie u niej na tymczasie a drugi możliwe że będzie miał nowy domek. Jeżeli tego nowego domku nie będzie pies prawdopodobnie wróci do mnie bo Kasia mieszka w bloku a ma już psa. Dlatego teraz potrzebne są nowe domki!! WAŻNE, ŻE PSIAKI SĄ BEZPIECZNE!! ;) Pana X nie było wydawał mi je jakiś inny wet;)

brawo dziewczyny!!!

Posted

Dzisiaj szczeniaki są po wyzycie u weta.. odrobaczywione i wykąpane bo mają pchły kolosy...Sunia kuleje na łapkę ale podobno to tylko nadwyrężenie, była na pierwszym spacerku na na smyczy - powiedzmy, że jej się to udaje;) wieczorkiem będą zdjęcia psiaków i suczki i poszukujemy im domków.. Teraz już bez problemu bo przynajmniej są bezpieczne:)

Posted

No nie :( kolejny koszmar. I pod okiem ludzi, którzy mają o psiaki dbać :shake: Zwyrodnialcy :angryy:
Dobrze że maluchy już bezpieczne. Teraz ogłaszać gdzie się da i domki powinny stać w kolejce!

Posted

Oto fotki chłopczyków ;) Mają podobno 2 miesiące , mają krótkie łapeczki ale za to duże;) Są kochaniutkie wykąpane i pchełek się pozbyły:) Zdjęcia suni ukażą się jutro - ina natomiast ma ok 7 miesięcy - już dorosła panna i będzie typowo psiakiem pod ręke:) KOMU TAKIE CUDA??