Godelaine Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Potwierdzam! Było niesamowicie! To były pierwsze moje zawody. Na razie bez psa. Ale było naprawdę sympatycznie! Świetna atmosfera, cudowni ludzie no i fantastyczne psy! Ja mogę podać tylko wyniki w large (w sumie to na nie zwracałam największą uwagę :) ) IAL: 1. Grendel 2. Wampir Open 1. Andzia 2. Wampir 3. Grendel Jumping 1. Banky 2. Grendel 3. Wampir Nie muszę chyba pisać, że to same belgi? :D :D :D Pozdrawiam Goddy P.S. Mam nadzieję, że nigdzie się nie machnęłam :) Quote
Lenka Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 A ja powiem tak: Było bardzo fajnie, torki myśle że takie w sam raz - nie za łatwe nie za trudne i atmosfera też niczego sobie :) P.S Notorycznym obsikiwaczom tuneli mówimy STANOWCZE NIE Quote
Robull Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 A ja powiem tak:Było bardzo fajnie, torki myśle że takie w sam raz - nie za łatwe nie za trudne i atmosfera też niczego sobie :) Dziękuję :P Starałem się, żeby takie właśnie były.P.S Notorycznym obsikiwaczom tuneli mówimy STANOWCZE NIE POPIERAM! Quote
Recommended Posts