shangri_la Posted March 24, 2004 Posted March 24, 2004 witam:) postanowilam zalozyc ten topic bo w koncu byla mowa o tym ze jest a ostatecznie niewiem nic ... ktos z was jedzie teraz do wroclawia?? chcialam przyjsc i poogladac jak to sie wszystko odbywa i moze porobic kilka fajnych zdjec :) pozdrawiam Quote
Magda i Saga Posted March 24, 2004 Posted March 24, 2004 Ja jadę. Zaczyna się o 10-tej na Stadionie Olimpijskim, podobno za bramą główną na boisku po lewej stronie i będzie widać. Przyjedż, chętnie porównam moja gończusię z twoim kopovem Quote
Robull Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Mam nadzieję, że Ania zamówiła na ten dzień ładną pogodę 8) Quote
Lenka Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 ... a jak nie zamówiła to sami sobie dowieziemy :D Quote
Elka Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Wszystkim startującym na IALu we Wrocławiu życzę powodzenia i dobrej zabawy! :P No i oczywiście ładnej pogody!! :wink: Quote
Ania i Salma Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 My oczywiście będziemy. Modlę się tylko o pogodę i o to aby moje kolano było w pełni sprawne :P Do zobaczenia droga konkurencja, z którą nota bene nie mamy szans :wink: Quote
shangri_la Posted March 26, 2004 Author Posted March 26, 2004 :) ja bede raczej na bank z sunia ale jedynie poogladac..... tylko jak ja was poznam.... ??? :) pogoda podobno ma byc calkiem spoko Quote
Poświata Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 Powodzenie i bawcie się dobrze. A w poniedziałek czekamy na sprawozdania. pozdrawiamy Quote
Mami Posted March 28, 2004 Posted March 28, 2004 To juz dzisiaj, to juz dzisiaj. Razem z Raisa trzymamy kciuki za wszystkicb zawodnikow. Pogoda bedzie na pewno niezla, przynajmniej u mnie taka jest! 8) Konczcie szybko te szalenstwa, przyjezdzajcie i wrzucajcie wyniki! Niuk, z tej radosci wyslalam Ci "pusty" sygnal... 8) Quote
Robull Posted March 28, 2004 Posted March 28, 2004 No i po IAL-u 8) Więcej może napiszę jak... się wyśpię :sleeping: Quote
Poświata Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 No i po IAL-u Więcej może napiszę jak... się wyśpię Wyspałeś się już?????? Prosimy o wrażenia z IAL-u My oczywiście będziemy. Modlę się tylko o pogodę i o to aby moje kolano było w pełni sprawne Do zobaczenia droga konkurencja, z którą nota bene nie mamy szans Ania. a Ty czemu milczysz??? ja bede raczej na bank z sunia ale jedynie poogladac..... tylko jak ja was poznam.... ??? pogoda podobno ma byc calkiem spoko Shangri, byłaś? Widziałaś? Spotkałaś kogoś? A może zdjęcia robiłaś? pozdrawiamy Quote
Magda i Saga Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Było dużo psów, jak na IALe na których dotychczas bywałam, bo ok. 40, najwięcej duzych. Pogoda dopisała, nawet słoneczko poświeciło parę razy. Było parę niespodzianek, np. rozmontowała sie kładka w trakcie biegu, ale najważniejsze byo to, że rozpoczął się sezon, że były pierwsze emocj, rozmowy, spotkania. Dużo było dyskwalifikacji, ale to nie przeszkadzało dobrej zabawie. Ania i Salma były, Shangri La też. Zdjęc jeszcze nie mam. Szkoda, że na nastpna impreze trzeba czekać 2 miesiące Quote
Poświata Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Magda, jak już będziesz miała zdjęcia to pokażesz nam wszystkim??? Będę czekała na fotki, i pewnie nie tylko ja. pozdrawiamy Quote
Magda i Saga Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Tak, postaram się. Byłyśmy z Saga prawie na pudle (dwa czwarte miejsca) Jak na moja początkująca gończusię, to całkiem całkiem. Jak na mnie, to tez całkiem całkiem bo toru nie pomyliłam i pierwszy raz nie dostałyśmy detki (dyskwalifikacji) Tylko moja susia była bardzo wolna, taka śpiąca królewna. Ciekawa jestem, czy wasze suczki po cieczce tez maja taki stan uśpienia przez pewien czas? Czy to tylko moja???? Quote
Saba Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 We Wrocławiu było super pomijając to że moja sunia spała cały czas między biegami :( niewiem co jej było :cry: Ja z Sabą miałyśmy tylko 2 przeciwników :-? miałam nadzieje na większe porównanie Ale ogulnie ciesze się że wreszcie początek sezonu :D Quote
Ania i Salma Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Jestem wlasie u mamy w pracy, bo inaczej nie znajdę czasu :-? Na szczęście pogoda dopisala, choc czasami powialo chlodem. Tak jak sie spodziewalam, nie oplacalo sie brać chlopaka, bo Salma w czasie biegu caly czas niuchala w powietrzu :roll: Ogolnie jestem bardzo zadowolona z panującej atmosfery, w ktorej nie bylo chorej rywalizacji a jedynie świetna zabawa, za co wszystkim dziękuję :wink: Quote
Ania i Salma Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Ciekawa jestem, czy wasze suczki po cieczce tez maja taki stan uśpienia przez pewien czas? Czy to tylko moja???? Salma tak miala krotko przed cieczką, w czasie cieczki i po cieczce - dlatego ją wysterylizowalam :D Quote
Magda i Saga Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 O matko :cry: , ale my jeszcze chcemy mieć dzieci. :) Takie malutkie z ogonkami, czarne :P . jak tak będzie to połowa sezonu nam przepadnie w przyszłym roku. A suczki borderów tez tak mają? Quote
shangri_la Posted March 31, 2004 Author Posted March 31, 2004 taaak pogoda dopisala choc z tym powianiem chlodem to mnie wywialo po 2 godzinach... zdjecia zrobilam ale tylko 6 i niewiem nawet czy wyszly bo ciezko jest zrobic zdjecie w biegu. ale niestety na wwolanie to musze jeszcze poczekac bo klisza prawie cala w aparacie. hehe ale normalnie moj psiak zwariowal jak zobaczyl tyle pieskow... zawody bardzo mi sie podobaly, tylko straszniewolno im szlo to zmienianie toru, i jeszze ta kladka co spadla razem z psem to juz wogole a tak super szlo temu psiakowi... nawet zrobilam zdjecie porownawcze moja suczke z Saga :), hehe musze przyznac ze jak zobaczylam podobienstwo na zdjeciach Sagi tutaj na forum to moja suczka byla identyczna a teraz jej troszku siersc urosla i wygladala przy gonczusi Magdy niczym zwirchowany kedziezawiec, ale ludzie obecni na tych zawodach od razu zobaczyli ze sa podobne i chyba 2 osoby sie pytaly czy moj pies to tez gonczy polski taki jak tam stoi :) Quote
anetta Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Cale szczescie pogoda byla w miare sloneczna :wink: Gdyby nie ona to wcale bym nie pobiegla :lol: tzn. ja bym pobiegla ..ale bez psa :lol: Atmosfera byla bardzo fajna, mam nadzieje ze za rok bedzie rownie milo jak w tym roku 8) No i czekam z niecierpliwoscia na zdjecia :) Quote
Recommended Posts