binkaa Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Mona4']witamy milutko piekna panienke [quote name='Kasia_zg']Cześć Sabinko :) Tulasy dla Was:calus: [quote name='Kincia']Witam :multi: Beda fotki:cool3:? Witamy się czwartkowo:multi::multi: A fotki będą w sobotę, już w nowym frizie:cool3: Quote
Kincia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Witam :multi: Chyba srodowo :D W sobote :(? To jeszcze 2 dni :placz: Quote
binkaa Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 :roflt::roflt::roflt: Ja już jutrem żyje, noo:roll: No chyba, że coś bym starego wrzuciła.. tak ewentualnie..:cool1: Quote
Kincia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 binkaa napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Ja już jutrem żyje, noo:roll: No chyba, że coś bym starego wrzuciła.. tak ewentualnie..:cool1: Haha :evil_lol::evil_lol: No wrzucaj :loveu::loveu: Quote
binkaa Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Jutro wrzuce:lol::lol: Bo dzisiaj mi się już nie chce, a poza tym idę teraz na "you can dance":cool3: Quote
Kasia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dzień dobry prawie weekendowo :lol: Czekamy na obiecane fotki!!! Quote
binkaa Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Kasia napisał(a):Dzień dobry prawie weekendowo :lol: Czekamy na obiecane fotki!!! Cześć Kasiu:calus: Quote
tigrunia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Daisy :multi::multi: Sliczna, Śliczna, śliczna!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
binkaa Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='tigrunia']Daisy :multi::multi: Sliczna, Śliczna, śliczna!!! :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy:p A na koniec : ja xD (żeby Was trochę postraszyć) Quote
Pimpek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 http://i5.tinypic.com/7xneou1.jpg Śliczna :loveu: Quote
Kincia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Super fotki :loveu::loveu: Jutro idziecie do fryzjera :D:D? Quote
Kasia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Piękne fotki!!! I te psiowe i te Wasze wspólne :loveu: Jaka wizyta u fryzjera jutro? Twoja czy Daisy? Quote
binkaa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Cześć dziewczynki.. Nie uwierzycie co się stało.. W drodze powrotnej od fryzjerka(postanowiłam, że wróce pieszo, taki mały spacerek), jak zwykle Daisy szła obok mnie, bez smyczy - zaufałam jej i to był mój błąd:shake: Ostatnio co raz częściej chodziła na spacery bez smyczy, więc i tym razem jej pozwoliłam tak iść. I.. nagle zobaczyła jakiegoś ptaka. Poleciała za nim, on zaraz w powietrze i w strone ulicy - Daisy za nim:placz::placz: Dogonic jej nie umiałam:placz: Wleciala na ulice, ja w pisk, auto jedzie. Wbiegłam na ulice, facet sie zatrzymał. Daisy była już prawie pod autem:-( Ten widok.. Nadal mnie przeraża:-( Wzięłam Daisy, i podczas przechodzenia na drugą stronę ulicy jakieś auto w nas nie walło:shake: Ja w szoku, nie wiem co robić, i ten facet stanął i sie wydziera. Olałam go i poszłam dalej.. Jak jej by coś sie stalo:placz: nie wybaczyłabym sobie tego nigdy:placz: Bogu dzięki, że zupełnie nic jej nie jest.. Jak sobie pomyśle, ze moglaby.. ze mogłoby jej tu teraz nie być:placz::placz: Za to mam nauczkę - już nigdy, ale to nigdy więcej nie pozwole jej iść bez smyczy!!!!! Dalej przeraża mnie widok auta, a pod nim Daisy:shake: [quote name='Pimpek']http://i5.tinypic.com/7xneou1.jpg Śliczna :loveu: Cześć Pimpki;) Dzięki;) [quote name='Kincia']Super fotki :loveu::loveu: Jutro idziecie do fryzjera :D:D? Niedawno wróciłyśmy.. całe szczęście. :roll: [quote name='Kasia']Piękne fotki!!! I te psiowe i te Wasze wspólne :loveu: Jaka wizyta u fryzjera jutro? Twoja czy Daisy? Dzięki Kasiu:loveu: Daisy;) Foty poobcięciowe dam wieczorkiem:) Quote
tigrunia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ojej.. dobrze , ze nic się nie stało :shake: . Ja tam nie puszczam Jessi bez smyczy .. tyle już się naczytałam, że po prostu się boję! Quote
Pimpek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 binkaa napisał(a):Cześć dziewczynki.. Nie uwierzycie co się stało.. W drodze powrotnej od fryzjerka(postanowiłam, że wróce pieszo, taki mały spacerek), jak zwykle Daisy szła obok mnie, bez smyczy - zaufałam jej i to był mój błąd:shake: Ostatnio co raz częściej chodziła na spacery bez smyczy, więc i tym razem jej pozwoliłam tak iść. I.. nagle zobaczyła jakiegoś ptaka. Poleciała za nim, on zaraz w powietrze i w strone ulicy - Daisy za nim:placz::placz: Dogonic jej nie umiałam:placz: Wleciala na ulice, ja w pisk, auto jedzie. Wbiegłam na ulice, facet sie zatrzymał. Daisy była już prawie pod autem:-( Ten widok.. Nadal mnie przeraża:-( Wzięłam Daisy, i podczas przechodzenia na drugą stronę ulicy jakieś auto w nas nie walło:shake: Ja w szoku, nie wiem co robić, i ten facet stanął i sie wydziera. Olałam go i poszłam dalej.. Jak jej by coś sie stalo:placz: nie wybaczyłabym sobie tego nigdy:placz: Bogu dzięki, że zupełnie nic jej nie jest.. Jak sobie pomyśle, ze moglaby.. ze mogłoby jej tu teraz nie być:placz::placz: Za to mam nauczkę - już nigdy, ale to nigdy więcej nie pozwole jej iść bez smyczy!!!!! Dalej przeraża mnie widok auta, a pod nim Daisy:shake: Ojej, to musiało strasznie wyglądać !:placz: Współczuję.... :-( Ale dobrze że Daisy nic się nie stało ! Ale będziesz ja chyba gdzieś w parku albo na łąkach spuszczać ze smyczY, prawda ?:roll: Quote
Kincia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 O boze :-o:-o:-o Biedna Deisy :placz: Bogu dzieki ze nic jej sie nie stało :loveu::loveu::loveu: Ja juz tak z Jackym miałam kilka razy :placz: Wbiegałam na ulice na oslep nie interesowało mnie czy jakies auto jhedzie czy nie wolalabym zeby mnie walneło niz jego :roll: Quote
chemicalo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Wchodzę tu, widzę fotki i takie wiadomości :shake: dobrze, ze nic się nie stało :p ja jakoś nie mam zaufania do mojego psa (a może jestem przewrażliwiona na jego punkcie?) i spuszczam go tylko w miejscach z dala od ulicy. http://i8.tinypic.com/80udwf7.jpg Ładnie razem wyglądacie :loveu: Quote
binkaa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Pimpek napisał(a): Ale będziesz ja chyba gdzieś w parku albo na łąkach spuszczać ze smyczY, prawda ?:roll: No jasne, w miejscach z dala od aut i ulicy będę puszczać bez:) Ale się wczoraj strachu najadłam.. Nigdy więcej! Daisuch cały dzień wczoraj przespała, ani nic nie zjadła, ani się bawić nie chciała:roll: Quote
binkaa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Wiecie jak ona mi wyjaśniała przez to obcięcie? ^^ Quote
binkaa Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Sesja u mnie w pokoju^^ Zamknęła oczęta <33 Quote
tigrunia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Śliczna damulka :loveu: Czy ja dobrze widzę - za oknem snieg ??? :crazyeye: Quote
Recommended Posts