Kincia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Aaaa poprostu piekna prawdziwa dama:loveu::loveu::loveu: http://i9.tinypic.com/6azk5jd.jpg :loveu: Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 http://i17.tinypic.com/6fsyr6t.jpg jaka kiteczka fajna:loveu: Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 A właśnie, żeby znowu nie zapomnieć, to jesteśmy umówione do fryzjera za tydzień:cool3: Miałyśmy zapuszczać włosiska, ale te kołtuny już mnie do szału doprowadzają..:angryy: Na razie kombinujemy nad fryzurką:cool3: Ale strasznie nam się podoba friz od Oskarka:loveu: Quote
Kincia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 binkaa napisał(a):A właśnie, żeby znowu nie zapomnieć, to jesteśmy umówione do fryzjera za tydzień:cool3: Miałyśmy zapuszczać włosiska, ale te kołtuny już mnie do szału doprowadzają..:angryy: Na razie kombinujemy nad fryzurką:cool3: Ale strasznie nam się podoba friz od Oskarka:loveu: Ooo :D:D Friz ala Oskarek jest super :loveu::loveu::loveu: Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Kincia']Aaaa poprostu piekna prawdziwa dama:loveu::loveu::loveu: http://i9.tinypic.com/6azk5jd.jpg :loveu: [quote name='Helga&Ares']http://i17.tinypic.com/6fsyr6t.jpg jaka kiteczka fajna:loveu: :oops::oops: Daisy mi się różowa zrobiła:lol::lol: Quote
Kincia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A nie szkoda ci tego pieknego wlosa :loveu::loveu: Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 No troche szkoda.. Ale jak pomysle, ze nie bedzie takich problemów z kołtunami, to już nie szkoda:lol: Quote
Kincia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 binkaa napisał(a):No troche szkoda.. Ale jak pomysle, ze nie bedzie takich problemów z kołtunami, to już nie szkoda:lol: Tez prawda :diabloti: U mojego Luckiego bedzie pewnie zawsze krotka fryzurka :evil_lol: Wlasnie ala Oskarek :loveu: Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Luckiego? Mniemam, że yorka się spodziewasz? Bo wiesz ja nie bardzo w temacie:oops: Quote
tigrunia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Aaaalllleeee fotek!!! :multi::multi: Daisy jest prześlczna! Nie ścinaj jej tych włosków na zimę!! zamarznie Ci jeszcze bidulka :shake: Quote
Kasia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Włosy nie trawa, w zimę też rosną więc nie ma czego się obawiać :p A fryzurki 'sportowe' są bardzo fajne i wygodne :lol: Quote
binkaa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 tigrunia napisał(a):Aaaalllleeee fotek!!! :multi::multi: Daisy jest prześlczna! Nie ścinaj jej tych włosków na zimę!! zamarznie Ci jeszcze bidulka :shake: Ubranko ma;] Wiec da se rade:cool3: Kasia napisał(a):Włosy nie trawa, w zimę też rosną więc nie ma czego się obawiać :p A fryzurki 'sportowe' są bardzo fajne i wygodne :lol: I nie ma tyle kołtunów:roll: Quote
Kincia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 binkaa napisał(a):Luckiego? Mniemam, że yorka się spodziewasz? Bo wiesz ja nie bardzo w temacie:oops: No zbieram na yorka :loveu: Quote
binkaa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 I jee:loveu: będzie kolejny york na dogo:loveu::loveu: Quote
Kincia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 binkaa napisał(a):I jee:loveu: będzie kolejny york na dogo:loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
binkaa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Helga&Ares napisał(a):witajcie:):) Czeeść:cool3::lol: Quote
Mona4 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 witamy milutko:loveu: nasza imienniczke. foteczki cudne:loveu::loveu::loveu: tylko nieobcinaj jej tego wlosa,ona jest taka sliczna Quote
binkaa Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Taka miała zmiana w wyglądzie jej się przyda:cool3: Quote
Kasia_zg Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Cześć Sabinko :) Tulasy dla Was:calus: Quote
Recommended Posts