Edzina Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Bylam w schronisku, porobilam kilka zdjec, ale nie bylo akurat nikogo z obslugi. Z wygladu i wielkosci wyglada jak seter irlandzki, gdyby nie kolor siersci - jest caly czarny. Milutki, patrzy przepraszajacym wzrokiem.. Po prostu cudo. Quote
sylrwia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dałam znac wiq i bumerang one maja flaty, moze ta psian taka bardziej flatkowa. Dopisz gdzie pies jest i jak sie uda zdobyc wiecej informacji to pewnie latwiej sie go oglosi. Quote
wiq Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Sylwia, dzięki za info. Naprawdę wygląda jak FCR.. Quote
bumerang Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 dajcie więcej informacji!!!!!!!:shake::shake::shake: Quote
wiq Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 jestem załamana, bo to już 2gi flat szukający domu w tym tygodniu :shake: Quote
wiq Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 hej, czy nikt nie wie, gdzie znajduje się ten pies? są szanse na dom, ale pilne potrzebne też są informacje! Quote
Wędkoholik Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Napisałem na priva do Edziny o więcej zdjęć i z pytaniem w którym schronie piesek się znajduje, ale na razie nie mam odpowiedzi. Quote
sylrwia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Pies jest albo z Zielonej Góry albo z Nowej Soli jeżeli w Nowej Soli jest schron. Pisaliśmy już na gg i na maila z wiq do Edziny, więc nastąpił "zmasowany atak korespondencyjny";). Jutro może uda nam sie do niej dodzownić, jeśli wcześniej nie pojawi sie na dogo. Quote
wiq Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 dzięki kochani! ja już wysłałam pw i maila, Edzina jest napastowana wprost;) jutro będę próbować dzwonić mam nadzieję, że szybko znajdzie się docelowy dom, albo choć DT, bo ja niestety w tym nie mogę pomóc - za tydzień wynoszę się z domu.. Quote
Edzina Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Przepraszam, ale po poludniu nie wchodzilam na net a tu taki atak! ;-) Tak. Pies jest w schronisku w Zielonej Gorze. Postaram sie dzisiaj po poludniu podjechac i wypytac dokladniej. Zrobilam wiecej zdjec, ale niestety i tak nic nie bylo widac przez kraty. Quote
Wędkoholik Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Postarałem się wyciągnąć z tych fot co można. Straciły trochę na ostrości, ale znacznie więcej widać. Edzina jeśli możesz podeślij mi na maila pozostałe foty, to postaram się z nich wyciągnąć jak sok z cytryny by coś można było zobaczyć. Na dziś skłaniam się twierdzić, ze jest to mix setera. Być może ma coś i z flata. Pamiętać jednak należy, że mix mahonia z gordonem też potrafi dać całkiem czarne potomstwo. Czekam na więcej zdjęć i Wasze opinie. Quote
bumerang Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 dowiedz sie wszystkiego proszę - napewno ci Vika pisała że jest chętna osoba!/ czy to piesek czy sunia? i jak trafił do schronu?? wiek! zresztą wiesz o co masz pytać:loveu: Quote
bumerang Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 jakby obciąć włosy na uszach i kryzę na p.piersiu - to flat!!! flaty są na www.icpnet.pl/~cezar Quote
Wędkoholik Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Właśnie te uszy i duży żabot mnie tak intryguje. Może to mix setera i flata. Ach te dzikie rozmnażanie!:mad: Quote
toto Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ja jednak mam nadziej ze właściciel się znajdzie Quote
Edzina Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Jest tam jeszcze wyzelek: O ile pamietam, to siedzial tam juz w czerwcu.. Wlasnie dzwonilam do schroniska (chcialam juz przez Was rzucic wszystko i leciec, ale sie powstrzymalam :p). Kobieta ze schroniska wlasnie sprawdza szczegoly. Wiem na razie, ze to jest pies, nie suczka. Zostal znaleziony gdzies kolo lasu, jest juz zaszczepiony i gotowy do wykupienia zgodnie z cennikiem schroniska. :hmmmm: http://www.schronisko.zgora.pl/wydaw.htm Tu sie schowal: http://www.schronisko.zgora.pl/cennik.htm Quote
wiq Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 super, już coś wiadomo wypatrzyłam jeszcze takiego http://www.idz.zgora.pl/main.php?l=pl&p=s&id=29 to najwyraźniej nie ten sam.. Quote
Edzina Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Te dane chyba nie sa zbyt aktualne. No niestety (a moze stety ;-) ) seterek znalazl dom. Pani sprawdzila i nie ma go juz w boksie. Podobno ktos go zabral dzien pozniej, ale ja nie chodze tam zbyt czesto. Czy ktos moglby wykasowac watek? Czy to znaczy, ze macie kogos chetnego na takiego psa i moge wyciagac go w ciemno? ;-) Quote
wiq Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 jeżeli znalazł odpowiedzialny dom to pozostaje nam się cieszyć;) a co w sprawie tego psa? http://www.idz.zgora.pl/main.php?l=pl&p=s&id=29 czy w ciemno?.. ciężko powiedzieć, ale można próbować;) Quote
Wędkoholik Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Rozmawiałem z Edziną i jak będzie w schronie to sprawdzi. Quote
wiq Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 o.k., czekamy na info! dziękuję za zaangażowanie :) Quote
Edzina Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Jak mi sie uda, to podjade jutro. Aparat zapakowany. ;-) Quote
Recommended Posts