Ulaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Przed chwilą jechałyśmy z Ada-jeje zawieść na sterylkę suczkę i przed rondem koło parku w Chrzanowie samochód przed nami potrącił pieska!! 2 małe biegły przez ulicę i jednemu się udało a drugi wpadł pod koła :placz: A ten czarny któremu się udalo, od raz zawrócił do potrąconego i zaczął go lizać ryzykując własne życie!! Sk..... w aucie tak się spieszył, że nawet nie zatrzymał się!!! :angryy: Zebrałyśmy małego z drogi do transporterka i od razu do weta. Ma stłuczony tył i przednią łapkę, ale chyba nic poważnego mu nie jest. Zobaczymy, trzeba obserwować... To ok roczny śliczny maleńki chłopaczek. W tej chwili jest w szoku i odpoczywa u mnie w łazience. Będziemy starać się odnaleźć jego właściciela :mad: Quote
madzia828 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 biedactwo:-( dobrze ze trafił na Was :p mam nadzieję ze piesek szybko dojdzie do siebie;) Quote
Ulaa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Martwię się co z drugim... Widać, że były bardzo zaprzyjaźnione i czarny może próbować szukać tego biednka, a to jedna z najruchliwszych części miasta :shake: Quote
romenka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 :placz: dziekuje ze bylyscie w tym czasie... Quote
Ada-jeje Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ulka ta trzecia fotka jest bardzo wyrazna jezeli uda ci sie ja wydrukowac, to po odwiezieniu suni po sterylce mozemy podjechac pod park i porozwieszac w okolicy plakaty. Tak ze dobrze by bylo miec plakaty gotowe juz jak pojedziemy po sunie razem z twoja Abra. Po czym zaiwziemy Abre nastepnie sunie do Trzebini wsapimy do Ewy po podpis a potem pod park z plakatami a na koniec do Eli po podpis i jeszcze jak sie uda po 16 lub po 19.30 to juz jak Tobie bedzie pasowac na poludnie zrobic fotki. Quote
Ulaa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Mały obudził się i poszczekuje. Chyba mu lepiej i szok mija. Wyniosę go na siku i przy okazji zrobię fotki do ogłoszenia. Ciekawe czy jego wpanialy właściciel zgłosi się :mad: Powiedzcie, co myślą ludzie mieszkajacy koło ruchliwych drog i wypuszczajacy z domu luzem swoje zwierzęta??? Na co oni k... mać liczą??? Quote
Ada-jeje Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Prosta odpowiedz, jak nie ten psiak to bedzie inny.:shake: Quote
basiaap Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ulaa napisał(a):Mały obudził się i poszczekuje. Chyba mu lepiej i szok mija. Wyniosę go na siku i przy okazji zrobię fotki do ogłoszenia. Ciekawe czy jego wpanialy właściciel zgłosi się :mad: Powiedzcie, co myślą ludzie mieszkajacy koło ruchliwych drog i wypuszczajacy z domu luzem swoje zwierzęta??? Na co oni k... mać liczą??? Oni na nic nie liczą. Wróci to wróci, nie wróci - trudno. To tylko pies. Quote
Ulaa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Szok mija. Wyniosłam małego do ogródka i zwiał w krzaki, w najciemniejsy kąt. Wyjęłam go i puścilam luzem po mieszkaniu, zwiedził a teraz siedzi przy mnie, przestraszony. To domowy psiak, zadbany, chciał wejść na łóżko... Cały bok go boli, kuleje na przednią i tylną łapkę. Ale chyba nic poważnego. Uff. Quote
ewadr Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 A co z drugim? Moze wrocic tam i zobaczyc? Byc moze szuka i da sie złapać. jesli potrzebujecie jakiejs pomocy to mowcie, jestem do dyspozycji. Mowiłam ci Ula nie martw sie długo nie bedziesz sama, szkoda tylko,że w takich okolicznosciach. Quote
Ada-jeje Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dziewczyny kenel jest nam niezbedny, bo jak ktory pies nie bedzie sie mogl dogadac z drugim to jeden za kraty i juz sprawa rozwiazana, nie mamy wyjscia ja dzis zamawiam kenel a do was na wikt przychodze. Klatka pulapka juz w drodze dodatkowy kontenerak dla kota lub malego pieska tez juz w drodze a wiec jeszcze kenel i nosze i kilka roznych kagancow. Ktora z was sie pisze na nauke podawania zastrzykow przeciwbolowych, takie przeszkolenie tez jest potrzebne jednej z nas, sprobujemy Ele na to namowic, a moze Kasia N. albo Ania? Quote
Ulaa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Do ściągnięcia TUTAJ: http://www.chomikuj.pl/ullka/ZNALEZIONO+PIESKA.doc Quote
bea_m Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Siedzę czytam, oglądam zdjęcia iiii...... Ulka skąd ty masz mojego Gosiewskiego? :mad:Porwanie dla okupu? :crazyeye: Kurcze jacy oni podobni do siebie i sytuatacja podobna :roll: Quote
Ulaa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Ada-jeje napisał(a):Dziewczyny kenel jest nam niezbedny, bo jak ktory pies nie bedzie sie mogl dogadac z drugim to jeden za kraty i juz sprawa rozwiazana, nie mamy wyjscia ja dzis zamawiam kenel a do was na wikt przychodze. Klatka pulapka juz w drodze dodatkowy kontenerak dla kota lub malego pieska tez juz w drodze a wiec jeszcze kenel i nosze i kilka roznych kagancow. Ktora z was sie pisze na nauke podawania zastrzykow przeciwbolowych, takie przeszkolenie tez jest potrzebne jednej z nas, sprobujemy Ele na to namowic, a moze Kasia N. albo Ania? Kagańce nylonowe najlepsze w tym celu, a kenel klatka jak zamykana? To ważne, aby nie była to klatka w typie "kojcowym" tylko taka jak na wystawy, bo ma 3 opsje otwierania i składa się na plasko. Quote
Ulaa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 bea_m napisał(a):Siedzę czytam, oglądam zdjęcia iiii...... Ulka skąd ty masz mojego Gosiewskiego? :mad:Porwanie dla okupu? :crazyeye: Kurcze jacy oni podobni do siebie i sytuatacja podobna :roll: Bea, to jest raczej Gosio-miniaturka. On waży z 5 kg. Quote
Ada-jeje Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ulka czy to znaczy ze Ty nie mozesz wydrukowac tego plakatu, bo jesli nie to mnie mozesz go meilem wyslac z forum nie potrafie sciagac jak wiesz. Wiec jesli Ty nie mozesz to dawaj go i napisz ile tych plakatow wydrukowac. Quote
Ulaa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Ściaga się klikając na link powyżej plakatu albo na obrazek plakatu i zapisuje na dysku tak jak np załącznik z meila - a więc potrafi Pani :) Ja spróbuję wydrukować chociaż 1 szt i możemy pokserować. Jak ktoś go będzie szukał, to znajdzie nawet byle jak zrobione ogłoszenie. A jak nikt go nie bedzie chciał spowrotem, to nawet najpiękniejsze nie pomoże :shake: Quote
bea_m Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 :loveu: ojejku Ula to on jest taki ratlerkowaty jamnior? Jak ja lubie takie brzydale:placz: Quote
Reno2001 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ulaa, dziewczyno ty się od psiaków nie opędzisz nigdy :diabloti:. Mały psiak jest świetny. Nie wiem czy życzę mu, aby odnalazł się jego właściciel :shake:. Raczej życzę mu znalezienia fajnego, kochajacego domku!!! Quote
Ada-jeje Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Kenel o ktorym pisze ma rozmiary mniej wiecej 93 x 63x63 jest otwierany z dwoch stron wazy okolo 14 kg spod jest z blachy ocynkowanej latwy do utrzymania czystosci i mozna go zlozyc i wyglada wtedy jak walizka mozna go zobaczy na Allegro. Quote
Ulaa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Jestem mały i nie wiem Co się dzieje??? :placz::placz::placz: Quote
Ada-jeje Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Jest mam Ulka udalo sie wydrukowalam trzy sztuki jezeli za malo to pisz ile jeszcze dodrukowac? Quote
Ulaa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Reno2001 napisał(a): Nie wiem czy życzę mu, aby odnalazł się jego właściciel :shake:. Mam nadzieję, że się odnajdzie i usłyszy kilka słów :mad: Quote
Ulaa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Ada-jeje napisał(a):Jest mam Ulka udalo sie wydrukowalam trzy sztuki jezeli za malo to pisz ile jeszcze dodrukowac? Brawo! Nie docenia Pani siebie ;) Myślę, że może wystarczy - porobimy ksera - też będzie widać o co chodzi. Quote
bea_m Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ulaa czy ten psiak ma kopiowany ogonek? Jeżeli tak to na bank był kupiony jako ratlerek na bazarze. Oj nie spełnił oczekiwań nowego właściciela :shake: Quote
Recommended Posts