Jump to content
Dogomania

Banda z Osanny, czyli moje ca de bou [ i nie tylko ]

Recommended Posts

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:TZ zakazał mi tu wchodzić ...bo jak on spokojnie usiądzie to ja go wołam ......oć zobaczyć :multi::multi::multi:...ale ja uparta bestia jestem :eviltong:....i nadal tu bywam :evil_lol:

• Replies 590
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='R.J.Osanna']A na dobranoc niech Was uśpia moje sliczne kluseczki:loveu::loveu::loveu:
[ wiecie jak one cudownie pachną? :loveu:]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

i ja teraz spokojnie nie zasnę .....ja chcę je poniufać :loveu::loveu::loveu::loveu:...uwielbiam TEN zapach :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Witanko!!!:multi::multi::multi:

Alicja,
niedługo będą indywidualne zdjęcia tych cudności, a wtedy dopiero bedziesz miała problem...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Naprawde szkoda, że do fotek nie można dołączyć tego zapachu...
No i tego odgłosu: " uuucchh, uuuchh" jak się kluseczki przytula do policzka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Witajcie kochane dziewczyny:multi::multi::multi:!!!

Normalnie padam na twarz....Moje małe słodkie miodziki mają wspaniały apetyt i dokarmianie tej pokaźnej gromadki zabiera mi coraz więcej czasu....:loveu::loveu:
Ale na spacerki dalej chodzimy:lol::lol::lol:

Posted

No to jeszcze coś o kotach i koniach:evil_lol::lol:, czyli krótka historia o tym jak kocur Piękniś chciał pojeździć konno:lol:, :

ale w końcu wybrał randkę z Cykorią:lol::loveu:

I to była bajka na dobranoc, pa, pa :lol:

Posted

Witanko po długiej przerwie!!!:multi:
Maluszki juz troszkę podrosły:lol:
Oczywiście to tylko część..Na zrobienie fotek wszystkim naraz nie starcza baterii w aparacie, a więc: cdn....

Posted

[quote name='diabelkowa']jestem tutaj pierwszy raz o boziu boziu jakie cudne malenstwa:loveu:
Cześć diabelkowa:multi::multi::multi:
Zapraszam codziennie! Obiecuje nowe fotki, choć czasami mam krótkie przerwy we wstawianiu, ale to tylko dlatego, że gromadka maluszkow jest naprawde pokaźna:loveu:

Witanko dla wszystkich:multi::multi::multi:
A u mnie ciągle tak::lol::lol::lol: