Wędkoholik Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dziś jakaś mądrala napisała do mnie w sprawie adopcji naszej kuleczki. Chciała by jej maleńką przesłać pocztą w paczce. :angryy::mad: Posłałem ją do wszystkich diabłów. :angryy: Ludzie naprawdę mają czasem trociny pod czaszką zamiast mózgu. No w górę maleńka po nowy domek. :loveu: Quote
pi_wei Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Piszę rzadko bo nie mam za dużo czasu... były już dwa pewne domki, ale osoby chętne zaadoptować małą nagle się odmyśliły. Mamy potencjalny domek w Rybniku, zobaczymy czy to będzie coś pewnego. Było kilka maili zupełnie nieodpowiedzialnych... na nie nie odpowiadłam. Fizia, proszę zmailuj jeszcze raz, postaram się odpowiedzieć najszybciej jak to możliwe. Dzisiaj mała była u szczepienia. Quote
Paulina_mickey Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 w góre maleństwo:loveu::loveu::loveu: Quote
fizia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ale co napisać? Żeby się spodziewał maila od Ciebie? Czy żeby jeszcze raz napisał? Wyślę Ci na PW telefon do tego Pana. Quote
Wędkoholik Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Maili w sprawie małej jest dużo, ale czasem z nich wynika, że osoba korespondująca nawet nie czytała do końca opisu. Wszystkich odsyłam do pi_wei, ale czy się zgłaszają, to tego nie wiem. Obecnie na allegro maleństwo odwiedziło około 5000 osób i 34 obserwuje. W piątek rano kończy się aukcja. Mam nadzieję, że do tego czasu będziemy mieli już pewny domek. Quote
Paulina_mickey Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 podnosze malutką:loveu::loveu::loveu: Quote
pi_wei Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Daliśmy małej imię Zara... wymyślił je w zasadzie mój brat i tak jakoś się przyjęło :) Mała nieźle już rozrabia! Quote
GrubbaRybba Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ależ boskie stworzonko :loveu:. Ona wygląda trochę jak jamnik szorstkowłosy. Słodziutka jest. Oby domek znalazł się szybko. Quote
halbina Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Domki będą się ustawiały w kolejce, gwarantuję! Quote
pi_wei Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Zara w sobotę jedzie do nowego domku, do Rybnika :) :) :) Trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko się udało! Bardzo się denerwuję.... Quote
Wędkoholik Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Też się denerwujemy i czekamy na dobre wieści w sobotę.:loveu: Quote
Wędkoholik Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ale cisza. Co z maleńką, bo brak jakichkolwiek wieści. Quote
rotek_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 trzeba miec talent żebyy pstryknąć taką fotkę:loveu: Quote
Wędkoholik Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Mamy informację, że Nasza "śmieciarka" jest już w nowym domku w Rybniku. Teraz czekamy na nowe wieści i foty z nowego domku. Na razie wiemy tyle, że mała jest wesolutka i zabawowa.:loveu: Quote
GrubbaRybba Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wspaniale :multi::Cool!::sweetCyb::multi::Cool!::sweetCyb: Maluchu, powodzenia w nowym domku!!! Quote
pi_wei Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 ojej, rotek; wierz mi że nie trzeba mieć talentu :D :D :D obiektyw "stałka" robi swoje :) Bardzo się cieszę, że Zara w końcu znalazła kochających właścicieli :) Quote
Nayantara Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 śmieciarka brawo.... byl;e ci tam było dobrze Quote
inka55 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 To cudowne, że malutka tak szybko znalazła domeczek. Czekamy na fotki z nowego domku. Quote
Recommended Posts