Jump to content
Dogomania

Trust - pozostaje na zawsze w u p. Teresy:-) wiedziałam........

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłaty:
Auraa - 30 zł

Razem - 261.50

To już jest coś - baaardzo wielkie dzięki.
Czasu robi się jakby mniej.....bo robi się zimno i bo on tego czasu nie ma .....

A wszystkim którzy zainteresowali się jego losem:iloveyou:

Posted

Witam na tym wątku. Ja przesłałam pieniążki na wózek dla Aresika. W związku z tym, że pies wyjechał do Niemiec i wózek nie jest w tej chwili potrzebny , prosiłam, aby Chrupek przekazała moje pieniądze na tego biednego staruszka. Podobno zostały wysłane. Nie wiem tylko do kogo. Proszę o potwierdzenie wpłaty, jak dojdzie. W inny sposób nie jestem w stanie pomóc. W domu ponad komplet psów i kotów!!!!

Posted

Przepraszam, przegapiłam. Chrupek, nie gniewaj się, nie podejrzewałam Cię o nic złego. Chciałam, aby jak najwięcej pieniążków wpłynęło na leczenie chorego staruszka:-(

Posted

Hmmm...
Nie wiem, jak to powiedzieć, ale... jak robiłam Trustowi allegro, to on był ponoć umierający... Teraz coś jakby z nim lepiej. Powinnam coś zmienić, ale jak i co?... Pomysłów mi brak...
No przecież nie napiszę, że cudownie ozdrowiał... bo nie ozdrowiał...
Chory jest, ale... no... jednym słowem... CO MAM ZMIENIĆ?...:razz:

Posted

No właśnie ........nawet tak miałam delikatnie zasugerować.
W sumie to on nadal chory jest, ale on tak się ożywia, jak mu się tylko odrobinę zainteresowania okaze......głupieje po prostu:-)

Posted

moze napisać , cos w stylu , ze w schronisku nie ma możliwosci przeprowadzenia pełnej diagnostyki, i istnieje prawdopodobieństwo ,że to nie jest nowotwór? sama nie wiem :oops:
A i ze pies mimo niewątpliwego cierpienia i choroby jak tylko okaze sie mu troche czułości zapomina o bólu choc na chwile i potrafi sięjeszcze cieszyc życiem ? albo ze stan chorobowy byćmoze pogłębia depresja związana z brakiem kontaktu z człowiekiem ???:oops::oops::oops:

Posted

Obróżka, którą chcę zapakować do paczuszki z Fiprex'em m, ma długość 52 cm i sporo dziurek. Czy taka może być? Trochę obawiam się, czy nie będzie za szeroka... no, ale za to jest w kolorze czerwonym!:loveu:
pzdr.

Posted

no słuchajcie trzeba uzgodnić jakąś wersje ogłoszeń, w tych co ja wystawiałam też przydałoby się pozmieniać

dalej apeluje o ogłoszenia w prasie, wiem, że bywają znacznie bardziej skuteczne niż te internetowe

Wiem, że przykład który podam może być nie adekwatny do sytuacji Trusta, ale spójrzcie na dogo, jak wiele szczeniąt szuka domu przez długi czas, a moja koleżanka po podwójnym zamieszczeniu ogłoszenia w GW wydała 8 szczeniaków swojej suczki w ciągu niecałego miesiąca! Na dodatek jeszcze jeden wrócił do niej, bo dziecko miało uczulenie na psa, ale poszedł do nowego właściciela za tydzień ;-)

Ja wiem, że może to nic nie dać, ale trzeba z ogłoszeniami wyjść dalej. No i zredagować odpowiedni tekst do ogłoszeń. Pozwólcie, że użyję może nie adekwatnego, w stosunku do psiaków,kotków, zwierząt etc. poszukujących domu, hasła ale jakże prawdziwego w tym brutalnym świecie... "reklama dźwignią handlu" ;-)

Posted

Padam z nóg.............dopiero weszłam do domu i az do niedzieli tak mam:

Zgadzam się z koniecznością zredagowania nowego tekstu, zwłaszcza do Wyborczej.

Byłam dziś u weta : wniosek jest jeden - opowiedziałam wszystko ze szczegółami.........I mój pan doktor powiedział tak - jeśli to jest nowotwór, a pies jest w takim stanie jak opisywałam, to zawsze warto operować. Co najwyżej przeszkodą może być duża wada serca, poza tym robi się inny rodzaj znieczulenia, płytsze itp.
Ja mu wierzę..........jeśli on się nie podejmie, to tylko środki przeciwbólowe....no i uśpienie w ostateczności.

Kurcze........cholera mnie bierze, że czas płynie, a pies dalej tam. Mój wet wyjezdza na urlop, wraca 10 X- jadę tam wtedy z moją sunią......tak mi się marzy....żeby zabrać i Trusta. Przynajmniej będzie wiadomo o co chodzi.....
Dom tymczasowy jest PILNIE potrzebny.......no chociaz na czas leczenia:-(

Posted

Tylko z tym domem tymczasowym to są problemy zawsze..tzn ze znalezieniem go. No to jak z tą Wyborczą? Jest gdzieś w okolicach Józefowa jakiś oddział - redakcja GW?
Nie wiem, czy przypadkiem, nie można zamówić ogłoszenia do GW poprzez SMS.... coś tak mi się kojarzy....
że trzeba wysłać sms aktywujący konto na portalu GW i tam sie umieszcza... jakoś tak, albo nawet smsem się wysyła treść!

A inne gazet lokalne? Co tam jeszcze wydają?
Trzeba nową treść ogłoszeń dać, kto coś zredaguje? Szczerze powiedziawszy mi nigdy dobrze nie szły tego typu rzeczy... ale jeżeli nikt się nie podejmie bardziej kompetentny to spróbuje coś wymóżdżyć.

Idę już spać.
Dobranoc

Posted

Dziewczyny, nie mam dziś sily sprawdzać konta, nie mam siły nic pisać - odezwę się w niedzielę, to wszystko pouzupeniam.

Trust - na wieczorny spacerek na góry........kto wie, może........