Jump to content
Dogomania

Trust - pozostaje na zawsze w u p. Teresy:-) wiedziałam........

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z moim "wetem" powiedział, że policzy nam "po kosztach" czyli tylko leki.
Ale nie ma co ....na razie to trzeba go wyjąć ze schronu... tu każdy dzien się liczy........dosłownie.

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chrupek napisał(a):
neigh zbieraj na swoje konto.Tak jest latwiej.bedziesz pisala rozliczenia na watku i juz.ja nie zbieram na AFN bo faktycznie jest klopot z fakturami .Napewno nikt nie bedzie mial nic przeciwko.Eva ktora wplacila kaske na wozek Aresa prosila o przekazanie pieniazkow na tego wlasnie psiaka..dawaj konto i dzialamy.

Właśnie doczytałem do tego miejsca i uważam tę propozycję za dobrą. Trzeba zbierać na prywatne konto osoby zaufanej. wtedy odpadają problemy z fakturami. A jak się trafi możliwość faktury to wziąć na AFN na jakiegoś innego psa. Oni tam zawsze potrzebują faktur.

Posted

*zaba* napisał(a):
Mam tylko dwie rece,ale gdybym umiala to jeszcze nogami bym sie pod tym podpisala!

Puchatek napisał(a):
Może jestem bezwzględny ale ja bym paru takich znalazł. :angryy:
Żaden jednak nie chodzi na czterech łapach.

O ja to bym nawet kandydatów palcem pokazała........fakt.

No i zamiast pomocy w postaci domku, pojawiły się dwa kolejne psy do natychmiastowego zabrania - dziś dla odmiany mnie szlag trafia.....

Posted

Neigh napisał(a):
O ja to bym nawet kandydatów palcem pokazała........fakt.

No i zamiast pomocy w postaci domku, pojawiły się dwa kolejne psy do natychmiastowego zabrania - dziś dla odmiany mnie szlag trafia.....

Jak walka z Hydrą. Jeden łeb ucinasz dwa odrastają. Tyle że my nie jesteśmy Heraklesami. :-(

Posted

Co za biedactwo. :-(
Dobrze , ze jeszcze lekarze sie zdarzaja z sercem ....:shake: i rozumieja ta desperacje dogomaniakow..... Niestety, to dzisiaj nie jest czesto spotykane ....

Posted

Dezycja podjęta, chętnych do wpłat proszę o info na pw - przekażę numer konta. Kiedy pieniądze się pojawią, poinformuję na wątku kto i ile wpłacił.

Posted

Tak jak najbardziej, wygląda jak owczarek z dłuższą sierścią.

Co do zdjęć, będę w niedzielę w schronisku - zaobaczę coś się da zrobić
Anashar

Posted

Neigh, jeśli się zdecydujesz to ja mogę z Tobą pojechać do onkologa - doktora Jagielskiego. On jst bardzo oddany psom a przy tym rzeczowy i jasno stawia sprawę...

Posted

i jeszcze raz, bo ja juz nie mam pomysłao w na ogłoszenia,wiec podrzuce do góry

chyba ze na gumtree poza Warszawą tez go poogłaszać??? Jak myslicie na inne miasta go tez powstawiać? (chodzi o to czy jakby daleko ktos sie trafił, to czy podróz dla niego wogóle wchodzi w gee? pytam bo nie wiem, nie znam sie na tym :oops: )

Posted

Posłuchajcie...... mogę z nim pojechać do Nagajewskiego ( operował moją jamnice na nowotwór, potem rottweilerkę - też na nowotwór ) jego specjalnością jest chirurgia.
Znam go 20 lat.......rozmawiałam z nim, powiedział, że ode mnie weźmie tylko za leki, ew. narkozę itp. To jest dobry lekarz, a przy okazji b. porządny człowiek.
Z tym to nie ma żadnego problemu, rzecz jasna Neris do Jagielskiego też można.
Nie w tym rzecz, z tego co zadeklarowano będą jakieś tam pieniądze z wpłat.
Ale to w dalszym ciagu nie rozwiązuje problemu................dokąd go zabrać.

Posted

agamika napisał(a):
i jeszcze raz, bo ja juz nie mam pomysłao w na ogłoszenia,wiec podrzuce do góry

chyba ze na gumtree poza Warszawą tez go poogłaszać??? Jak myslicie na inne miasta go tez powstawiać? (chodzi o to czy jakby daleko ktos sie trafił, to czy podróz dla niego wogóle wchodzi w gee? pytam bo nie wiem, nie znam sie na tym :oops: )

No widzisz Aga ........nie wiem. W schronisku wygląda tragicznie....ale nie jestem w stanie ocenić jego stanu faktycznego. Czasem psy po wyjściu stamtąd dostają skrzyyydeł....
Chociaż on to się nie bardzo podnieść chce....

Posted

No to nie wiem, moze w takim razie, na razie sie wstrzymam z ogłaszaniem na inne miasta? A jak juz zadecydujecie czy pojedziecie do weta i bedzie wiadomo cos jeszcze to podozucam go ??
Czy jakoś inaczej?