Neigh Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Rozmawiałam z moim "wetem" powiedział, że policzy nam "po kosztach" czyli tylko leki. Ale nie ma co ....na razie to trzeba go wyjąć ze schronu... tu każdy dzien się liczy........dosłownie. Quote
Puchatek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Chrupek napisał(a):neigh zbieraj na swoje konto.Tak jest latwiej.bedziesz pisala rozliczenia na watku i juz.ja nie zbieram na AFN bo faktycznie jest klopot z fakturami .Napewno nikt nie bedzie mial nic przeciwko.Eva ktora wplacila kaske na wozek Aresa prosila o przekazanie pieniazkow na tego wlasnie psiaka..dawaj konto i dzialamy. Właśnie doczytałem do tego miejsca i uważam tę propozycję za dobrą. Trzeba zbierać na prywatne konto osoby zaufanej. wtedy odpadają problemy z fakturami. A jak się trafi możliwość faktury to wziąć na AFN na jakiegoś innego psa. Oni tam zawsze potrzebują faktur. Quote
Neigh Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 *zaba* napisał(a):Mam tylko dwie rece,ale gdybym umiala to jeszcze nogami bym sie pod tym podpisala! Puchatek napisał(a):Może jestem bezwzględny ale ja bym paru takich znalazł. :angryy: Żaden jednak nie chodzi na czterech łapach. O ja to bym nawet kandydatów palcem pokazała........fakt. No i zamiast pomocy w postaci domku, pojawiły się dwa kolejne psy do natychmiastowego zabrania - dziś dla odmiany mnie szlag trafia..... Quote
Puchatek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Neigh napisał(a):O ja to bym nawet kandydatów palcem pokazała........fakt. No i zamiast pomocy w postaci domku, pojawiły się dwa kolejne psy do natychmiastowego zabrania - dziś dla odmiany mnie szlag trafia..... Jak walka z Hydrą. Jeden łeb ucinasz dwa odrastają. Tyle że my nie jesteśmy Heraklesami. :-( Quote
Neigh Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Święte słowa. Biorę suki idę nad Zalew, muszę ochłonąć...... Quote
zuziaM Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Co za biedactwo. :-( Dobrze , ze jeszcze lekarze sie zdarzaja z sercem ....:shake: i rozumieja ta desperacje dogomaniakow..... Niestety, to dzisiaj nie jest czesto spotykane .... Quote
Izabela124. Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Biedaczek, trzymam za niego kciuki! Quote
schroniskoJozefow Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 podnosze chlopaczka, bo sprawa jest niezwykle pilna! Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 podniesiemy i doniesiemy ze jest jeszcze jednoogłoszenie http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=17339 o własnie zobaczyłam ze niedopatrzyłam ,ze tam juz ma , ale co tam a tu jeszcze chyba nie ma http://www.psy.pl/adopcje/?A=view&if=11964 Quote
Asiaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jeżeli zostanie podjęta decyzja o dokonywaniu wpłat na konto Neigh - proszę o podanie numeru konta. pzdr. Quote
Neigh Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Dezycja podjęta, chętnych do wpłat proszę o info na pw - przekażę numer konta. Kiedy pieniądze się pojawią, poinformuję na wątku kto i ile wpłacił. Quote
Anashar Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Czy on ma coś z owczarka? Możnaby liczyć na zdjęcia w wyższej rozdzielczości niż są na 1 stronie? Quote
Neigh Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Tak jak najbardziej, wygląda jak owczarek z dłuższą sierścią. Co do zdjęć, będę w niedzielę w schronisku - zaobaczę coś się da zrobić Anashar Quote
Neris Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Neigh, jeśli się zdecydujesz to ja mogę z Tobą pojechać do onkologa - doktora Jagielskiego. On jst bardzo oddany psom a przy tym rzeczowy i jasno stawia sprawę... Quote
agamika Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 i jeszcze raz, bo ja juz nie mam pomysłao w na ogłoszenia,wiec podrzuce do góry chyba ze na gumtree poza Warszawą tez go poogłaszać??? Jak myslicie na inne miasta go tez powstawiać? (chodzi o to czy jakby daleko ktos sie trafił, to czy podróz dla niego wogóle wchodzi w gee? pytam bo nie wiem, nie znam sie na tym :oops: ) Quote
Neigh Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Posłuchajcie...... mogę z nim pojechać do Nagajewskiego ( operował moją jamnice na nowotwór, potem rottweilerkę - też na nowotwór ) jego specjalnością jest chirurgia. Znam go 20 lat.......rozmawiałam z nim, powiedział, że ode mnie weźmie tylko za leki, ew. narkozę itp. To jest dobry lekarz, a przy okazji b. porządny człowiek. Z tym to nie ma żadnego problemu, rzecz jasna Neris do Jagielskiego też można. Nie w tym rzecz, z tego co zadeklarowano będą jakieś tam pieniądze z wpłat. Ale to w dalszym ciagu nie rozwiązuje problemu................dokąd go zabrać. Quote
Asiaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ja dzisiaj zrobiłam przelew na konto podane przez Neigh. pzdr. Quote
Neigh Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 agamika napisał(a):i jeszcze raz, bo ja juz nie mam pomysłao w na ogłoszenia,wiec podrzuce do góry chyba ze na gumtree poza Warszawą tez go poogłaszać??? Jak myslicie na inne miasta go tez powstawiać? (chodzi o to czy jakby daleko ktos sie trafił, to czy podróz dla niego wogóle wchodzi w gee? pytam bo nie wiem, nie znam sie na tym :oops: ) No widzisz Aga ........nie wiem. W schronisku wygląda tragicznie....ale nie jestem w stanie ocenić jego stanu faktycznego. Czasem psy po wyjściu stamtąd dostają skrzyyydeł.... Chociaż on to się nie bardzo podnieść chce.... Quote
agamika Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 No to nie wiem, moze w takim razie, na razie sie wstrzymam z ogłaszaniem na inne miasta? A jak juz zadecydujecie czy pojedziecie do weta i bedzie wiadomo cos jeszcze to podozucam go ?? Czy jakoś inaczej? Quote
schroniskoJozefow Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 no tak chyba bedzie najlepiej Quote
Neigh Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Dobrze, a nie spotkamy się jutro przypadkiem?:cool3: Maszynkę Ci przywiozę i gości.........tak się umawiałam, chyba, że się coś zmieniło.... Quote
Neigh Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Wszystkim wpłacającym z góry bardzo dziękuję, w miarę wpływania pieniędzy na konto, będę pisać kto co i ile. Quote
Recommended Posts