Jump to content
Dogomania

Trust - pozostaje na zawsze w u p. Teresy:-) wiedziałam........

Recommended Posts

Posted

Przekażę:-) Wybieram się do nich.........tylko ciągle coś mam na glowie. Ale jak się wybiorę w końću, to wycałuję, wyściskam i obfotografuję oboje:-)

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu:
Hihi
Dlatego się dopytywałam właśnie czy Pani Teresa tak w razie jakby się dom znalazł to odda Truścika. No i nie odda:loveu: I całe szczęście:loveu:
Zdejmę chłopaka z podpisu. A co!

Posted

Mamy ogromne zaległości z dogo, bo przeżywamy teraz bardzo trudne chwile, ale naprawdę ogromnie sie cieszymy czytając o szczęściu Truścika kochanego! Dużo zdróweczka piesku, teraz kiedy masz swój ukochany (i docelowy już) domek musisz życ jak najdłużej i cieszyc sie tym życiem!!!
Neigh, a o jakiej bidzie teraz myslisz?

Posted

Neigh napisał(a):
Ha:-).
Tak myślałam, że przyjdzie dzień kiedy ogłoszę tą nowinę........

Otóż tak: Pani Chętna się już więcej nie odzezwała. Po tym telefonie od niej poczułam taki przypływ energii - tyle czasu nic i nic.......i nagle ktoś dzwoni........
Pomyślałam, a może jednak cud...........

No i niestety do dziś się nie odezwała.

Ale za to przemówił ANIOŁ. Pani Teresa zadzwoniła i powiedziała : proszę zdjąć mojego Dziadka z tych ogłoszeń. Niech on już nie blokuje miejsca innym...Co jemu tego życia zostało - przecież ja i tak bym miała problem zeby go oddać. I gdzie on pójdzie?? Na ile??
Niech on już sobie u mnie spokojnie dożyje........

Ja się poryczałam. I niniejszym zdejmuję Trusta z podpisu.........

A wszystkich którzy jeszcze ( chociaż czasem ) tu zaglądają i czytają baardzo proszę o pomoc i wsparcie przy kolejnym psim problemie który po cichutku pomalutku biorę sobie na głowę......

Jeeeee, jaka cudowna nowina!!!
Bardzo się cieszę i jednoczesnie bardzo gorąco całuję p. Teresę za jej decyzję!!!:loveu:
Pzdr.

• 2 months later...
Posted

A wiadomo:-). Sukę podrywa, czuje się świetnie. Na tamten świat się nie wybiera i w ogóle - Dziadunio rulez:-).
A i nie szczeka, tylko robi takie łuuu łuuuu łuuu.
Noo a ponoć miał nie doczekać wiosny.........tiaaaaa cuda panie, cuuuuda.

Posted

gusia0106 napisał(a):
A może to chodziło np. o wiosnę 2048 roku?:eviltong:

On ( być moze po raz pierwszy w zyciu ) ma raj na ziemi........to gdzie on ma iśc? A poza tym liczy się WOLA życia. A tej mu od jakiegos czasu nie brakowało.

• 2 months later...
Posted

Chciecie wierzcie lub nie wierzcie. Dziś Trust został poddany........KASTRACJI. Na szyi zrobiły mu się guzy - przerażona Teresa węszyła w tym .....przerzuty. Okazało się, ze to ropnie - w wyniku zmian hormonalnych. Owszem przecięto i wyczyszczono......ale doradzono kastrację. No i dziś orzeczono po niej:

PIES MA MAKS 10 lat. Ich zdaniem to nie jest żaden nowotwór, tylko coś tam innego. Ma to zniknąć, w miarę zmian hormonalnych, które zajdą w organiźmie. Weci orzekli, że on to jeszcze pożyje.

Teresa stwierdziła ze jestem Kłamczucha - hihih:eviltong:

To jest albo cud, albo dom wariatów, albo 3 poprzedni weci nie wiedzieli co czynią i mówią.......

HA!!!!!!!
Od samego początku w niego wierzyłam. I niech mi ktoś się ośmieli powiedzieć ze ja nie mam oka do super psów.

GUSIA do roboty zakładamy wątek "temu co to wiesz któremu"

Posted

[quote name='quasimodo']Super wiadomosći, bardzo się cieszymy!!![/quote]

I jak tu nie wierzyć w cuda, co nie?

Mój magiczny Truścik......:loveu:

Posted

Hihi, ale numer!:):) Chłopak jest żywym dowodem na to, że nie ma co słuchać opinii, że umierający, że nowotwór, że czas się żegnać. Trzeba robić swoje i tyle:) Aguś - wyścickają Panią Teresę przy okazji. Dobrodziejka:) Wątek temu co wiem któremu zaraz zakładam:)

• 4 months later...