Jump to content
Dogomania

Trust - pozostaje na zawsze w u p. Teresy:-) wiedziałam........

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam przed sek. z p.Teresą. Powiedziała, że Trust to ideał. Cichutki, spokojny, wyprowadzony z kojca, biega ba........nawet próbuje podskakiwać. Do psów siada tyłem, nawet nie patrzy w ich stronę. Słucha się. Pozostawiony w drzwiach domu, pani poszła po michę........nie wszedł.......czekał na pozwolenie.

Noooo wszystko prawda. Wiem, że ma tam idealnie....ale kurde no........a buuuuuuuu:-(

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niniejszym oświadczam ze 100 zł z puli Trusta zostało przelane ma Maję.........chorego szczeniorka.
Tym samym w stypedium imienia Przyjaciół Trusta pozostało 230 zł

Posted

Tak się trochę pogubiłam...:roll:
Ja się oferowałam z wpłatami, ale teraz nie wiem - to pójdzie na Beja? :cool3:
To oczywiście nie problem, tylko proszę o info, co i jak. ;)

Posted

Hakitko, pytały dziewczyny na kogo chcemy przeznaczyć nasze wpłaty, ponieważ Pani , która wzięła Truścika postanowiła zostawić Jego pieniążki na inną biedę. Ja przeznaczyłam swoją wpłatę na Beja. Poza tym Neigh ma juz na oku następnego psiak w potrzebie i pewnie w tym tygodniu będzie go wyciągała ze schronu. A Twoja decyzja....

Posted

Na razie ze stypendium imienia "Przyjaciół Trusta" poszło 100 zł na Maję........chorego szczeniaczka. Musi jechać na piersiach kurzych.......a to kosmiczny koszt.

Zostało 230 zł. Zobaczymy jak się sytuacja dalej rozwinie, że tak enigmatycznie napiszę....

Posted

[quote name='Asiaczek']Neigh - dzisiaj ppłd. będę miała chwilę czasu, to wpłacę kilka złotych "na konto Trusta". Ty zdecyduj, Kochana, na jakiego bidulka to pójdzie.
Pzdr.

Ugięłam się pod ciężarem zaufania i odpowiedzialności. A tak serio to jest na kogo.......tylko na razie ciii zeby nei zapeszyć......

Posted

Neigh :loveu:, siedzimy cichutko jak myszki pod miotełkami i czekamy na dobre wieści od Ciebie....... czekamy..... czekamy.....czekamy.....

Posted

To poczekajcie jeszcze troszkę......dobra?

A co u Trusta?
Ano "rodzinne owczarki" poszły do kojca........a Truścio podaje łapkę, nocuje w domu i biega sobie po ogrodzie "bo trawa dosiana i tamte by zdeptały".

Poza tym dostaje leki na odrobaczenie...bo mu tasiemcie i glisty hmmm no wyłaziły już stadami..........

A mnie łapy nie podawał:angryy:

Posted

Bo Tobie to pewnie chciał dać buzi,ale sie wstydził,bo on dobrze wie kto go uratował!
No a tu nowa pani,wiec dyplomatycznie nie chciał sie narazic,wiec nie zrobił nic.
Ale Ty wiesz,że on wie!!

Posted

Epe, bardzo trafnie to ujęłaś :evil_lol:.
Neigh, Truścik był w takim szoku, że z wrażenia nawet zapomniał o podaniu Ci łapki, ale Jego wdzięczność dla Ciebie za uratowanie mu życia jest napewno ogromna.

Posted

No dooobra.
I tak zawsze będzie dla mnie kims wyjątkowym. Nigdy nie zapomnę jak się ganialiśmy po ogrodzie, jak tą bezzębną gębą za rękaw mnie łapał............
Wiecie co? Tęsknie za nim..........nawet mi tych pcheł brakuje.............

Posted

Neigh :loveu:, czy mówiłam Ci już, że jesteś WIELKA ????
czekamy...... czekamy...... czekamy..... uchyl choć rąbka tajemnicy.....

Posted

Neigh - niestety, dopiero dzisiaj zrobilam przelew. Ale zrobiłam. Jako haslo podałam TRUST, bo to Ty zdecydujesz, na kogo pojdzie kaska.

A, i mam 2 porcje na pchly FRONTLINE w tutkach. Może jestes zainteresowana tym prezentem dla jakiegoś bidulka, co to go pchełki zjadają? Mogę wysłac pocztą na Twój adres domowy...
To jak?
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Neigh - niestety, dopiero dzisiaj zrobilam przelew. Ale zrobiłam. Jako haslo podałam TRUST, bo to Ty zdecydujesz, na kogo pojdzie kaska.

A, i mam 2 porcje na pchly FRONTLINE w tutkach. Może jestes zainteresowana tym prezentem dla jakiegoś bidulka, co to go pchełki zjadają? Mogę wysłac pocztą na Twój adres domowy...
To jak?
pzdr.

No jassne środków na pchły, szamponów ( chętnie przeciwłojotokowych), obroży, kagańców...............każdą ilość.

Mam w domu nowego owczarka .........
Mam umierającego psa ( mojego )

Mam ślicznego szczeniaka co dziś lezał na środku jezdni i nie mógł się podnieść......z głodu k............wa!
Przypomina bernardyna - dziecko zagłodzone. Śpi w łazience najedzona, spryskana resztką na pchły.

Mam dwa psy pod opieką co koczują na ulicy i przysięgam nie mam sekundy czasu żeby powstawiać zdjęcia tych nędzy.........pomoże mi
Ktoś??? Proszę..........

Posted

UWAGA:

Dziś doznałam szoku - moj kombiak został zapełniony darami ( głownie karmą ) zebraną przez klasę VI B ze S.P. nr 82 im. Franka Zubrzyckiego
- Górczewska 201 z Warszawy. Karma dojechała do mnie dzięki uprzejmości i wielkiemu zaangażowaniu p. Kwiatkowskiego i jego córki Oli.Moi adopcyjni przyjaciele vide wątek "Tips"

Karmę powierzono mnie. Chciałabym uczciwie rozdzielić ją miedzy potrzebujących.

na mojej prywatnej liście jest :
1.Tuhajbej ( pieniądze na jego karmę pójdą do puli operacyjnej, a duuuuzo ich potrzeba jak wiadomo)
2.był Trust - ale Pani odmówiła przyjęcia.......nakazała przekazanie bardziej potrzebującym
3.karmę dla szczeniąt otrzyma Auraa ( dom tymczasowy) Maja
4.dla dwóch koczujących pod płotem szczeniaków + dorosłego psa - psiakom na cito szukamy domu tymczasowego, ale karma na razie to też coś....

5.kocią karmę przekażę Tajdzi - kociej wolontariuszce, bo jej ufam, wierzę i wiem ile własnych pieniedzy wydała na leczenie, jedzenie śmietnikowych kotów z Tarchomina

Jeśli ktoś wie o jakimś miejscu gdzie by się worek karmy pilnie przydał......proszę o informacje!!!!

I kolejna sprawa. Dzieciakom należy się ogromne podziękowanie. A szkole fajny plakacik - laurka ze zdjęciami obdarowanych.
KOCHANI JA NIE UMIEM!!
Ale są tacy co robią plakaty, bannerki i takie tam..........pomóżcie!

Posted

Neigh - to nie koniec miłych wiadomości.:lol:
Dzisiaj rano zrobilam porządki w smyczach i obróżkach. I oprócz Frontline paczuszka będzie zawierała jeszcze inne rzeczy dla "Twoich i nie-Twoich" podopiecznych...
Pzdr.