Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwonily 4 osoby w jego sprawie. Jedną posłałam na drzewo od razu.
Druga zadzwoniła, że jednak sie wycofuje.....są jeszcze dwie. Mają się odzywać........zobaczymy........
Jeden pan z tych dwóch jest z Rzeszowa, ale ma kota.
Pani zaś z Poznania..........odległośc kurcze

Posted

Neigh napisał(a):

Pani zaś z Poznania..........odległośc kurcze

Jak to mówią cioteczki " Miłość na dogo nie zna granic "
Więc myślę, że transport jakiś by się znalazł na wątku transportowym......trzeba próbować.

Posted

NIczego nie wiem. Ale wiesz co Yona? Ja myślę, ze warto dodać, ze przed wydaniem pies zostanie wykastrowany. To nie jest prawda, ale zniechęci pseudohodowców.
Dzwonił jeden taki:
- dzień dobry, za ile ten pies.
- który?
- no ten bernardyn, bo ja bym wziął. Albo ze dwa kaukazy jak macie........

I jeszcze jedno lepiej by było, żeby nie wiedzieli które to schronisko. Schronisko w okolicach Wawy. Ja kazdemu proponuję, że się razem wybierzemy. Nie chcę, żeby go jakiś debil zabrał..........

Posted

Teraz to ja nic dodać nie mogę, bo już go licytują.
Napisałam do tego człeka i poprosiłam o kontakt z Tobą. Jeśli nie zgłosi się w ciągu dwóch dni, odwołam ofertę i napiszę o tej kastracji, i zmienię nazwę miejscowości.

Posted

tresc zmienic mozesz zawsze bez wzgledu na licutacje kwoty nie ....taka mi sie wydaje

kastracja na 1 miejscu .....a jesli ktos poyta o benia a zachwilke o kaukazy to skreslajmy go odrazu

Posted

ANETTA :p

Jak ktoś licytuje, to NIC nie można zmienić. Zmienić można dopiero wtedy, gdy wycofa się ofertę.

Uwierz mi, wiem co mówię, bo wystawiam nie od dzisiaj...

A Ty masz konto na allegro?...
Skąd masz takie informacje?...

Posted

Wycofuj ofertę. Dziś dzownił kolejny : Dzien dobry, to ile ten pies. I gdzie to schronisko.......

Ja - a moze by tak najpierw pan coś o warunkach w które pies ma trafić opowiedział.........
On - no dobre mam. To ile?
Ja- a zdecydowanie dla pana za dużo. Do widzenia.

Posted

Kochana ciocia Yona. Dziś był jeden fajny telefon. Pan miał dużą bude........psa stracił ( po 16 latach ) i kupę terenu.........i dwa koty. KURDE NO!

Posted

Yona napisał(a):
ANETTA :p

Jak ktoś licytuje, to NIC nie można zmienić. Zmienić można dopiero wtedy, gdy wycofa się ofertę.

Uwierz mi, wiem co mówię, bo wystawiam nie od dzisiaj...

A Ty masz konto na allegro?...
Skąd masz takie informacje?...

sorki mam konto byc moze sie pomyliłam sorki ale widze ze oferta wycofana kastracja dodana jest ok

benio powodzenia

szukamy kochanego domku dla kochanego psiaka

Posted

Neigh napisał(a):
Kochana ciocia Yona. Dziś był jeden fajny telefon. Pan miał dużą bude........psa stracił ( po 16 latach ) i kupę terenu.........i dwa koty. KURDE NO!

ale na allegro jest jeszcze kilka beni ...zaproponuj moze jakies futro sie uratuje

Posted

Neigh już sobie poradzi :)
Jak pies z padaczką nie będzie odpowiadał, to ślepego zaproponuje, jak do Warszawy będzie za daleko, to może do Poznania bliżej :evil_lol:

Posted

A żebyś wiedziała......+ posłałam zdjęcia benia z Krzyczek:-).

Raz załątwiłam tymczas dla szarego z rudym kota......( znalazł dom) to pojechała biało-czarna kotka. Cóż... jestem stara, ślepa i nie odróżniam płci......wolno mi.....nie?

Posted

No nie, Neigh :evil_lol: Ja Cię proszę...

Co to za maila dostałam?... :razz:
Ty zbyt Benków na wiekszą skale szykujesz? :evil_lol:

Co to za Benka oprócz naszego Benka chcesz uszczęśliwić? :razz:

"Treść wiadomości:
Dziękujemy , otrzymaliśmi zdjecia Benia, staramy się zabezpieczyć bazę dla tych dwóch sierotek- Beniulków, proszę tylko nam powiedziec , czy one będą się ze sobą zgadzały i jezeli to mozliwe w jakim są wieku, Jeżeli wszystko się dobrze ułoży to po 17.10.07 r. będziemy starali sie do Pani dotrzeć, proszę o dokladne adresy

pozdrawiam troche psia mama"

PS Mam nadzieję, że to nie pani, która dzwoniła dzisiaj do mnie, a jej pierwsze pytanie dotyczyło miejsca pobytu Tobika. No a ja, jak przystało na zaskoczoną totalnie osobę powiedziałam, że ja tylko te ogłoszenia wklejam i posłałam prosto do Ciebie. Męcz się sama :)

Posted

Wiem dzwoniła do mnie:-). No a dlaczego nie.........jak chce dwa to proszę baaardzo:-).

A inny telefon: dzwoni Pani ze Szczecina rzekomo......no i koniecznie gdzie ten piesek. A ja oczywiście koniecznie jakie warunki. I jeszcze ........no proszę Pani nie widzę problemu. Mamy koleżanki wolontariuszki i w Szczecinie przyjadą na wizytę przedadopcyjną, sprawdzą, bo my psa w ciemno nie wysyłamy. Szybciutko się rozłączyła.........

Posted

Poza tym Yona co się ma takie dobre ogłoszenie marnować:-).

Na ogłoszenie o sznaucerku miniaturce wyadoptowałam 4 hihihi. Wszystkich sznauceropodobnych facetów z "mojego"schronu:-) a jak.....

Posted

Neigh napisał(a):
Poza tym Yona co się ma takie dobre ogłoszenie marnować:-).

Na ogłoszenie o sznaucerku miniaturce wyadoptowałam 4 hihihi. Wszystkich sznauceropodobnych facetów z "mojego"schronu:-) a jak.....

No to pięknie :evil_lol:
Rozumiem, że jeden Benek znajdzie się w "szczęśliwych zakończeniach" na dogo, a o siedmiu będziemy wiedzieć tylko my :evil_lol: