Pokahontas Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 dziewczyny nie wiem jak WAM dziękować:loveu: Bella właśnie opuściła schronisko i pojechała do nowego domku dzięki :Rose: Nowa Pani znalazła ją tutaj w tym wątku:multi: dzięki za ogłaszanie i za allegro! Quote
rotek_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 co???!!!:crazyeye: domek:multi: Dogo pomogło kolejnemu psu:multi::multi::multi: Świetnie że się udało Quote
madzia828 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 no to super wieści:multi::multi::multi: powodzenia maleńka:p Quote
Natussiaa Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Diana S Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Swietnie swietnie.....:multi::multi::multi: Quote
brydzia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: hura, super wiadomość , powodzenia malutka w nowym domku. :lol::lol::lol: Quote
GrubbaRybba Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wspaniale :multi::multi::multi:, aż mi się łezka w oku zakręciła, ze szczęścia oczywiście :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Bella, powodzenia w nowym domku. :calus: Quote
brydzia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Czy są jakieś wieści od Beluni. Jestem ciekawa jak się jej żyje w nowym domku. :confused: Quote
Pokahontas Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 sunia ma dużo przestrzeni - domek z ogrodem ;) więcej nic nie wiadomo - ale opiekę będzie miała fachową ;) Quote
Recommended Posts