Ulka18 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Przesliczna jest ta sunia...az dziw bierze, ze przez allegro nie znalazla domu. Wystawialam kilka takich kudlaczy to bylo zawsze kilku chetnych. Quote
t_kasiek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 może trzeba napisac inny tekst na allegro....dac 3 fotki....tylko tyle mamy !!!!! bardzo chciałabym jej pomóc :( Quote
Mona4 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dziewczyny ,Moge mala przetrzymac pare dni,gdyby np transport byl laczony RADOM-BYTOM BYTOM- KRAKOW Quote
t_kasiek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 no ale czy mamy ten domek w Krakowie dla niej ??? dalej nie wiem :( Quote
wtatara Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 napisała do mnie dziewczyna, która jest w Niemczech, przyjeżdza raz na jakis czas do Polski zabiera psiaki i szuka domków. W Polsce będzie w październiku. Co Wy na to. Mam nadzieję ze do tego czasu bedzie domek Quote
wtatara Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 to dobry pomysł , moze zrobie drugie Allegro Quote
t_kasiek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 spróbujmy jej najpierw znaleść domek w Polsce....no i to drugie allegro to tez dobry pomysl...tylko może napisz do tego Pana, który wystawił jej pierwsze allegro, żeby nie był zdziwiony czy coś :) musi sie udac znaleść ten domeczek..... Quote
Tigraa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='t_kasiek']czyli co w konczu ?? szukamy transportu do Krakow ?? bo nie rozumiem gdzie Ania-tygrysiczka miałaby dla niej ten domek.... Najpierw Tomek musi pokazać suńkę koledze, jeśli kolega się zdecyduje, to domek byłby w Siedlcach. Kolega wolał psa, bo mówi, że gdy miał suczkę to mu się psy okoliczne schodziły i przeskakiwały ogrodzenie. Ale gdyby coś to przecież można by ją wysterylizować. A szuka właśnie takiego małego kudłaczka. Domek bardzo dobry, ludzie mili i kochający zwierzaki, a psinka by była pod opiekuńczym okiem wujka gallegro. Chyba, że w Krakowie miałby być domek stały, to niech sunia jedzie. Quote
wtatara Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 jesli domek w Siedlach dobry, sprawdzony, Pan zgodziłby się na suczkę i byłby transport to uwazam że to upragniony domek dla kudłaczka. Jak bym si cieszyła, nie mogłam spac , coraz zimniej a tu nie ma domku Quote
xxxx52 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 czy naprawde ,zadna dogomaniaczka nie do na czas szukania stalego domu DT i wykastruje,odrobaczy zaszczepi? Quote
Patia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Pierwsza sprawa : ten sam piesek nie może być wystawiony na Allegro na dwóch różnych aukcjach. Jeśli domek u kolegi Gallegro nie wypali mogę ją wziąć do siebie na tymczas , gdyby sytuacja się skomplikowała mamy w pobliżu hotelik . Myślę , że Weszka mi pomoże ogłaszać , ona lubi takie kudłaczki , Weszka:cool3::eviltong: Quote
olenka_f Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 to jest tak śliczna sunia że aż dziwne że kolejka po nią nie stoi Quote
wtatara Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 aukcja na Allegro sie niedlugo konczy , wiec nie ma problermu. Quote
wtatara Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 szukamy, szukamy domku w Polsce- taka śliczna mordka na pewno znajdzie domek Quote
Mona4 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 wyslalam link dziewczynie ktora szuka kudlacza. a czy masz o niej jakies informacje dodatkowe typu wiek, mniej wiecej waga tak mniej wiecej czy mniej czy wiecej niz 10 kg? Sunia sliczna :smile::smile: zobaczymy co z tego wyniknie Quote
t_kasiek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 suniu....nawet nie mamy dla Ciebie imienia.....moja mama mówi o Tobie Śliczna....może macie pomysł na tymczasowe imie dla pieski, żeby nie mowic tak bezosobowo ???? Quote
wtatara Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 wiek około 2-3 lat, mogę zainteresowanym podać telefon- prosze pytac Quote
Betbet Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 jest troszke podobna do psa mojej babci...Sara zdechła z 16 lat temu...ale w domku wśród ludzi, nie dajmy temu maleństwu trafić do schroniskaaaaaa Quote
wtatara Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 no to dajemy jej imie sliczna Quote
Mona4 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Sliczna ,musiala byc kupiona jako Yorczek bo widze wniej podobienstwo Sznaucerka i Yorka..A ze niewyroslo to co mialo to poprostu sie jej pozbyli:angryy: Ta psina tez byla kupiona jako YORK tylko z tych wiekszych /slowa hodowcy/ A co zniej wyroslo!, dobrze ze trafila na wyrozumialych wlascicieli. Quote
wtatara Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Mona , jeśli szybko nie będzie domku zabierzesz ją na tymczas aby nie koczowała i na spokojnie poszukamy jej sprawdzony kochający domek Quote
wtatara Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 ten piesek wygląda jak maskotka, Mona czy on jest żywy Quote
Recommended Posts