Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisała do mnie dziewczyna, która jest w Niemczech, przyjeżdza raz na jakis czas do Polski zabiera psiaki i szuka domków. W Polsce będzie w październiku. Co Wy na to. Mam nadzieję ze do tego czasu bedzie domek

Posted

spróbujmy jej najpierw znaleść domek w Polsce....no i to drugie allegro to tez dobry pomysl...tylko może napisz do tego Pana, który wystawił jej pierwsze allegro, żeby nie był zdziwiony czy coś :)

musi sie udac znaleść ten domeczek.....

Posted

[quote name='t_kasiek']czyli co w konczu ?? szukamy transportu do Krakow ?? bo nie rozumiem gdzie Ania-tygrysiczka miałaby dla niej ten domek....

Najpierw Tomek musi pokazać suńkę koledze, jeśli kolega się zdecyduje, to domek byłby w Siedlcach. Kolega wolał psa, bo mówi, że gdy miał suczkę to mu się psy okoliczne schodziły i przeskakiwały ogrodzenie. Ale gdyby coś to przecież można by ją wysterylizować. A szuka właśnie takiego małego kudłaczka. Domek bardzo dobry, ludzie mili i kochający zwierzaki, a psinka by była pod opiekuńczym okiem wujka gallegro.
Chyba, że w Krakowie miałby być domek stały, to niech sunia jedzie.

Posted

jesli domek w Siedlach dobry, sprawdzony, Pan zgodziłby się na suczkę i byłby transport to uwazam że to upragniony domek dla kudłaczka. Jak bym si cieszyła, nie mogłam spac , coraz zimniej a tu nie ma domku

Posted

Pierwsza sprawa : ten sam piesek nie może być wystawiony na Allegro na dwóch różnych aukcjach.

Jeśli domek u kolegi Gallegro nie wypali mogę ją wziąć do siebie na tymczas , gdyby sytuacja się skomplikowała mamy w pobliżu hotelik .

Myślę , że Weszka mi pomoże ogłaszać , ona lubi takie kudłaczki , Weszka:cool3::eviltong:

Posted

wyslalam link dziewczynie ktora szuka kudlacza.

a czy masz o niej jakies informacje dodatkowe typu wiek, mniej wiecej waga tak mniej wiecej czy mniej czy wiecej niz 10 kg? Sunia sliczna :smile::smile: zobaczymy co z tego wyniknie

Posted

Sliczna ,musiala byc kupiona jako Yorczek bo widze wniej podobienstwo Sznaucerka i Yorka..A ze niewyroslo to co mialo to poprostu sie jej pozbyli:angryy:

Ta psina tez byla kupiona jako YORK tylko z tych wiekszych /slowa hodowcy/
A co zniej wyroslo!, dobrze ze trafila na wyrozumialych wlascicieli.