anouk92 Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Już zmieniam tytuł. Ciotka jesteś the best:calus: Quote
beka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Idunia jest po zabiegu. Wczoraj była sterylizoawana, bardzo dzielnie to zniosła. Pan doktór ja pochwalił i mówił że jest taka kochana. Jak się wybudziła to lizała dr po rękach. Dzis ładnie zjadła, i teraz odpoczywa .. Quote
anouk92 Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 beka napisał(a):Idunia jest po zabiegu. Wczoraj była sterylizoawana, bardzo dzielnie to zniosła. Pan doktór ja pochwalił i mówił że jest taka kochana. Jak się wybudziła to lizała dr po rękach. Dzis ładnie zjadła, i teraz odpoczywa .. O rany jak ten czas szybko leci mi się wydawało że dopiero co była biedną kulką w schroniskowym boksie. Quote
beka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ale ten czas sxzybko płynie, dopiero był czerwiec juz wrzesin... A w miedzyczasie byl lipiec Quote
anouk92 Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 O rany Idka była na wakacjach:multi:. A jaki z niej pływak:crazyeye: Ciotka ona Ci byla pisana od początku:evil_lol: Quote
Recommended Posts