morisowa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 jak Ci dobrze z takimi pomocnicami :eviltong: Quote
niufek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 beka napisał(a):Łowca zmienia zainteresowania. Postanowila zostać ogrodnikiem. Do spółki z onką robiły wiosenne porządki w ogródku. Efekt: jedna wykopana sosenka, jedna odgryziona przy samej ziemi, dwie zeżarte borówki amerykańskie i "spulchniona" ziemia wokół róż.... :crazyeye:, to u ciebie na ogrodzie jeszcze jakies drzewka ,krzaczki byly?? Szczesciara , u mnie to juz 3 razy trawe przeoraly ,a drzew zero ,jedyny krzak agrestu sie uchowal ,ale sie nie dziwie ,ze jeszcze jest . Quote
ice_t Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 i jak tam ogrodowi pomocnicy>?? zostawili jakieś roslinki czy wszystko "dobrze spulchnili"?? Quote
beka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Spulchniaja trawnik, a własciwie to co z niego zostało.... Quote
niufek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 beka napisał(a):Spulchniaja trawnik, a własciwie to co z niego zostało.... No to u Ciebie juz prawie jak u mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
beka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Narazie dziewczyny postanowiły zabezpieczyc teren przez nieproszonymi gośćmi. Kopią wilcze doły..... Quote
niufek Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 beka napisał(a):Narazie dziewczyny postanowiły zabezpieczyc teren przez nieproszonymi gośćmi. Kopią wilcze doły..... :evil_lol::evil_lol:,one Kretow szukaja , jak mnie cieszy ,ze nie tylko ja stracilam ogrod;).Przekopia ci ogrod na wiosne . Quote
ice_t Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 beka napisał(a):Narazie dziewczyny postanowiły zabezpieczyc teren przez nieproszonymi gośćmi. Kopią wilcze doły..... jednym słowem pełna usługa - i ogródek spulchnią przed wiosna i zasieki zrobia na (nie)proszonych gości :cool3: Quote
beka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No i stało się L Idusia już nie jest słodkim szczeniaczkiem, tylko młodą damą. Czy pisałam jakiego szukam domu dla Idunii? - domek z ogródkiem, - w którym można wykonywać drobne prace ogrodnicze (przycinanie krzewów, kopanie grządek) - z innymi miłymi/miłym zwierzakami/zwierzakiem - spanie w domku najlepiej na łóżeczku (z Pańciem lub Pańcią) Kto chętny?? Quote
anouk92 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Ciotka wstaw jakieś nowe zdjęcia panienki. I czy Ty oby na pewno ją oddasz? - kto Ci będzie w ogrodzie robił?:evil_lol: Quote
beka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 anouk92 napisał(a):Ciotka wstaw jakieś nowe zdjęcia panienki. I czy Ty oby na pewno ją oddasz? - kto Ci będzie w ogrodzie robił?:evil_lol: Muszę to rozważy. mAm jeszcze kawalek ziemi do skopania..... Quote
Aleksandra_B Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 A czy ona jest w ogóle gdzieś ogłaszana czy już jej nie ogłaszasz :cool3: Jakiś czas temu wystawiałam ją na allegro, od jakiegoś czasu już nie, czy odświeżać, czy nie odświeżać....? Quote
beka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Sama nie wiem czy ją oglaszać czy nie. Mam tzw mieszane uczucia. Z jednej barzo się do niej przywązałam z drugiej komplikuje nam wyjazdy itp. Moge ja oddac do warunków podobnych do moich.. Quote
ice_t Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 i co tam u naszej ogrodniczki słychać??? ogródek pod sadzonki gotowy ???:evil_lol::evil_lol: Quote
ice_t Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ale tutaj cisza u psineczki - no chyba że przekopuje ogródek razem ze swoją opiekunka i nie maja czasu zajrzec na dogo :loveu::diabloti: Quote
beka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Zaglądaja tylkozajęte zbawianiem świata. Ida zapuściła korzenie i chyba ciężko bykloby ją stąd wyrwać. Poza tym ze kopie w ogródku to naprawdę bezproblemowy piesek. I ja miałabym takiego oddać???? Quote
ice_t Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 beka napisał(a):Zaglądaja tylkozajęte zbawianiem świata. Ida zapuściła korzenie i chyba ciężko bykloby ją stąd wyrwać. Poza tym ze kopie w ogródku to naprawdę bezproblemowy piesek. I ja miałabym takiego oddać???? to fakt z dnia na dzień przywiązanie jest coraz większe Quote
beka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Zgadza sie i dlatego Idunia zostaje u nas. Na zawsze :) Mozna przenieśc do działu szczęśliwych zakończeń. Quote
beka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Idusia ma sie świetnie i chyba nie musze pisać że nikomu jej nie oddam :) Zostaje z nami. Wkrótce czeka nas sterylka.. Zabawa z Moruskiem Tu odpoczywamy A tu z Tarą Quote
beka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Anouk zagladasz tu czasem? Zmień tytuł please.. Idka zostaje z nami A tak Idka mobilizuje mnie żeby sprzątać.. Quote
Recommended Posts