beka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 anouk92 napisał(a):Nic tylko brać! To może sie skusisz ??:cool3: Quote
anouk92 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 beka napisał(a):To może sie skusisz ??:cool3: Nie dam rady, niestety wtedy przyszłabym ze swoimi i małą mieszkać w Twoim garażu:evil_lol: Quote
beka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Podnosze bez specjalnej nadziei......:(:( Quote
Aleksandra_B Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mało osób zagląda do Idy...rzeczywiście może teraz taki czas. Przed świętami wszyscy zaganiani.... Może coś się ruszy w nowym roku... Ile Ida już jest u Ciebie? Ile ona właściwie ma miesięcy? Quote
beka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ida jest u mnie od 29 września. W jakim jest wieku nie wiem ale obstawiam że mogła sie urodzić na początlu sierpnia wieć jakieś 5 mcy. Jak na takiego szczeniaka to jest naprawdę super grzeczna. Nie gryzie. Grzecznie czeka aż wrócimy z pracy. Czasami zdarzy je sie nabrudzić ale to naprawdę bardzo rzadko.. Przywiązaliśmy się do niej, Pięknie się bawi z Tarą - onką i nie ma problemów z domową terorystkę Ragą (welsh). W zasadzie jest nie kłopotwa. Pół dnia śpi, drugi pół bawi się z psami :) Ale jesli zostanie to ja odpadam jako dt - nie mogę sobie pozwolić na więcej psów.... Quote
morisowa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ida wreszcie znajdzie dom, musi tak byc... Quote
beka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Powoli z coraz mniejszą siła...(ale jeszcze wierzę -oczywiście dom musi być ponad przeciętny. Dla tak wyjątkowego psiaka.....) Quote
beka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Sunia cały czas szuka domu.... Jest tak niekłopotliwa jakby jej nie było. Rano biega z onką do 8 pózniej śpi do ok 15 , a oxniej zabawy do wieczora.... czysta, grzeczna , kochana śliczna, przytulaśna... Tylko wyjątkowej osobie.... Quote
elainfo Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 beka napisał(a):Sunia cały czas szuka domu.... Jest tak niekłopotliwa jakby jej nie było. Rano biega z onką do 8 pózniej śpi do ok 15 , a oxniej zabawy do wieczora.... czysta, grzeczna , kochana śliczna, przytulaśna... Tylko wyjątkowej osobie.... CZy myslisz ,że znajdziesz kogos lepszego od siebie..::-))) ech.. przechodzony chyba ten tymczas.. i coraz wieksze wymagania co do przyszłego DS.. znam to z autopsji..ja tez kotu DS od wrzesnia szukałam.. a w te Świeta juz moj TZ stwierdził,że chyba go juz nieoddamy...bo gdzie on bedzie miał lepiej.. i nasze stadko tez go pokochało- no i weź tu tera człowieku rozdzielaj takie więzi..:evil_lol: Quote
beka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ja tak szukam żeby nie znaleźć..... ale to juz 4 pies u mnie i tymczasy napewno odpadają...:( Quote
beka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ida, pies tropiący nornice i myszy polne szuka domu :) Quote
Aleksandra_B Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 A jak Idusia teraz wygląda? Masz jakieś nowe zdjęcia? Quote
beka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Idusia i ty znajdziesz domek, z pewnością... Quote
beka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Pewnie lada moment dostanie cieczki a mój Morus zawału ..... Quote
beka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Szuka. Zdecydowanie tak. Ida i Tara nakręcaja się wzajemnie i rozrabiają. Szukaja razem nornic (w mim ogródku) a dziś rozerwały (na strzępy) w garażu worek z ziemią.... Quote
morisowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Beata, ona jest sprawdzona, że łap[ie myszy?! mam wydaje się super dom dla jakiegoś psa polującego może byc starszy, problemowy, byleby łapał gryzonie i dogadał się ze stadem malamutów Ida młoda i fajna, ale jeśli poluje... to może to by było to..? Quote
beka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ona głownie rozkopuje nory mysie. Raz jej mysz z pysia wyciągałam ale ona już była nieżywa...bleble Quote
beka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Łowca zmienia zainteresowania. Postanowila zostać ogrodnikiem. Do spółki z onką robiły wiosenne porządki w ogródku. Efekt: jedna wykopana sosenka, jedna odgryziona przy samej ziemi, dwie zeżarte borówki amerykańskie i "spulchniona" ziemia wokół róż.... Quote
Recommended Posts