beka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dzwoniła Pani w odpowiedzi na ogłoszenie w GW ale chciała wiekszego psiaka i poszedł szczeniak od mojej koleżanki (zabrany z WOŁOMINA) A Idusia czeka na swojego człowieka. Musi ją pokochać bo to super suczka. Quote
Aleksandra_B Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 beka napisał(a):Dzwoniła Pani w odpowiedzi na ogłoszenie w GW ale chciała wiekszego psiaka i poszedł szczeniak od mojej koleżanki (zabrany z WOŁOMINA) A Idusia czeka na swojego człowieka. Musi ją pokochać bo to super suczka. To super, że jemu się poszczęściło :multi: Wyślę zaraz ogłoszenie jeszcze raz to będzie w ten piątek na żółtych stronach może tym razem poszczęści się Idusi. Quote
beka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Szukamy i to dość intensywnie. Ida zaczęła wymieniać ząbki. Quote
anouk92 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 beka napisał(a):Szukamy i to dość intensywnie. Ida zaczęła wymieniać ząbki. Oj rośnie dziewczyna, rośnie. Beka miałaś jakiś telefon w jej sprawie? Quote
beka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Jeden w zeszłym tygodniu, ale w efekcie pojechał szczeniak od koleżąnki (zabrany z WOłomina) bo pani chciała większego docelowo psiaka. Quote
beka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Tego nie wie nikt, ale zaczęła zmieniac zęby . Quote
Aleksandra_B Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Naprawdę jest cudna, długie smukłe łapiątka, cudo Jakiś odzew z allegro? Quote
morisowa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 młode, małe, piękne, z domu ... i nikt nie chce? :mad: Quote
beka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 No właśnie . Zupełnie tego nie rozumiem. W czoraj p. doktór powiedziła że jeszcze 1 góra dwa zatrzyki i koniec. :) Quote
beka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ida skacz do góry na 23 stronie to nikt cię nie zobaczy Quote
beka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Ida w góre, nie masz siły przebicia...:( Quote
morisowa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 dałam trochę ogłoszeń małej, może wreszcie odezwie się ktoś rozsądny Quote
anouk92 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Ida ładnie prosi o domek! Mam nadzieje że już niedługo go znajdzie - chociaż jak patrze na te zdjęcia u Beki to chciałabym żeby mała tam została. Wiem, wiem Beka mnie zabije - ale tylko sobie marzę:evil_lol: Quote
beka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ja tez się nad tym zastanawiałam ;), ale wtedy dt u mnie odpada bo mąż mnie pogoni z następnym psem...:( Quote
beka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Nie odezwał się nikt, ani mniej ani bardziej rozsądny... Głucha cisza. A Idusia nie świadoma że intensywnie zaczynam jej szukać bomu bryka w najlepsze w Tarą i Morusem.... Włąsnie odkrylam że nie nauczyłam Idy chodzić na smyczy..:( Była mała chora, niewiele wychodziła. Trzyma sie przy nodze, najczęściej jest to noga Morusa...ale założenie smyczy wywiołuje panike i piski jakby ja ze skóry obdzierali. Najpierw krok, póżniej kładzie się na ziemi i leży... POMOCY , dajcie jakieś rady. Nigdy nie miłam takich problemów...:(. Jak pomóc sobie i jej? Quote
Aleksandra_B Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Czyli wznowić Idusię na allegro? Niestety w kwestii smyczy nie umiem pomóc.... kiedyś był wątek o takiej zastrachanej suczynce i wiem, że przy każdorazowym zakładaniu obróżki dostawała smakołyki. Quote
beka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Obróżkę to na szczęście nosi bez problemu. Bez smyczy jest ,smiała rozrabiaka, ale ta smycz :( A Idusia jest taka kochana, nie rozumiem dlaczego jej nikt nie chce ?? Quote
Recommended Posts