Aleksandra_B Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Powiem szczerze, że jest kiepsko. Porozmawiam z Nim jeszcze raz dzisiaj wieczorem. Quote
Aleksandra_B Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 A jak lekarze na sggw ocenili jego zdrówko? Quote
Aleksandra_B Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dziewczyny, najmocniej przepraszam... nie mogę wziąć malucha. Okazało się, że za kilka dni będziemy mieli 3 psiaka ( Mamy mojego TZ z powodu wyjazdu) i TZ 4 psów w kawalerce już nie zdzierży( mamy swoje 2). Strasznie przepraszam... mogłabym go wziąć po 7.10 ale mam nadzieję, że do tego czasu znajdzie prawdziwy domek. Może zmieńcie tytuł, że tymczas nadal jest poszukiwany. Bardzo chciałabym pomóc w szukaniu domku, jeśli będziecie wiedzieć coś więcej o jego zdrowiu to mogę wystawić chłopaka na allegro i dać go na Żółte Strony. Plus kontakt do osoby, która zajmie się jego adopcją. Jeszcze raz przepraszam za zrobienie nadziei. Quote
anouk92 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Aleksandra_B napisał(a):Dziewczyny, najmocniej przepraszam... nie mogę wziąć malucha. Okazało się, że za kilka dni będziemy mieli 3 psiaka ( Mamy mojego TZ z powodu wyjazdu) i TZ 4 psów w kawalerce już nie zdzierży( mamy swoje 2). Strasznie przepraszam... mogłabym go wziąć po 7.10 ale mam nadzieję, że do tego czasu znajdzie prawdziwy domek. Może zmieńcie tytuł, że tymczas nadal jest poszukiwany. Bardzo chciałabym pomóc w szukaniu domku, jeśli będziecie wiedzieć coś więcej o jego zdrowiu to mogę wystawić chłopaka na allegro i dać go na Żółte Strony. Plus kontakt do osoby, która zajmie się jego adopcją. Jeszcze raz przepraszam za zrobienie nadziei. Nie ma sprawy ważne że próbowałaś:loveu: Quote
GrubbaRybba Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 U mnie też wczoraj rozmowa z TZ się odbyła i niestety lipa :-(. TZ stwierdził, że on nie ma czasu samodzielnie zajmować się szczeniakiem, a ja mam za dużo wyjazdów w najbliższym czasie, więc mu nie pomogę. Psiaczku, oby szczęście się do ciebie uśmiechnęło i obyś znalazł domek, choćby DT. :thumbs: Quote
Aleksandra_B Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Tak jak pisałam, w razie czego po 7 października mogę go wziąć gdyby nadal nic się nie znalazło. W jakiej on jest kondycji? Wypowiadali się lekarze na SGGW? Porobić mu ogłoszenia? Quote
anouk92 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Aleksandra_B napisał(a):Tak jak pisałam, w razie czego po 7 października mogę go wziąć gdyby nadal nic się nie znalazło. W jakiej on jest kondycji? Wypowiadali się lekarze na SGGW? Porobić mu ogłoszenia? Na rzaie czekam na kontakt od osoby która go zabrała. Quote
GrubbaRybba Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Co słychać u maluszka? Jakie są rokowania? Jaka opinia wetów? Quote
beka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Są dobre wiadomości . Piesio zdrów, Został odrobaczony i odpchlony. Mozna go zabierać na dobra sprawę. W przyszłym tygodniu powinien zostać zaszczepiony. Po przeczytaniu dramatycznego apelu poprosiłam koleżanke by go natychmiast zabrała i zobowiązałam sie go zabrać. Miał być gotowy kojec (ale niestety kojec jeszcze nie skończony.) Czy ktoś może go przetrzymać chociaż tydzień? Nie ma potzreby by był na sggw ...(a szkoda pieniędzy..) Quote
elainfo Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 beka napisał(a):Są dobre wiadomości . Piesio zdrów, Został odrobaczony i odpchlony. Mozna go zabierać na dobra sprawę. W przyszłym tygodniu powinien zostać zaszczepiony. Po przeczytaniu dramatycznego apelu poprosiłam koleżanke by go natychmiast zabrała i zobowiązałam sie go zabrać. Miał być gotowy kojec (ale niestety kojec jeszcze nie skończony.) Czy ktoś może go przetrzymać chociaż tydzień? Nie ma potzreby by był na sggw ...(a szkoda pieniędzy..) no taakk.. teraz juz Grubba Rybba biezrze innego szczeniora do siebie na DT.. wiec odpada, Aleksandra pisala chyba ,ze jednak nie da rady.. no nic bedziemy mysleć.. choc u nas juz kolejne psie bidy..w kolejce czekaja ;-))z drugiej strony jesli tylko na tydzien to może ktos sie predzej znajdzie?? Beka a wiadomo cos o rottku z tego samego miejsca co szcenie...??? Quote
beka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A był zabrany jakis rotek? Ja wiem tylko o szczeniaku.. Quote
elainfo Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 beka napisał(a):A był zabrany jakis rotek? Ja wiem tylko o szczeniaku.. ponoc był zabrany też.. jakdlamnie to on miał cos z błednikiem.. po oczach i ruchach głowy tak bym obstawiała... ale ciekawa jestem co powiedzieli weci.. Quote
beka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Z przykrością muszę powiedzieć że nie wiem...:( Quote
Aleksandra_B Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 A można już go zacząć ogłaszać? Quote
anouk92 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Aleksandra_B napisał(a):A można już go zacząć ogłaszać? Jak najbardziej ale potrzebne są nowe fotki. Beka masz jakieś fotki malucha? Quote
beka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Mał u mnie. Nazwaloam ja Iskierka :) Jest bardzo żywa, radosna. Wiercipięta przeokropna. Wszystko ją interesuje, na sekundę nie usiądzie tylko cały czas biega. Moze musi nadrobicz czas ktry spedziła w szpitalnej klatce. jej skóra moim zdaniem nie wyglada oglednie mówiac najlepiej, ale panie wetki mnie uspokoiły że ten łupierz to przejdzie. Wsczoraj miała kompiel w leczniczym szanponie (wczoraj a jest tam od 2 tyg., szczepiona też była dzisiaj....) Będzie małym, wysokonożnym pieskiem, Moje psy od niej pouciekały penie wystraszył je zapach szpitala.... Na pierwszym zdjęciu szyja. To białe to nie sirść tylko skóra którą widać pomiędzy rzadkimi włoskami.... Quote
elainfo Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 ech.. ta mała miała farta.... BEKA DZIEKI ,ZE SIĘ NIA ZAOPKIEKOWALAS!!:loveu::loveu::loveu::loveu:wogóle ,ze została wyciagnieta z tego piekła.. a czy cos wiadomo,co to zaległo siena skorce tego maleństwa.. akiś grzybek..?? uczulenie?? wierze ,zejej szybciutko zarosna te łyse placki..teraz kiedy ma ciepełko i normalne psie pozywienie..szybciutko dojdzie do siebie :razz: Quote
beka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Oczywiście że nie wiadomo. W klinice ja odrobaczono i tuż przed oddaniem zaszczeniono (po przypomnieniu). Nic nie zostało zrobione mimo że była tam 2 tyg. Mam coraz gorsze zdanie o Klinice.... Zasugerowałam że mała ma okulary wokół oczu (lekko wyłysiałe), czy to nie nużyca, ale dowiedziałm sie że nużyca nie musi mieć okularów, a okulary to niekoniecznie nużyca, a wogóle jak chcę żeby pobrali zeskrobinę to dopiero w poniedziałek bo...coś tam coś tam. @ stracone tygodnie. Malutka jest bardzo grzeczna, troche podgryza jak to szczeniak ale o niebi grzeczniejsza od bulki którą miałam ostatnio. Będzie małym wysokonożnym pieskiem. Na sggw była karmiona intestinalem bo akurat mieli a u mnie gotowanym i nietety kupy nieładne wodniste i spienione...:( Niestety obie moje suki na nią warczą więc musze bardzo pilnować bo mała z racji gabarytów wciska się w najmniejszą szparkę :) Zostawiłam ją w kojcu na słoneczku. ale niestety nie spotkało sie to z jej aprobatą. Myśle że sąsiedzi juz wiedzą że mam nowego psiaka :) Natomiast w domu jest bardzo cichutka i nawet jak ja zamykam w oddzielnym pomieszczeniu to po prostu idzie spac :) Quote
anouk92 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Mała miała farta i teraz czeka na sowjego ludzia do kochania;). Jak ona wyrosła - jak ją widziłam 2 tygodnie temu to była malutka na krótkich nóżkach:-o Quote
elainfo Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='beka']Oczywiście że nie wiadomo. W klinice ja odrobaczono i tuż przed oddaniem zaszczeniono (po przypomnieniu). Nic nie zostało zrobione mimo że była tam 2 tyg. ......ups... zaszczeniono....:crazyeye:.. to lobuzy jedne:mad::evil_lol::evil_lol: Quote
beka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 tak jakby szczeniaków była zq mało hhiiihi Na szczeście mała na pewno nie jest zaszczeniona ale została zaszczepiona :) Quote
Aleksandra_B Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ależ ona śliczniutka jest. To co , ogłaszać na allegro? Quote
Recommended Posts