Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

luka1 napisał(a):
Tak leje że nie wiadomo jak wyjść na wieczorne siusianie.

Już przestało padać - więc dzisiaj ja pójdę na nocny spacerek z Amikiem.

Posted

Kiedy sie przechodzi koło boksów, wszedzie patrza oczy pełne nadziei - patrza i czekają, czekają, czekają, a kiedy gasnie w nich nadzieja - odchodzą, bo one nie moga życ bez człowieka.

Posted

luka1 napisał(a):
kiedy sie ukazuja te ogłoszenia?

W piątek ciotka będą w wyborczej - mam nadzieje, że odpadną Ci uszy od telefonów :cool3:

W ogłoszeniu o Huzarze dałam numer do Marki - ale wszystkie pozostałe do Ciebie :lol:

Posted

Od rana nie będę rozstawać się z telefonem. Może wreszcie ktoś zadzwoni w sprawie psa który jeszcze jest w schronisku, a nie tego ktory juz ma dom. To ciekawe że po wielu miesiacach oczekiwania w schronisku przez Kiareę i Szipa - nagle wszyscy chcą je adoptować. A najfajniejsze są pretensje o to, że ich już nie ma.

Posted

wszyscy wolą młode i radosne psy... chociaż Lamia spełnia te warunki, a tez dzwonią tylko dzieci albo tacy, którzy po zadaniu konretnych pytań wycofują się... :roll:

Posted

Właściwie od dawna nie ma domu. Ale to nie znaczy, że mu sie ten dom nie należy. Jesli człowiek sprawił, że jest na tym świecie to swiat powinien dać mu człowieka u boku którego bedzie zył.

Posted

luka1 napisał(a):
Jak trafić na dom dla takiego psa?

Nie mam pojęcia :shake:
Jutro znowu wysyłam azorkowce do wyborczej - może teraz ktoś się zainteresuje Amikiem :roll: