Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='iwant']Jesli mogla bym wiec pomoc choc troszeczke w jakikolwiek sposob to jestem chetna!

Powiem tak :
Jeśli chcesz i możesz pomóc finansowo lub rzeczowo Amikowi i jego 140 kolegom i koleżankom z naszego schroniska to więc.....psiaki potrzebują obroże przeciwpchelne bo takich w ogóle nie posiadają, są tylko pryskane od czasu do czasu płynem przeciwpchelnym ale On nie za bardzo się sprawdza :shake:....same widziałyśmy na własne oczy czesząc sznaucerka ile posiadał pcheł :crazyeye:.....szczeniaczki posiadają zabawki ale stare i zużyte przez inne psy więc tego też nam brakuje.....a chociaż niech mają fajne zabawki skoro domów nie mają jak narazie.....takie dzieciństwo mają przykre za kratami :placz:.....znalazłoby się jeszcze kilka innych potrzeb ale to te które jako pierwsze przyszły mi na myśl.

Iwant bardzo chcemy Ci podziękować w swoim imieniu a także wszystkich Azorkowych psiaków za chęć niesienia im pomocy :loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

iwant napisał(a):
To chyba cos z twoim telefonem ,bo nie moge sie polaczyc ponownie.Do konca dnia ie bedzie mnie wdomu.Zadzwonie jutro.

Ok Iwonko....tamten telefon jak Ci mówiłam coś szwankował od paru dni....zresztą sama słyszałaś jak trzeszczało :angryy:.....i skończył się dzisiaj jego żywot niestety....ale wieczorkiem pojadę kupić nowy więc jutro będzie wszystko działało OK.

Posted

To pies idealny do pięknego ogrodu. Nie łazi zawiele, więc nie wydepcze alejek w trawniku, a będzie sygnałem że tu ktoś pilnuje. Hm, to dobre rozwiązanie, ludzie pomyślcie.

Posted

Trudna sprawa z tym Amikiem, ma same zalety - bo nie szczeka zawiele, nie wydepcze roslinek bo zawiele nie biega, miejsca wiela nie zajmuje, - kurcze to czemu tak trudno znależć mu dom?

Posted

Pies jest doskonały jako stróż domu. Spokojny ale czujny. Do niewielkiego ogrodu, bo nie musiałby biegać z kąta w kąt. Nie rozumię czemu nikt go nie chce.