Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

11 letni golden ( ur. 29.XII.1996r.), przebywa w hotelu w Lublinie , rodzina wyjechala za granice ( mial jechac z nimi) jednak zostal.
Wczoraj dowiedzialam sie , ze ma zostac uspiony, taka decyzje podjela rodzina. Jezeli szybko znajdziemy dom, lub do czasu znalezienia bedziemy oplacac hotel, da sie go uratowac.

Posted

chcę przkopiować wiadomo.ść na forum goldenów ale bez sprawdzenia nie mogę tego zrobiś bardzo proszę o podanie kontaktu gdzie będe mogła dowiedzieć się co można dla pieska zrobić.

Posted

Kontakt tylko ze mna, zdjec nie mam i raczej nie zdobede, no chyba ze mi się uda po poludniu? zaraz podam ceny hotelowe

cennik:
20 kg -30 kg 15 zł / 24h
30 kg - 40 kg 16 zł / 24h
40 kg - 50 kg 17 zł / 24h

Posted

W takim razie co jest potrzebne na teraz. Jesli dobrze rozumie to pieniądze na hotel. Czy pies może być przygarnięty. Czy jest zdrowy, czy ma jakieś problemy.

Posted

Najlepiej jakby ktos go przygarnol, wiem ze nie da sie o tak w ciagu dnia cos dzialac. Moge jedynie zaproponowac aby wstrzymano sie z uspieniem...ze szukam dla niego domu , w tym wypadku mysle ,ze zechca abym ponosila jego dalsze koszta pobytu ?!

Posted

mariee napisał(a):
doszedl mail? tel. do mnie 502640536

Potwornosc ! Jak mozna tak postapic ? ? ? :angryy:
Czy oni nie mogli sami mu znalezc jakis dom zastepczy ? ? ?
To przeciez goldenek .... lagodne , spokojne, wspaniale psiaki .... ! ! !

Posted

najlepiej byłoby znaleźć szybko jakiś tymczas, ale jeśli sytuacja jest kryzysowa, to może narazie wystarczyłoby opłacenie pobytu na jakiś czas. To będzie 16 lub 17 zł za dobę (nie wiem ile pies waży).

Posted

WSPANIAŁE WIEŚĆI DZWONIŁA DO MNIE MARIEE!!!!
GOLDEK MA JUŻ DOMEK - ZOSTAŁ W LUBLINIE - PANI Z KLINIKI ZADZWONIŁA DO ZNAJOMEJ I ZOSTAŁ ZABRANY DO DOMKU!!!!

W OSTATNIEJ CHWILI......

JAKIE TO SZCZĘŚCIE W NIESZCZĘŚCIU...