Mośka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 BŁAGAMY O POMOC! Tara trafiła pod skrzydła Fundacji "EMIR", która nawet w krytycznej sytuacji nie potrafiła nam odmówić. Zerknijcie na ten wątek - jest dramatycznie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94861&page=4 NIe odwracajmy się teraz od EMIR, prosze wesprzyjcie Ją jakimś groszem :modla::modla::modla: Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR" Konto Fundacji: Bank Śląski O / Grodzisk Maz.88 1050 1924 1000 0022 6878 6056Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola Quote
Olga132 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ja cały czas przegladam rzeczy w domu i szukam jakis bajerów na bazarek. Mośka może ty masz cos w domu co by sie nadawało Quote
Neigh Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Olga132 napisał(a):ja cały czas przegladam rzeczy w domu i szukam jakis bajerów na bazarek. Mośka może ty masz cos w domu co by sie nadawało A jak ja znajdę, to mam Ci jakoś przekazać? Bo nie wyrobię się ze zdjęciami i wystawianiem. Quote
Marlena:) Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 w górę.....nie wolno tak na końcu :mad:... Quote
Olga132 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Neigh napisał(a):A jak ja znajdę, to mam Ci jakoś przekazać? Bo nie wyrobię się ze zdjęciami i wystawianiem. tak oczywiście !!! Quote
Lidzia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witajcie,udało mi się w koncu z powodzeniem zarejestrować:-)....jestem ta osobą która pomagała suni w Białobrzegach,mam prośbę,prosze osobę zbierającą pieniązki o przesłanie mi konkretnych danych na jakie konto wysłać pieniązki,czy wystarczy na Emira bez dopisku Tara czy dokonać dopisu?Wpłacę jeszcze dziś 50 zl...tyle mogę,pomagam innym zwierzakom i jakoś trzeba dzielić finanse:-)cieszę się że jest w jakimś stałym kątku ale przyznam że liczyłam iż ktoś zakocha się i przygarnie bidę do domu.............pozdrawiam wszystkich,nie mam czasu dziś w necie siedziec więc p[roszę o kontakt na maila.Lidka Quote
Lidzia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 juz zrobione,pieniążki przelane,znalazłam chwilkę aby poszperac na forum i ok.a mój mail powinien wyswietlać się w profilu bo nie ukrywałam go:-)owocnych zbiorów pieniążków na Tarę życzę.Lidka Quote
Ziutka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Lidzia napisał(a):a mój mail powinien wyswietlać się w profilu bo nie ukrywałam go Ale się nie wyświetla :shake: Quote
anouk92 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Lidzia napisał(a):juz zrobione,pieniążki przelane,znalazłam chwilkę aby poszperac na forum i ok.a mój mail powinien wyswietlać się w profilu bo nie ukrywałam go:-)owocnych zbiorów pieniążków na Tarę życzę.Lidka Lidzia a napisałaś że to na Tarę? Dziękujemy za pomoc!:loveu: Quote
Lidzia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Dopisałam ,oczywiscie.Jednak jesli zostana wykorzystane dla innego biedaka ze schroniska -to nie będe miec nic przeciwko.pozdrawiam wszystkich.......ps...namawiam córkę by rozesłała link z wołaniem o pomoc schronu-swoim znajomym,myślę że to niezły sposób by trafić na jakąś współczującą osobe i nakłonić ją do chojności;) Quote
ANETTTA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 to swietny pomysł .......wołamy o pomoc ....plissssssss Quote
ANETTTA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 hooopaj hoooopaj ja wpłace na koniec tego tyg na 100% Quote
Neigh Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ja bardzo przepraszam za offa, ale możecie mi podpowiedzieć, gdzie można bezpiecznie i dobrze, ale niezbyt drogo wysterylizować 7 miesięczne szczenne dziecko? Quote
mtf zalesie Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 celestynow,zakladaja szwy rozpuszczalne i zawsze bylo wszystko dobrze wiec nigdy nie jezdzilam na kontrole,rozmawiaj bezposrednio z pania IZA mozesz powolac sie na zalesie gorne. Quote
anouk92 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Sunia jest już po sterylizacji. Niestety po badaniu kału okazało się że ma Włosogłówki - to jedne z najgorszych do wyleczenia pasożytów. Lekarstwa już zakupione koszt to 80 zł. Dodatkowo rachunek na SGGW wyszedł ponad 800 zł. Błagamy o pomoc w spłacie!!!! Quote
anouk92 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Bardzo prosimy o wpłaty na Tarę na konto Emir - nie możemy ich zostawić z długiem w lecznicy. Prosimy również o bazarki:oops: Quote
ANETTTA Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 a jak sie sunia czuje wszystko ok dziewczyny u emir były 2 benie sunia i psiak nic nie ma n owego na ich stronie moze ktos z was cos wie o nich ....trszke inf na pw plisssssssssssss Quote
anouk92 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='ANETTTA']a jak sie sunia czuje wszystko ok dziewczyny u emir były 2 benie sunia i psiak nic nie ma n owego na ich stronie moze ktos z was cos wie o nich ....trszke inf na pw plisssssssssssss Nic nie wiem o tych psiakach - może jedna z nich to właśnie Tara bo o niej też nic nie ma na stronie Emir. Ponawiam apel o bazarki oraz wpłaty dla Tary:oops: Quote
anouk92 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Zupełnie zapomniałam że zrobiłam Tarze zdjęcia zaraz po przyjezdzie na SGGW - jeszcze jako śpiąca królewna po środkach usypiających;) Quote
Recommended Posts