Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BŁAGAMY O POMOC!

Tara trafiła pod skrzydła Fundacji "EMIR", która nawet w krytycznej sytuacji nie potrafiła nam odmówić.
Zerknijcie na ten wątek - jest dramatycznie:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94861&page=4

NIe odwracajmy się teraz od EMIR, prosze wesprzyjcie Ją jakimś groszem :modla::modla::modla:

Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR"
Konto Fundacji: Bank Śląski O / Grodzisk Maz.88 1050 1924 1000 0022 6878 6056Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olga132 napisał(a):
ja cały czas przegladam rzeczy w domu i szukam jakis bajerów na bazarek. Mośka może ty masz cos w domu co by sie nadawało

A jak ja znajdę, to mam Ci jakoś przekazać? Bo nie wyrobię się ze zdjęciami i wystawianiem.

Posted

Witajcie,udało mi się w koncu z powodzeniem zarejestrować:-)....jestem ta osobą która pomagała suni w Białobrzegach,mam prośbę,prosze osobę zbierającą pieniązki o przesłanie mi konkretnych danych na jakie konto wysłać pieniązki,czy wystarczy na Emira bez dopisku Tara czy dokonać dopisu?Wpłacę jeszcze dziś 50 zl...tyle mogę,pomagam innym zwierzakom i jakoś trzeba dzielić finanse:-)cieszę się że jest w jakimś stałym kątku ale przyznam że liczyłam iż ktoś zakocha się i przygarnie bidę do domu.............pozdrawiam wszystkich,nie mam czasu dziś w necie siedziec więc p[roszę o kontakt na maila.Lidka

Posted

juz zrobione,pieniążki przelane,znalazłam chwilkę aby poszperac na forum i ok.a mój mail powinien wyswietlać się w profilu bo nie ukrywałam go:-)owocnych zbiorów pieniążków na Tarę życzę.Lidka

Posted

Lidzia napisał(a):
juz zrobione,pieniążki przelane,znalazłam chwilkę aby poszperac na forum i ok.a mój mail powinien wyswietlać się w profilu bo nie ukrywałam go:-)owocnych zbiorów pieniążków na Tarę życzę.Lidka

Lidzia a napisałaś że to na Tarę?
Dziękujemy za pomoc!:loveu:

Posted

Dopisałam ,oczywiscie.Jednak jesli zostana wykorzystane dla innego biedaka ze schroniska -to nie będe miec nic przeciwko.pozdrawiam wszystkich.......ps...namawiam córkę by rozesłała link z wołaniem o pomoc schronu-swoim znajomym,myślę że to niezły sposób by trafić na jakąś współczującą osobe i nakłonić ją do chojności;)

Posted

Ja bardzo przepraszam za offa, ale możecie mi podpowiedzieć, gdzie można bezpiecznie i dobrze, ale niezbyt drogo wysterylizować 7 miesięczne szczenne dziecko?

Posted

Sunia jest już po sterylizacji.
Niestety po badaniu kału okazało się że ma Włosogłówki - to jedne z najgorszych do wyleczenia pasożytów.
Lekarstwa już zakupione koszt to 80 zł.

Dodatkowo rachunek na SGGW wyszedł ponad 800 zł.
Błagamy o pomoc w spłacie!!!!

Posted

a jak sie sunia czuje wszystko ok

dziewczyny u emir były 2 benie sunia i psiak

nic nie ma n owego na ich stronie moze ktos z was cos wie o nich ....trszke inf na pw plisssssssssssss

Posted

[quote name='ANETTTA']a jak sie sunia czuje wszystko ok

dziewczyny u emir były 2 benie sunia i psiak

nic nie ma n owego na ich stronie moze ktos z was cos wie o nich ....trszke inf na pw plisssssssssssss

Nic nie wiem o tych psiakach - może jedna z nich to właśnie Tara bo o niej też nic nie ma na stronie Emir.

Ponawiam apel o bazarki oraz wpłaty dla Tary:oops: