Olga132 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 anouk - nie wiesz ile wpłynęło pieniedzy na tarę i jaki jest rachunek na sggw czy wszystkie osoby które deklarowały pieniążki wpłaciły je? Quote
anouk92 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Olga132 napisał(a):anouk - nie wiesz ile wpłynęło pieniedzy na tarę i jaki jest rachunek na sggw czy wszystkie osoby które deklarowały pieniążki wpłaciły je? Do zapłaty na SGGW jest ponad 800 zł. Nie wiem czy wszystkie osoby wpłaciły i ile się uzbierało. Emir miał zrobić podsumowanie jak tylko znajdzie chwilę, ale na pewno brakuje nam sporo do 800 zł:shake: Quote
Ziutka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Dzisiejsze wieści o Tarze....kopiuje ze strony Emir [SIZE=4]09.11.2007:nowy nabytek schroniska: TARA - mix bernardyna, suka ok 2 letnia, która błąkała sie kilka miesięcy pod Warszawa; odłowiona dzięki determinacji wolontariuszek ; b. wylękniona; stan ogólny zadowalający; jednak badania kału wykazały zakażenie włosogłówką; suka jest leczona; zdjęcia wkrótce. Quote
ANETTTA Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Tara to wiem u emir jest jeszcze kilka benuów .......pisze o nich na jej stronie ...tez sama slodycz a nasz atara cudowna tylko zdrowiej nam i hooopaj do domku ja sie deklarowałam i jeszcze nic nie wplaciała m zrobie to jutro nie duzo ale zawsze cos musze te wpate podzielic na tare i tego drugiengo beniulka z rana na karku ' Quote
anouk92 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Tara to mix Bernardyna i Leonbergera - jest piękna:loveu: ale bardzo prosi o pomoc finansową. Przypominam pieniążki można wpłacać na konto fundacji Emir: Konto Fundacji: Bank Śląski O / Grodzisk Maz.88 1050 1924 1000 0022 6878 6056Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola Koniecznie z dopiskiem" Tara SGGW" Quote
ANETTTA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 przelałam 20 sprawdźcie to koniecznie http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=424706 http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html i prześlijcie dalej do jak największej liczby osób trzecie to miasto a czwarte to kraj do wypelnienia bez komentarza... zabronić mu wyjazdu, pffff...niech zgnije w więzieniu,psychol cholerny!!!!! a ludzie tez są nieźle powaleni skoro nazywają to sztuką, następna Kozyra, niech ich szlag!!! jak już z ludzi robią eksponaty, to niech robią, wolny kraj - jak ludzie się zgadzają żeby coś takiego robić z ich ciałami, ich sprawa, chociaż o sztukę to się nawet nie ociera. ale żeby ze zwierząt...co za bydle... __________________ Quote
ANETTTA Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [SIZE=4]09.11.2007:nowy nabytek schroniska: TARA - mix bernardyna, suka ok 2 letnia, która blakala sie kilka miesieczy pod Warszawa; odlowiona dzieki determinacji wolontariuszek ; b. wylekniona; stan ogólny zadowalajacy; jednak badania kalu wykazaly zakazenie wlosoglówka; suka jest leczona jaka ze mnie słodzizna ......kto mnie pokocha ....jak wyzdrowieje .... zdrowiej nam sunieczko Quote
ANETTTA Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [SIZE=4]09.11.2007: TARA - mix bernardyna, suka ok 2 letnia, która blakala sie kilka miesieczy pod Warszawa; odlowiona dzieki determinacji wolontariuszek ; b. wylekniona; stan ogólny zadowalajacy; jednak badania kalu wykazaly zakazenie wlosoglówka; suka jest leczona jaka ze mnie słodzizna ......kto mnie pokocha ....jak wyzdrowieje .... zdrowiej nam sunieczko:multi: Quote
Olga132 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 nadal poszukijemy wsparcia finansowego na Tarę ! czy ktos nam pomoże? Quote
anouk92 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Tara to mała dzikuska - trochę boi się ludzi ale myślę że niedługo jej przejdzie i znajdzie swój własny kącik. A na razie nadal prosimy o wpłaty na Tarę, która już opuściła SGGW ale trzeba za nią zapłacić. Quote
anouk92 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ANETTTA napisał(a):czy ona jest u Emie i szuka domku Tak Tara jest w Emirze. Quote
Mośka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 UWAGA! wszyscy, którzy dokonują wpłat pieniężnych na EMIRA!!! Wpisujcie w treści przelewu: DAROWIZNA, a bedziecie mogli odliczyć to od dochodu !!! Kwota darowizn nie może przekroczyć 6% dochodu rocznego. A do PITu wystarczy załaczyc dowod przelewu - ze slowem darowizna! Nawet jak wplacacie na konkretnego psiaka: piszcie np.DAROWIZNA (Frodo) . Quote
anouk92 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Mośka']UWAGA! wszyscy, którzy dokonują wpłat pieniężnych na EMIRA!!! Wpisujcie w treści przelewu: DAROWIZNA, a bedziecie mogli odliczyć to od dochodu !!! Kwota darowizn nie może przekroczyć 6% dochodu rocznego. A do PITu wystarczy załaczyc dowod przelewu - ze slowem darowizna! Nawet jak wplacacie na konkretnego psiaka: piszcie np.DAROWIZNA (Frodo) . A co jeśli nie wpisało się słowa DAROWIZNA - można to odliczyć? Quote
Mośka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Podobno zależy od pani urzedniczki. Kwestionują tak często, jak się da. Najlepiej zadzwonic do swojego urzędu... Quote
ANETTTA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 co ta u suni :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
anouk92 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Byłam w sobotę w odwiedzinach - niestety jestem pierdoła bo nie sprawdziłam baterii w aparacie i zdjęć nie ma. Tara siedzi sobie w kojcu z bardzo przystojnym kolegą. Jest jeszcze troszkę nieufna ale to kwestia czasu i będzie super sunią. Szukamy dla niej domu z ogrodem. Quote
ANETTTA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 gdybys była tam miła to porób troszke wiecej sesji bohunkowi grandowi wszystkim beniom bo one tu swoje watki maja i fotek wciaz brak :multi::multi: Quote
anouk92 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Tara się przypomina i bardzo prosi o jakiś grosik na utrzymanie.:oops: Quote
ANETTTA Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ja zgladam ......sunia do góry hoppaj po domek Quote
Recommended Posts