Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ANETTTA'] [SIZE=3]czy ktos mogłby zrobić banerek ja nie umie albo instrukcje obsługi jak sie to robi dla mnie na pv ..........plisssssssssss
Jaki banerek tzn. dla jakiego wątku?

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ziuta-23']Anetttcie chodziło o ten wątek Puchatku ;)
No tak ....
Starość nie radość, czasem mi się umysł zawiesza ... :placz:

Banerek dla suni, wstępnie nazwałem ją Benią bo coś wpisać trzeba było dla identyfikacji. Jak znajdziemy inne imię to się zmieni:

Posted

Bardzo prosimy o pomoc w opłaceniu sterylki i pobytu w lecznicy.

Dziękuję tym którzy już zadeklarowali jakieś wpłaty.
Proszę pamiętajcie żeby dopisać: "dla Tary SGGW"

Posted

[quote name='Puchatek']No tak ....
Starość nie radość, czasem mi się umysł zawiesza ... :placz:

Banerek dla suni, wstępnie nazwałem ją Benią bo coś wpisać trzeba było dla identyfikacji. Jak znajdziemy inne imię to się zmieni:

Sunia nazywa się Tara i DT już jest - potrzebna kaska i domek stały.
Banerek super!

Posted

Pytana o znalezione bernardynowate posłusznie odpowiadam.
Ma babeszjozę......+ ew. ciążę. Jest tuż po cieczce, albo tuż przed. Jeśli po......no to wszystko jasne. O sterylce na razie nei ma mowy bo to szkieletor totalny......
Zdjeć też na razie nei robię.......chyba, żeby litość wywoływać.

Ma charakterek..........powarkuje i na kotowatych ( nawet usiłownia napaści były - tłumione w zarodku ) i na psowatych. Ale, jakby ktoś jeszcze nie wiedział, to JA jestem samica alfa. O czym młodocianą łagodnie ale krókim tekstem poinformowałam.,
Lubi być głaskana. Dostaje małpiego rozumu ( ze strachu ) na widok smyczy. NIe wie co to zabawki, kości do gęby nawet nie wepchniesz. Za to ma nie tylko piaty ( wilczy ) pazur ale i szósty........

Dziwadło takie. Ale wielce ( na jej szcześćie ) urodziwe ( jak się odkarmi ) będzie.

Posted

[quote name='Neigh']Pytana o znalezione bernardynowate posłusznie odpowiadam.
Ma babeszjozę......+ ew. ciążę. Jest tuż po cieczce, albo tuż przed. Jeśli po......no to wszystko jasne. O sterylce na razie nei ma mowy bo to szkieletor totalny......

Ma charakterek..........powarkuje i na kotowatych ( nawet usiłownia napaści były - tłumione w zarodku ) i na psowatych. Ale, jakby ktoś jeszcze nie wiedział, to JA jestem samica alfa. O czym młodocianą łagodnie ale krókim tekstem poinformowałam.,
Lubi być głaskana. Dostaje małpiego rozumu ( ze strachu ) na widok smyczy. NIe wie co to zabawki, kości do gęby nawet nie wepchniesz. Za to ma nie tylko piaty ( wilczy ) pazur ale i szósty........

Dziwadło takie. Ale wielce ( na jej szcześćie ) urodziwe ( jak się odkarmi ) będzie.

no taak od raz było widac ,że to takie niewychowane po ludzku zwierze..;-)) ale nauczy sie dziewczyna.. przez jej owłosienie to niewidac było że to szkieletowate.. hmmm ma babeszje..no to niezadobrze.. ale po jej zachowaniu i apetycie to chyba raczej poczatkowa faza musi byc..bo sucz energii w sobie miała troche..i podjadła nieco.. jak niechore to to.

czyli co ? potrzebna kasa na leczenie babeszii, potem - sterylke i pobyt w szpitaliku..

Posted

[quote name='Neigh']Pytana o znalezione bernardynowate posłusznie odpowiadam.

aha ale to chyba nie o tej samej suni myslimy.. jakies zamieszanie sie tu chyba zrobiło??

Posted

anouk92 napisał(a):
Dziewczyny chyba się nie dogadałyście - Neigh pisze o suni którą ona znalazła a nie o Tarze.

Dokładnie tak. Tara, to suka, którą ja swego czasu ganiałam........a złapana została hektary dalej.

Tola......to też mix bernardyna złapany w okolicach gdzie do niedawna poszukiwania Tary były prowadzone.

Toli wątek założę, jak zrobię zdjęcia. Zdjęcia zrobię jak będę miała z pół godzinu czasu.........czyli tak za jakies 20 lat.......

Posted

Olga132 napisał(a):
mtf zalesie tez mi pisała na pw że przelała pieniądze na Emir. Więc 150 zł juz jest. A ile potrzeba??
Pomyslę o jakimś bazarku....

Nie wiem dokładnie ile potrzeba - to zależy od tego jak długo sunia będzie w lecznicy. Ale myślę że 500-600 zł to minimum więc bazarki jak najbardziej mile widziane.

Posted

zagladamy zgladamy :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:ciesze sie ze sunia juz bezpieczna ...............dziekuje wam za to ze pomogliscie suni a teraz my tu musimy sie zabrac i pomóc finansowo no ja po 10 pomoge

Posted

Ja też właśnie przelałam na konto EMIR deklarowane 50 zł

(przepraszam za opóźnienie, ale bez przerwy niańczę jakieś chore szczeniaki u mnie na tymczasie i nie nadążam ze wszystkim - dom mam zasikany i już śmierdzi jak w stajni :evil_lol:)

Posted

[quote name='Marka']Ja też właśnie przelałam na konto EMIR deklarowane 50 zł

(przepraszam za opóźnienie, ale bez przerwy niańczę jakieś chore szczeniaki u mnie na tymczasie i nie nadążam ze wszystkim - dom mam zasikany i już śmierdzi jak w stajni :evil_lol:)

Marka dziękujemy:loveu:.

Czy ktoś jeszcze może pomóc!?