Puchatek Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='ANETTTA'] [SIZE=3]czy ktos mogłby zrobić banerek ja nie umie albo instrukcje obsługi jak sie to robi dla mnie na pv ..........plisssssssssss Jaki banerek tzn. dla jakiego wątku? Quote
Ziutka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Puchatek napisał(a):Jaki banerek tzn. dla jakiego wątku? Anetttcie chodziło o ten wątek Puchatku ;) Quote
ANETTTA Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 dokladnie o te sunie .................banerek Quote
Puchatek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='ziuta-23']Anetttcie chodziło o ten wątek Puchatku ;) No tak .... Starość nie radość, czasem mi się umysł zawiesza ... :placz: Banerek dla suni, wstępnie nazwałem ją Benią bo coś wpisać trzeba było dla identyfikacji. Jak znajdziemy inne imię to się zmieni: Quote
ANETTTA Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 PUCHATEK dzieki bardzo dziekuje za ten banerek plissssssssssssssssssss moge prosic jeszcze o 1 maluutki dla tego bidulka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92121&goto=newpost i mała instrukcje na pv jak sie to robi moze wreszcie tłumok i sie naucze plisssssssss Quote
anouk92 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Bardzo prosimy o pomoc w opłaceniu sterylki i pobytu w lecznicy. Dziękuję tym którzy już zadeklarowali jakieś wpłaty. Proszę pamiętajcie żeby dopisać: "dla Tary SGGW" Quote
anouk92 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Puchatek']No tak .... Starość nie radość, czasem mi się umysł zawiesza ... :placz: Banerek dla suni, wstępnie nazwałem ją Benią bo coś wpisać trzeba było dla identyfikacji. Jak znajdziemy inne imię to się zmieni: Sunia nazywa się Tara i DT już jest - potrzebna kaska i domek stały. Banerek super! Quote
Puchatek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 anouk92 napisał(a):Sunia nazywa się Tara i DT już jest - potrzebna kaska i domek stały. Banerek super! Podmienione. Chociaż Benia mi się podobało ;) Quote
anouk92 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Kobitki może macie coś na bazarki dla suni:oops: Quote
Olga132 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 tak jak zadeklarowałam własnie przelałam 50 zł na konto Emir dla TAry Quote
anouk92 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Olga132 napisał(a):tak jak zadeklarowałam własnie przelałam 50 zł na konto Emir dla TAry Dziękuję:loveu: Quote
Neigh Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Pytana o znalezione bernardynowate posłusznie odpowiadam. Ma babeszjozę......+ ew. ciążę. Jest tuż po cieczce, albo tuż przed. Jeśli po......no to wszystko jasne. O sterylce na razie nei ma mowy bo to szkieletor totalny...... Zdjeć też na razie nei robię.......chyba, żeby litość wywoływać. Ma charakterek..........powarkuje i na kotowatych ( nawet usiłownia napaści były - tłumione w zarodku ) i na psowatych. Ale, jakby ktoś jeszcze nie wiedział, to JA jestem samica alfa. O czym młodocianą łagodnie ale krókim tekstem poinformowałam., Lubi być głaskana. Dostaje małpiego rozumu ( ze strachu ) na widok smyczy. NIe wie co to zabawki, kości do gęby nawet nie wepchniesz. Za to ma nie tylko piaty ( wilczy ) pazur ale i szósty........ Dziwadło takie. Ale wielce ( na jej szcześćie ) urodziwe ( jak się odkarmi ) będzie. Quote
elainfo Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Neigh']Pytana o znalezione bernardynowate posłusznie odpowiadam. Ma babeszjozę......+ ew. ciążę. Jest tuż po cieczce, albo tuż przed. Jeśli po......no to wszystko jasne. O sterylce na razie nei ma mowy bo to szkieletor totalny...... Zdjeć też na razie nei robię.......chyba, żeby litość wywoływać. Ma charakterek..........powarkuje i na kotowatych ( nawet usiłownia napaści były - tłumione w zarodku ) i na psowatych. Ale, jakby ktoś jeszcze nie wiedział, to JA jestem samica alfa. O czym młodocianą łagodnie ale krókim tekstem poinformowałam., Lubi być głaskana. Dostaje małpiego rozumu ( ze strachu ) na widok smyczy. NIe wie co to zabawki, kości do gęby nawet nie wepchniesz. Za to ma nie tylko piaty ( wilczy ) pazur ale i szósty........ Dziwadło takie. Ale wielce ( na jej szcześćie ) urodziwe ( jak się odkarmi ) będzie. no taak od raz było widac ,że to takie niewychowane po ludzku zwierze..;-)) ale nauczy sie dziewczyna.. przez jej owłosienie to niewidac było że to szkieletowate.. hmmm ma babeszje..no to niezadobrze.. ale po jej zachowaniu i apetycie to chyba raczej poczatkowa faza musi byc..bo sucz energii w sobie miała troche..i podjadła nieco.. jak niechore to to. czyli co ? potrzebna kasa na leczenie babeszii, potem - sterylke i pobyt w szpitaliku.. Quote
elainfo Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Neigh']Pytana o znalezione bernardynowate posłusznie odpowiadam. Ma babeszjozę......+ ew. ciążę. Jest tuż po cieczce, albo tuż przed. Jeśli po......no to wszystko jasne. O sterylce na razie nei ma mowy bo to szkieletor totalny...... Zdjeć też na razie nei robię.......chyba, żeby litość wywoływać. Ma charakterek..........powarkuje i na kotowatych ( nawet usiłownia napaści były - tłumione w zarodku ) i na psowatych. Ale, jakby ktoś jeszcze nie wiedział, to JA jestem samica alfa. O czym młodocianą łagodnie ale krókim tekstem poinformowałam., Lubi być głaskana. Dostaje małpiego rozumu ( ze strachu ) na widok smyczy. NIe wie co to zabawki, kości do gęby nawet nie wepchniesz. Za to ma nie tylko piaty ( wilczy ) pazur ale i szósty........ Dziwadło takie. Ale wielce ( na jej szcześćie ) urodziwe ( jak się odkarmi ) będzie. aha ale to chyba nie o tej samej suni myslimy.. jakies zamieszanie sie tu chyba zrobiło?? Quote
anouk92 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Dziewczyny chyba się nie dogadałyście - Neigh pisze o suni którą ona znalazła a nie o Tarze. Quote
Neigh Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 anouk92 napisał(a):Dziewczyny chyba się nie dogadałyście - Neigh pisze o suni którą ona znalazła a nie o Tarze. Dokładnie tak. Tara, to suka, którą ja swego czasu ganiałam........a złapana została hektary dalej. Tola......to też mix bernardyna złapany w okolicach gdzie do niedawna poszukiwania Tary były prowadzone. Toli wątek założę, jak zrobię zdjęcia. Zdjęcia zrobię jak będę miała z pół godzinu czasu.........czyli tak za jakies 20 lat....... Quote
Mośka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Przelałam deklarowane 50,00 dla EMira z dopiskiem "dla Tary" Quote
anouk92 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Mośka napisał(a):Przelałam deklarowane 50,00 dla EMira z dopiskiem "dla Tary" Bardzo dziękujemy!!!:loveu: Quote
Olga132 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 mtf zalesie tez mi pisała na pw że przelała pieniądze na Emir. Więc 150 zł juz jest. A ile potrzeba?? Pomyslę o jakimś bazarku.... Quote
anouk92 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Olga132 napisał(a):mtf zalesie tez mi pisała na pw że przelała pieniądze na Emir. Więc 150 zł juz jest. A ile potrzeba?? Pomyslę o jakimś bazarku.... Nie wiem dokładnie ile potrzeba - to zależy od tego jak długo sunia będzie w lecznicy. Ale myślę że 500-600 zł to minimum więc bazarki jak najbardziej mile widziane. Quote
ANETTTA Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 zagladamy zgladamy :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:ciesze sie ze sunia juz bezpieczna ...............dziekuje wam za to ze pomogliscie suni a teraz my tu musimy sie zabrac i pomóc finansowo no ja po 10 pomoge Quote
Neigh Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ja zaglądam, ale finasowo wesprzeć nie dam rady:-(. Sama muszę mojej wątek założyć i pozbierac kasę.......... Quote
Marka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ja też właśnie przelałam na konto EMIR deklarowane 50 zł (przepraszam za opóźnienie, ale bez przerwy niańczę jakieś chore szczeniaki u mnie na tymczasie i nie nadążam ze wszystkim - dom mam zasikany i już śmierdzi jak w stajni :evil_lol:) Quote
anouk92 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Marka']Ja też właśnie przelałam na konto EMIR deklarowane 50 zł (przepraszam za opóźnienie, ale bez przerwy niańczę jakieś chore szczeniaki u mnie na tymczasie i nie nadążam ze wszystkim - dom mam zasikany i już śmierdzi jak w stajni :evil_lol:) Marka dziękujemy:loveu:. Czy ktoś jeszcze może pomóc!? Quote
Recommended Posts