Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]Doberek :multi::multi::multi: dzieciaczkom życzę zdrówka :loveu::loveu::loveu: fota zaje2bista :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img509.imageshack.us/img509/3976/jezorysf1.png [/FONT] Quote
tygra Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Witaj Sliczny ten Twój mopik i rodzinka też fajna i ludzka i kudłata :) ja też życzę zdrówka dzieciaczkom :) Quote
saya Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 o rany, jaki on jest piękny :loveu: na pewno ma powodzenie, co? :razz: Quote
natija Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Tygra i Saya dziekuje za odwiedzinki:) a co do powodzenia tonarazie,zadna sunia nie jest nim zainteresowana,bo podobno za mlody ;)no chociaz ostatnio sasiadka zaczyna sie za nim ogladac:)zreszta Agent juz zaczyna powoli odrozniac suczki od psa:) Quote
panienkabubu Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Właśnie :cool3: proszę foty!!! Nie ma, że leje!!! Rób w domu!!!!! Quote
DużyCP Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 witaj Agencie, pozdrowienia od DCP. Twoja mama, Neska, to moja ulubiona kumpela. To dla nie wpadłem na ring jak się wystawiała w Łodzi - na wystawie oczywiscie. Ale Moi Ludzie zabrali mnie i dopiero po wystawie sobie poszalelismy. pozdrowienia z Gdyni ps DUKAT, brat bliźniak, mieszka w Bochum - jak spotkasz pozdrów Quote
natija Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='DużyCP']witaj Agencie, pozdrowienia od DCP. Twoja mama, Neska, to moja ulubiona kumpela. To dla nie wpadłem na ring jak się wystawiała w Łodzi - na wystawie oczywiscie. Ale Moi Ludzie zabrali mnie i dopiero po wystawie sobie poszalelismy. pozdrowienia z Gdyni ps DUKAT, brat bliźniak, mieszka w Bochum - jak spotkasz pozdrów[/QUOTE] dziekuje za odwiedzinki,ja tez ciagle mysle o mojej mamusi,jak bylismy na klubowce,Ogrodziniec sie to chyba nazywalo,tak mowi moja pani,to jak zobaczylem mamusie to od razu chcialem z nia pobrykac,ale mama musiala sie zachowywac dobrze bo byla wystawiana,a jak by zemna poszalala to wiadoma jak bysmy wygladali,jak mokre kurczaki ;)a potem moja pani byla juz cala mokra no i w koncu pojechalismy,nio i nie zdazylem sie z mama pobawic:( Jak spotkam Twojego brata to napewno przeslemy pozdrowienia;) Quote
panienkabubu Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Byliscie w tym roku w Ogrodziencu i sie nie ujawniliscie???? Ja tez bylam!! z Frania :loveu: Quote
natija Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='panienkabubu']Byliscie w tym roku w Ogrodziencu i sie nie ujawniliscie???? Ja tez bylam!! z Frania :loveu:[/QUOTE] jejku faktycznie byl tam maly bernardynek,stalas kolo mnie ,a moja kumpela zachwycsla sie Twoim psiakiem,bo taki sie jej wlasnie marzy:) Quote
panienkabubu Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='natija']jejku faktycznie byl tam maly bernardynek,stalas kolo mnie ,a moja kumpela zachwycsla sie Twoim psiakiem,bo taki sie jej wlasnie marzy:)[/quote] No to bylysmy my!!!!!! :placz:czemu sie nie zorientowalas, ze mozemy to byc my :placz:bawily, tzn chcialy sie bawic z Frania jakies dwa szczeniaki z klejonymi uszami i rozmawialam z kilkoma paniami, ktore sie zachwycaly :diabloti: smialysmy sie, ze Frania to briard bez siersci z bialymi przebarwieniami :diabloti: Quote
natija Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='panienkabubu']No to bylysmy my!!!!!! :placz:czemu sie nie zorientowalas, ze mozemy to byc my :placz:bawily, tzn chcialy sie bawic z Frania jakies dwa szczeniaki z klejonymi uszami i rozmawialam z kilkoma paniami, ktore sie zachwycaly :diabloti: smialysmy sie, ze Frania to briard bez siersci z bialymi przebarwieniami :diabloti:[/QUOTE] ja stalam kolo ringu i ty tez tam na tych laweczkach bylas,a moj Agencik obszczekiwal wszystkich:)moze teraz skojarzysz nas:) Quote
panienkabubu Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='natija']ja stalam kolo ringu i ty tez tam na tych laweczkach bylas,a moj Agencik obszczekiwal wszystkich:)moze teraz skojarzysz nas:)[/quote] Nooo siedzialysmy, tzn. stalysmy przy laweczkach, bo tam wlasnie podrywaly Franie dwa owłosione szczeniaki :diabloti:Ale ona jakos nie wykazywała zainteresowania zabawą :diabloti: Szkoda, ze nie podeszlas, no widzisz, jaki ten swiat mały :loveu: ps a obszczekujacego psa chyba kojarze :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
natija Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='panienkabubu']Nooo siedzialysmy, tzn. stalysmy przy laweczkach, bo tam wlasnie podrywaly Franie dwa owłosione szczeniaki :diabloti:Ale ona jakos nie wykazywała zainteresowania zabawą :diabloti: Szkoda, ze nie podeszlas, no widzisz, jaki ten swiat mały :loveu: ps a obszczekujacego psa chyba kojarze :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] szkoda,nie pomyslalam,ze to mozesz byc Ty....no ale moze kiedys sie uda:) Quote
zuzolandia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 DOBEREK!!!!!!!!!!! No prosze gora z gora a psiara z psiara sie spotkaja ;-) choc nie do konca o tym wiedza ;-) heheheeheheh buziaczki Quote
natija Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 wlasnie.tylko szkoda,ze sie czlowiek dowiaduje po fakcie... Quote
Marta_Ares Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 witam a tu jeszcze nie ma nowych zdjec:mad: :mad: Quote
saya Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Marta_Ares']witam a tu jeszcze nie ma nowych zdjec:mad: :mad:[/quote] dokładnie! już wieczór, a tu nic.. Quote
natija Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 sorki,za zdjecia,ale od wczoraj zaqlatwialam i szukalam noclegu w gorach,bo ciezko juz zmiejscami,a za tel chyba zaplace majatek:( ale w koncu sie udalo:) wiec niemialam za duzo czasu bo posiedziec na dogo.... Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='natija']sorki,za zdjecia,ale od wczoraj zaqlatwialam i szukalam noclegu w gorach,bo ciezko juz zmiejscami,a za tel chyba zaplace majatek:( ale w koncu sie udalo:) wiec niemialam za duzo czasu bo posiedziec na dogo.... [FONT=Arial];)bedzie wycieczka ... a że swiat maly to nie od dziś wiadomo ;)i trzeba brać sprawy w swoje ręce... ci co nie wsydzą sie znac taką wariatkę jak ja :evil_lol:...to wiedzą ze jak mam przypuszczenie ze to ktos z Dogo / na wystawie psów oczywiście/ to podchodzę i pytam :oops:.................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: poznałam tak mnóstwo ludzi :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
natija Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 no teraz zaluje zenie podeszlam:( ale na sylwka wybieram sie w gory...wiec moze kogos tam z dogo spotkam;) Quote
Marta_Ares Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 hmm sylwek w gorach:loveu: super plany :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts