Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Witamy Wszystkich,dopiero teraz jak tu weszlam to zobaczylam jak nas dlugo tutaj tu nie bylo:(
Mamy duzo duzo do nadrobienia....
Za 3 tygodnie bede miala duzo czasu to wszystko nadrobimy,mam nadzieje,ze mimo tego,ze nas tak dlugo tu nie bylo to nie zapomnieliscie o nas:)
Pozdrawiamy....

• 9 months later...
  • 3 months later...
Posted

Witajcie barzo dlugo nas nie bylo,widze,ze u Was tez duzo sie pozmienialo,pewnie nie nadrobie juz zaleglosci za duzo tego wiec wybaczcie,widze,ze wiele osob tez poznikalo i nie pojawiaja sie ;((nie wiem dlaczego,ale nie pokazuja mi sie wszystkie tematy w ktorych pisalam,a na niektore nie umiem nawet wejsc,wiec nie poodwiedzalam wszystkich:( pozdrawiamy papa

Posted

nie zaglądałaś tyle czasu,nie ma się co dziwić,że nikogo nie ma ;)
fotki wstaw ,to może galeria odżyje, jeśli tego chcesz oczywiście :)

• 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

no super, tylko ja jestem ciekawa wieści, co z Agentem, co to za piesy na fotach , rasa chociaż hihih i czemu takie małe i w ogóle co u Ciebie hihi

Posted

Agenta nie ma juz z nami,nie moglam dalej go miec,duzo spaw sie pokomplikowalo,ale to dluga historia :( a te dwie male sunie to moje to czarna-Bibi to byla znami jeszcze jak mialam Agenta,jak ja zobaczylam w jakim jest tragicznym stanie to nie moglam jej tak zostawic,zaplacilam za nia jak za rasowego psa liczac z leczeniem :( a biala-Bella to calkiem inna historia,moj TZ kupil ja w Holandii od niby hodowcow tez dluga historia...

Posted

tez nie popieram pseudo hodowli,bo nakrca sie tylko ten okrutny biznes,a zwierzeta sa traktowane okropnie,nie ma tam zadnego przywiazanie a o milosci inie ma mowy,ale moj TZ wogole nie ma o tym pojecia,a babka mowila mu przez tel ze to psy rasowe,ze maja papiery,sa zachipowana itd cena tez byla jak za rasowego wiec myslal,ze to prawda....:(

Posted

oj tak jak zaczna szalec to skonczyc nie potrafia i mi to glowa odpada,bo dla nich zabawa=szczekanie ;)
Wrucilysmy przed chwilka ze spacerku i co -5 min odpoczynek byl i na nowo zabawa sie zaczyna :O

Posted

jakos ciezko mi sie tu pisze i dodaje nowe zdjecia,jakos tak dziwnie i smutno :( zalozylam nowy watek moich psiakow,a ten poprosze o zamkniecie.Dzieki cioteczki,ze byliscie tu z nami....