Rybka_39 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Czesc Agencikowa! Niesadzicie ze dawno fotek nie było?:cool3: Quote
zuzolandia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 hello znowu dogopauza???? hihihihi pozdrowinkaaaa Quote
natija Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Agent ma sie dobrze:) A mnie dopadlo grypsko,czuje sie okropnie:(wszystko mnie boli:(nie mam sily na nic:( macie tu pare fotek na pocieszenie,ja zmykam,bo nie daje rady...caluski:) cos tam czuje... i jeszcze takie tam... nawet bialsek przyszedl zobaczyc... hmmm chyba chce mie calowac co on pomylil orientacje,hm chyba jeszcze za maly jest;) Quote
natija Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 widzicie ta ostatnia fotke Agentowi brakuje troche wlosow na boku,to sprawka moich dzieci dorwaly nozyczki i bawily sie w fryzjerki:(jak zobaczylam ich robote myslalam,ze sie polpacze... ok zmykam ,bo juz nie daje rady:) Quote
Cheritka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:natija napisał(a):widzicie ta ostatnia fotke Agentowi brakuje troche wlosow na boku,to sprawka moich dzieci dorwaly nozyczki i bawily sie w fryzjerki:(jak zobaczylam ich robote myslalam,ze sie polpacze... ok zmykam ,bo juz nie daje rady:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na kimś się trzeba uczyć,:eviltong: ja najpierw ostrzygłam moją Babcie, wtedy to się nazywlo "na małpę", (i tak jakos wygladała..) a ponieważ babcia nie bardzo chciała i troche się kręciła, to wyszlo ......:roll: .:oops:. :-(. :placz:, jak wyszło, tylko Babcia nie chciala na dwór wychodzić :oops: P.S. myślałam,ze mu się coś stało, :evil_lol: bo wygląda jakby miał tam jakiś czyrak czy coś :shake::cool3: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Witanko zdrowka zycze, a siersc odrosnie Quote
Olusia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Zdrówka życzymy :). A włoski Agentowi odrosną ;). Quote
Marzena&Gusti Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zdrówka!! A co będzie jak mój diabeł wystrzyże pudla?:D Nie jest źle agentowi w nowej fryzurze:D Quote
Marta_Ares Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Pomyslowe masz corki:evil_lol: Ale siersc odrosnie, ale Agent pomimo tych brakow nadal sliczny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magot Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 http://images23.fotosik.pl/153/95e4a2db5f4388e3.jpg jakie to duże i kudłate:lol::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 hellooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
apple Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Chcialam tylko zapytać jak się macie ;):evil_lol: Quote
Recommended Posts