natija Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 no ocenmy ktory jezor jest dluzszy ;) cioteczki jak obstawiacie?? ;) Quote
natija Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Wklejam pare dzisiejszych fot w domku,do parku sie nie udalo,pogoda nie dopisala,dopiero pod wieczor bylo ladnie i sie wypogodzilo,zreszta widac na zdjeciach.... A tak Agent zaglada przez balkon :) Quote
natija Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 no to pare fotek z jezorem :) Quote
sota36 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A corcie ipsa z jezorami masz? To zrob i dawaj!!!! Quote
natija Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 nie mam,zrobie jutro,bo coreczki juz nynaja :) Quote
despera Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dzień dobry:multi: Wpadliśmy się przywitać z kolejną "futrzana kanapą":loveu: Pozdrawiamy i przesyłamy mizianko dla piesia!!! Quote
zuzolandia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ehheheh Zuzola przeczytala i mi powiedziala cobym Agentowi przekazala ze jutro mu odpisze;-) dugasne te jezory hehheeh Pati Ty juz nie sklejasz ucholi u Agenta ????? z tego co wiem to powinny byc podklejone do 12 miesiaca zycia bo czasami jest tak ze niby ucho stoi ale pod wplywem ciezaru wlosow zaczyna klapowac ;-) a szkoda by bylo bo pieknie w tych kopiowanych uszach wyglada ..... pozdrowionka ! Quote
panienkabubu Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 zuzolandia napisał(a):ehheheh Zuzola przeczytala i mi powiedziala cobym Agentowi przekazala ze jutro mu odpisze;-) dugasne te jezory hehheeh Pati Ty juz nie sklejasz ucholi u Agenta ????? z tego co wiem to powinny byc podklejone do 12 roku zycia bo czasami jest tak ze niby ucho stoi ale pod wplywem ciezaru wlosow zaczyna klapowac ;-) a szkoda by bylo bo pieknie w tych kopiowanych uszach wyglada ..... pozdrowionka ! :mdleje: coooooo? tak długo???? :mdleje: http://img107.imageshack.us/img107/9248/jezyczekqd0.png - tu jezor jest bezkonkurencyjny :lol: Quote
zuzolandia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 jenyyyyyyyyy do 12 miesiaca !!!!!!!!! heheheheehheh Quote
panienkabubu Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 zuzolandia napisał(a):jenyyyyyyyyy do 12 miesiaca !!!!!!!!! heheheheehheh aha ufffffff heheheh nie strasz!!!!! :lol: Może on nie ma klejonych tylko do zdjęć :cool3: Quote
zuzolandia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 chy ba raczej juz wogole nie ma sklejonych;-) nie strasze ehhehe choc w sumie to tak padnieta jezdem ze mnie straszy heheehh Quote
natija Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 dziendoberek wszystkim,Agentowi juz nie kleje,bo pewna znawczyni tu z Niemiec powiedziala m,ze ma bardzo trwarda ta chrzaste,ze nie trzeba juz kleic :);P Quote
sota36 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 bRY!!!!! TU GUCIOREK CO MA DLUUUGI JEZOREK!!!!! Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Hello Agentos Spietos Niemieckos Mafiosofff :evil_lol::evil_lol: Tu Zuzolinda siem wygina :loveu: Chcialam wczoraj do Ciebie napisac ale moja Pancia siem na mienia wscieknela i dostalam szlaban na kompa :placz:tyz mo pomysly jo niy niy wiym...no co zem w bajoro polazla ? przeca to nic takiego podobno takie maseczki som dobre na sierciucha a ja co jezdem SIERSCIUCH przeca :evil_lol:,,,niech sie cieszy ze cyrkusu przy praniu niy robia tak jak Tosia :mad: Chcialam Ci szczeknac zes bardzooo przystojny mlodzieniaszek i jak podrosniesz i zmezniejesz albo spsiejesz:evil_lol: to kudlate bydom mieli problym .....wiysz jo to tako trocha sztaro dooopa jezdem ,zmanierowana ponoc ( tak szczeko moja Pancia cokolwiek to znaczy ) i gustuja w bardzi dojrzalszych hauuu ......:loveu: ale skumplowac sie mogymy i jak przijedziesz z tego dalekigo kraju to ciem zapraszom na moje podworko ;-) O ile mie toksyczno Pancia do azylu nie oddo :diabloti: ..hehe jak mo ta wscieklizniena to tak mruczy pod nosym....ale jo i tak wiym ze zmysloo :evil_lol::evil_lol: No to trzymej sie cieplo Agentos i pisz byda czekac :loveu::loveu: SZCZEKAJACE BUZIACZKI I MACHANIE OGONISKIEM PRZESYLAM! ZUZANKA :loveu::loveu: Quote
natija Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Zuziu zafuflowac sie mozemy odrazu:) jak wolisz starszych dziaduszkow nie ma sprawy pogodze sie z tym,poszczekam troche i mi przejdzie,ale znajdz mi jakas fajno kolezanka,tyz jes fajno suczka,to pefffnir fajne kolerzanki masz :) wiec mysl i szukaj dla mnie cos fajnego i energicznego,bo ja lubie duzio hasac:)....a jak znow bede jechal tak dlugo to znaczy sie,ze jade tam w twoje strony no i mam nadzieje,ze sie spotkamy,mozesz wziasc tego swojego Gutka,moze sie zafffufflujemy:)no i przy okazji go obcenie moimi wielkimi slepiami:)....pozdrawiam,przesylam buziaczki no no i jezyczkiem lize twoje sliczne oczeta ;) ;) ;P Quote
eria Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 z Gutem to Ty siÄ™ nie zafuflujesz. Kreon Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Kto wie kto wie;-) W sumie to moze Cioteczka Jola troche demonizuje Gutola ;-)( ale trudne slowo} ZUZA Quote
natija Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 oto 2 fotki Agenta :dog: ,zeby nie bylo,ze nie wyslalam zadnych dzisiaj :);) a te 2 foty to widok z mojego balkonu :cool3: ;) Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 zajefajne masz widoki ;-) u mnie to dookola bloki ;-( dobrze ze do lasu mam bliziutko i nie musze zasuwac przez pol osiedla u mojej mamy z klatki wychodzi sie prawie do lasu....moze sie kiedys przeprowadze???? choc narazie to rodzice ani mysla sie zamienic hehheheh wcale sie nie dziwie ;-) Quote
eria Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ale on ciekawski, tylko wyglÄ…da z tego balkonu i wyglada :lol: Quote
natija Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 wiesz bo tam sa tez ogrodki na dole i biegaja w jednym 3pieski,a w drogim ogrodku tez jest piesek,wiec ma co ogladac,a do tego zawsze ktos przechodzi zpsiakiem jakims ulica :) Quote
despera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 http://img229.imageshack.us/img229/3046/lezeva8.png jaki fajny kudłaty "przecinek":loveu: Quote
Recommended Posts