Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wklejam pare dzisiejszych fot w domku,do parku sie nie udalo,pogoda nie dopisala,dopiero pod wieczor bylo ladnie i sie wypogodzilo,zreszta widac na zdjeciach....
A tak Agent zaglada przez balkon :)

Posted

ehheheh Zuzola przeczytala i mi powiedziala cobym Agentowi przekazala ze jutro mu odpisze;-) dugasne te jezory hehheeh
Pati Ty juz nie sklejasz ucholi u Agenta ????? z tego co wiem to powinny byc podklejone do 12 miesiaca zycia bo czasami jest tak ze niby ucho stoi ale pod wplywem ciezaru wlosow zaczyna klapowac ;-) a szkoda by bylo bo pieknie w tych kopiowanych uszach wyglada .....
pozdrowionka !

Posted

zuzolandia napisał(a):
ehheheh Zuzola przeczytala i mi powiedziala cobym Agentowi przekazala ze jutro mu odpisze;-) dugasne te jezory hehheeh
Pati Ty juz nie sklejasz ucholi u Agenta ????? z tego co wiem to powinny byc podklejone do 12 roku zycia bo czasami jest tak ze niby ucho stoi ale pod wplywem ciezaru wlosow zaczyna klapowac ;-) a szkoda by bylo bo pieknie w tych kopiowanych uszach wyglada .....
pozdrowionka !

:mdleje: coooooo? tak długo???? :mdleje:

http://img107.imageshack.us/img107/9248/jezyczekqd0.png - tu jezor jest bezkonkurencyjny :lol:

Posted

Hello Agentos Spietos Niemieckos Mafiosofff :evil_lol::evil_lol:
Tu Zuzolinda siem wygina :loveu: Chcialam wczoraj do Ciebie napisac ale moja Pancia siem na mienia wscieknela i dostalam szlaban na kompa :placz:tyz mo pomysly jo niy niy wiym...no co zem w bajoro polazla ? przeca to nic takiego podobno takie maseczki som dobre na sierciucha a ja co jezdem SIERSCIUCH przeca :evil_lol:,,,niech sie cieszy ze cyrkusu przy praniu niy robia tak jak Tosia :mad:
Chcialam Ci szczeknac zes bardzooo przystojny mlodzieniaszek i jak podrosniesz i zmezniejesz albo spsiejesz:evil_lol: to kudlate bydom mieli problym .....wiysz jo to tako trocha sztaro dooopa jezdem ,zmanierowana ponoc ( tak szczeko moja Pancia cokolwiek to znaczy ) i gustuja w bardzi dojrzalszych hauuu ......:loveu:
ale skumplowac sie mogymy i jak przijedziesz z tego dalekigo kraju to ciem zapraszom na moje podworko ;-)
O ile mie toksyczno Pancia do azylu nie oddo :diabloti: ..hehe jak mo ta wscieklizniena to tak mruczy pod nosym....ale jo i tak wiym ze zmysloo :evil_lol::evil_lol:
No to trzymej sie cieplo Agentos i pisz byda czekac :loveu::loveu:
SZCZEKAJACE BUZIACZKI I MACHANIE OGONISKIEM PRZESYLAM!

ZUZANKA :loveu::loveu:

Posted

Zuziu zafuflowac sie mozemy odrazu:) jak wolisz starszych dziaduszkow nie ma sprawy pogodze sie z tym,poszczekam troche i mi przejdzie,ale znajdz mi jakas fajno kolezanka,tyz jes fajno suczka,to pefffnir fajne kolerzanki masz :) wiec mysl i szukaj dla mnie cos fajnego i energicznego,bo ja lubie duzio hasac:)....a jak znow bede jechal tak dlugo to znaczy sie,ze jade tam w twoje strony no i mam nadzieje,ze sie spotkamy,mozesz wziasc tego swojego Gutka,moze sie zafffufflujemy:)no i przy okazji go obcenie moimi wielkimi slepiami:)....pozdrawiam,przesylam buziaczki no no i jezyczkiem lize twoje sliczne oczeta ;) ;) ;P

Posted

zajefajne masz widoki ;-) u mnie to dookola bloki ;-( dobrze ze do lasu mam bliziutko i nie musze zasuwac przez pol osiedla u mojej mamy z klatki wychodzi sie prawie do lasu....moze sie kiedys przeprowadze???? choc narazie to rodzice ani mysla sie zamienic hehheheh wcale sie nie dziwie ;-)

Posted

wiesz bo tam sa tez ogrodki na dole i biegaja w jednym 3pieski,a w drogim ogrodku tez jest piesek,wiec ma co ogladac,a do tego zawsze ktos przechodzi zpsiakiem jakims ulica :)